Nitro Concepts -pelipöydät ja tuolit tarjoavat ergonomista pelaamista Kommentit pois päältä artikkelissa Nitro Concepts -pelipöydät ja tuolit tarjoavat ergonomista pelaamista

Nitro Concepts D16E -pöytä

Nitro Concepts D16E -pöytä

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store on julkaissut uusia Nitro Concepts -pelipöytiä.

”Aktiivinen pelaaminen on palkitseva harrastus, mutta aivan liian usein sen ergonomia unohdetaan tyystin”, kommentoi Jimm’s -Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Työpöydät ovat usein vääränlaisia, väärällä korkeudella tai tuolin istuma-asento on huono ja pöydän kanssa huonosti yhteensopiva. Olemme havainneet omissa kokeiluissammekin miten hyvin pelipöydät ja -tuolit parantavat ergonomiaa. Siksi harkitsemmekin esimerkiksi oman asiakaspalvelumme työpöytien päivittämistä Nitro Conceptsin pelipöytiin.”

Nitro Concepts -pelipöytiä on tarjolla sekä sähköisesti että käsin säädettävinä malleina. Kumpaakin on saatavana kahtena eri värivaihtoehtona: kokomustana tai mustan ja punaisen yhdistelmänä. Suurikokoinen 160 x 80 senttimetrin kokoinen pelipöytä lepää tukevilla teräsvalmisteisilla jaloilla.

Sähköisesti säädettävän pöydän korkeus on säädettävissä alimmillaan 71 senttimetriin ja korkeimmillaan peräti 121 senttimetriin. Tämän ansiosta pöytä sopii monenlaiselle pelaajalle sekä istuma- että seisomakäyttöön. Käsin säädettävässä mallissa korkeussäätövaraa on 72,5 senttimetristä 82,5 senttimetriin.

Pöytä on laadukasta ja kestävää muovipintaista MDF-levyä. Lisäksi pöytä on pinnoitettu korkeatasoisella kangashiirimatolla, jonka ansiosta koko käyttöpinta-ala sopii erinomaisesti hiiren alustaksi. Pöydässä on kolme johtoaukkoa, joilla erilaiset johdotukset on helposti piilotettavissa. Erillinen kuulokepidike tarjoaa kätevän säilytyspaikan pelikuulokkeille. Sähköisesti säädettävän pöytämallin nostovoima on peräti 26 kilogrammaa. Sähköpöydän enimmäiskuormitus saa olla enimmillään 70 kilogrammaa. Käsin säädettävässä mallissa enimmäiskuormituksen raja on 80 kilogrammaa.

Ergonomisten pelipöytien lisäksi Nitro Conceptsin valikoimaan kuuluvat isokokoiset hiirialustamatot ja laadukkaat pelituolit. Mustat ja mustapunaiset hiirimatot ovat oivallinen valinta monenlaisille työpöydille. Hiirimatot takaavat hiiren hyvän hallittavuuden ja luovat kokonaisvaltaisen pelitunnelman. Hiirimattoa on kahta eri kokoa: 1200 x 600 millimetrin kokoinen jättimatto ja 900 x 400 millimetrin kokoinen keskikokoinen hiirimatto.

Nitro Concepts -pelituolit on valmistettu ergonomia etusijalla. Niiden miellyttävä selkänoja on iso ja tukeva. Keinonahkainen pinnoite tuntuu ja näyttää hyvältä. Viisipyöräinen jalusta on tyylikäs ja tukeva. Säädettävän istuinasennon ja käsinojien ansiosta oma istuinasento löytyy vaivatta. Pelituolin enimmäiskantavuus on peräti 120 kilogrammaa. Nitro Concepts -pelituoleja on saatavana neljällä eri värillä ja niitä voi mukauttaa erikseen hankittavilla lisätyynyillä.

Jimm’s -Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Saatavuus ja hinnoittelu

D16M- ja Noble Concepts D16E -pelipöydät ovat saatavana 289 ja 389 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -pelituolit ovat saatavana 159 – 289 euron kuluttajahinnoin. Nitro Concepts -hiirimatot ovat saatavana 21,90 – 59,90 euron kuluttajahinnoin. Hinnat sisältävät 24 prosentin arvonlisäveron.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi