No Longer Home on henkilökohtainen projekti lähdön tunnelmasta Kommentit pois päältä artikkelissa No Longer Home on henkilökohtainen projekti lähdön tunnelmasta

No Longer Home -pelin pelikuvaa
Tunnelma9
Estetiikka7
Viimeistely4.2
Tarina8
Hinta-laatu6.5
6.9 out of 10
Hyvää Tarina, tunnelma ja myös antaa lisää ääntä ja näkyvyyttä sukupuolivähemmistöön kuuluville. Huonoa Animaatiot jäävät toisinaan junnaamaan paikoilleen. Yleisesti Laadukasta ja maanläheistä interaktiivista fiktiota joka tuo opiskelijan arjen lähelle.

Katso videoarvostelu Tiktokista

Humble Groven on interaktiivista semi-autofiktioa kahdesta ystävästä, joiden tiet eroavat opiskelujen päätyttyä. Tämän voi lukea kävelysimulaattoriksi, koska varsinaisia pelillisiä haasteita ei ole. Mekaniikka on yhdistelmä point and clickia ja visual novelia flateilla 3d-hahmoilla.

Pelin koukku on siinä, että se on todella henkilökohtainen ja samaistuttava. Se vie paikkoihin joita ei välttämättä enää muistanut olevan olemassa. Niihin lähdön hetkiin ja siihen tiettyyn nuoruuden ja aikuisuuden välitilaan kun tietää, ettei enää vedetä niitä MAMA-nuudeleita ja soijarouhetta joka päivä.

Teoksia joissa on elämän makua voi aina suositella, ja tämä on yksi niistä. Kyseessä ei siis ole mikään Doom, vaan interaktiivinen fiktio ja suosittelen lähestymään tätä myös sellaisena. Jatkoon.

Kommentoi