Nitro Concepts -pelipöydät ja tuolit tarjoavat ergonomista pelaamista Kommentit pois päältä artikkelissa Nitro Concepts -pelipöydät ja tuolit tarjoavat ergonomista pelaamista

Nitro Concepts D16E -pöytä

Nitro Concepts D16E -pöytä

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on julkaissut uusia Nitro Concepts -pelipöytiä.

”Aktiivinen pelaaminen on palkitseva harrastus, mutta aivan liian usein sen ergonomia unohdetaan tyystin”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Työpöydät ovat usein vääränlaisia, väärällä korkeudella tai tuolin istuma-asento on huono ja pöydän kanssa huonosti yhteensopiva. Olemme havainneet omissa kokeiluissammekin miten hyvin pelipöydät ja -tuolit parantavat ergonomiaa. Siksi harkitsemmekin esimerkiksi oman asiakaspalvelumme työpöytien päivittämistä Nitro Conceptsin pelipöytiin.”

Nitro Concepts -pelipöytiä on tarjolla sekä sähköisesti että käsin säädettävinä malleina. Kumpaakin on saatavana kahtena eri värivaihtoehtona: kokomustana tai mustan ja punaisen yhdistelmänä. Suurikokoinen 160 x 80 senttimetrin kokoinen pelipöytä lepää tukevilla teräsvalmisteisilla jaloilla.

Sähköisesti säädettävän pöydän korkeus on säädettävissä alimmillaan 71 senttimetriin ja korkeimmillaan peräti 121 senttimetriin. Tämän ansiosta pöytä sopii monenlaiselle pelaajalle sekä istuma- että seisomakäyttöön. Käsin säädettävässä mallissa korkeussäätövaraa on 72,5 senttimetristä 82,5 senttimetriin.

Pöytä on laadukasta ja kestävää muovipintaista MDF-levyä. Lisäksi pöytä on pinnoitettu korkeatasoisella kangashiirimatolla, jonka ansiosta koko käyttöpinta-ala sopii erinomaisesti hiiren alustaksi. Pöydässä on kolme johtoaukkoa, joilla erilaiset johdotukset on helposti piilotettavissa. Erillinen kuulokepidike tarjoaa kätevän säilytyspaikan pelikuulokkeille. Sähköisesti säädettävän pöytämallin nostovoima on peräti 26 kilogrammaa. Sähköpöydän enimmäiskuormitus saa olla enimmillään 70 kilogrammaa. Käsin säädettävässä mallissa enimmäiskuormituksen raja on 80 kilogrammaa.

Ergonomisten pelipöytien lisäksi Nitro Conceptsin valikoimaan kuuluvat isokokoiset hiirialustamatot ja laadukkaat pelituolit. Mustat ja mustapunaiset hiirimatot ovat oivallinen valinta monenlaisille työpöydille. Hiirimatot takaavat hiiren hyvän hallittavuuden ja luovat kokonaisvaltaisen pelitunnelman. Hiirimattoa on kahta eri kokoa: 1200 x 600 millimetrin kokoinen jättimatto ja 900 x 400 millimetrin kokoinen keskikokoinen hiirimatto.

Nitro Concepts -pelituolit on valmistettu ergonomia etusijalla. Niiden miellyttävä selkänoja on iso ja tukeva. Keinonahkainen pinnoite tuntuu ja näyttää hyvältä. Viisipyöräinen jalusta on tyylikäs ja tukeva. Säädettävän istuinasennon ja käsinojien ansiosta oma istuinasento löytyy vaivatta. Pelituolin enimmäiskantavuus on peräti 120 kilogrammaa. Nitro Concepts -pelituoleja on saatavana neljällä eri värillä ja niitä voi mukauttaa erikseen hankittavilla lisätyynyillä.

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Saatavuus ja hinnoittelu

D16M- ja Noble Concepts D16E -pelipöydät ovat saatavana 289 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -pelituolit ovat saatavana 159 – 289 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -hiirimatot ovat saatavana 21,90 – 59,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

The Settlers: New Allies -strategiapeli ilmestyy helmikuussa – katso uusi video Kommentit pois päältä artikkelissa The Settlers: New Allies -strategiapeli ilmestyy helmikuussa – katso uusi video

The Settlers

Rakastetun ja lähes 30 vuotta vanhan pelisarjan paluuta on odotettu suurella innolla. The Settlers -pelisarjan ensimmäinen osa julkaistiin jo vuonna 1993 värikylläisellä ja kevyttä strategiaa tarjoavalla tyylillään. Nyt, vajaat 30 vuotta myöhemmin, pelisarja nousee uuteen kukoistukseen The Settlers: New Allies -osan myötä.

Reaaliaikaisten strategiapeliperinteiden tapaan myös The Settlers: New Allies antaa pelaajalle koettavaksi pelimaailman täynnä tutkittavaa ja löydettävää. Samalla peli yhdistelee rakentelua, taktisia yhteenottoja ja oman valtakunnan rakentamista sulavana kokonaisuutena. Eri asioiden välillä tasapainottelu on haastavaa, mutta palkitsevaa.

Pelissä kerätään raaka-aineita ja resursseja omien asukasyhteisöjen rakentamiseen sekä värvätään asukkaista kyvykkäitä yksilöitä joko rakentamaan lisää rakennuksia tai oppimaan sodankäynnin taitoja. Kaikkia taitoja myös tarvitaan, sillä huoleton ja vartioimaton yhteisö voi joutua vihollishyökkäyksen kohteeksi yllättäen. Maailmaa tutkimalla pelaaja voi myös löytää unohdettuja aarteita tai ainutlaatuisia paikkoja sekä muiden kansojen asuttamia alueita. Sodankäyntiin onkin tärkeä valmistautua yllättävien uhkien takia, mikä osaltaan vaatii resursseja ja omia sotilaita.

The Settlers: New Allies on saanut vaikutteita pelisarjan aiemmista osista, jonka lisäksi myös pelaajien palautetta on kuunneltu kokonaisuuden hiomiseksi. Lisäksi pelimoottori tarjoaa yksityiskohtaista ja värikylläistä peligrafiikkaa, upeaa hahmonanimaatiota ja sulavaa pelattavuutta.

Mukana on kolme erilaista pelitilaa, joista jokainen tarjoaa omanlaisen kokemuksen. Yksinpelikampanjassa pelaaja johdattaa kotimaastaan pakenevan kansan kohti uusia maita, jossa tämä kohtaa uudenlaisia haasteita ja myös vihamielisiä ryöstäjiä. Oman valtakunnan perustaminen on työlästä, mutta palkitsevaa.

-tilassa pelaaja pääsee suorittamaan yksittäisiä skenaarioita alati vaikeutuvissa olosuhteissa ja yhä kovempia vihollisia vastaan. Tämä pelitila haastaa sekä uudet että vanhat pelaajat hiomaan taitojaan muuttuvien tilanteiden vaatimusten mukaisesti.

Skirmish- eli kahakkatilassa pelaaja pääsee kokemaan taistelut joko yksin tekoälyä vastaan, moninpelissä muiden pelaajien kanssa tai ottamalla yhteen tekoälyn johtamien joukkojen kanssa yhdistämällä voimat kaverin joukkoihin.

Esimakua pelin tapahtumista voi saada pelin striimilähetyksessä 1. joulukuuta 2022 kello 17 alkaen täällä.

The Settlers: New Allies julkaistaan :lle 17. helmikuuta 2023. Lisäksi peli on kehitysvaiheessa Xbox-, ja Switch -pelikonsoleille. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Kommentoi

Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä Kommentit pois päältä artikkelissa Netflix työstää parhaillaan AAA-tason PC-peliä

Netflix Games

Netflix on viime aikoina panostanut isosti pelaamiseen ja erityisesti mobiilipelaamiseen mm. ostamalla ja perustamalla pelinkehitysfirmoja sekä haaveillut omasta pilvipelipalvelusta.

Nyt yrityksen rekrysivujen uusien työpaikkailmoituksen myötä voinee päätellä, että yritys on kehittämässä AAA-tason peliä :lle. Peli on kuvausten mukaan kolmannen persoonan roolipeli ja se toteutetaan Engine -pelimoottorin avulla.

Pelistä saatetaan myös myöhemmin tuottaa sarja tai elokuva Netflix suoratoistopalveluun.

Kommentoi