No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki

Jos sinulla on ultraleveä näyttö ja tykkäät tutkia scifiplaneettoja aikasi kuluksi virtuaalimaailmoissa, No Man’s Sky tarjoaa sinulle herkkua. Tuki edellämainituille värkeille kuvasuhteella 21:9 ja vieläpä oikein toimiva HUD 4K:lle! Uusi päivitys tarjoaa näiden lisäksi myös korjauksia pelin kaatuiluun, grafiikkavirheisiin ja käyttäjäympäristöön. Jos tykkäät tutkia yksityiskohtia ja saada selville kaikki pienetkin nyanssit päivityksestä, suuntaa Steamista löytyvään tiedotukseen.

Jos haluat pästä osaksi ensin kokeelliselle puolelle julkaistavasta päivityksestä testailemaan sitä, klikkaa Steamissa No Man’s Skytä ja valitse ”properties”. Valitse sieltä ”betas-välilehti” ja kirjoita ”3xperimental” tekstiosioon. Paina sen jälkeen ”check code” ja valitse se pudotusvalikosta. Hei, tuohan näyttää ihan pelin huijauskoodilta.

Hauskaa testilentelyä! UltrawidePCGaming on muuten tehnyt tästä videon, minkä esitämme alla:

 

Kommentoi

Xbox Game Pass vie avaruuden ääriin — No Man’s Sky saapuu palvelun valikoimaan kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox Game Pass vie avaruuden ääriin — No Man’s Sky saapuu palvelun valikoimaan kesäkuussa

ilmoitti tänään Xboxin virallisilla verkkosivuilla, että avaruuden tutkimisesta kertova No Man’s Sky saapuu Xbox Game Pass -palvelun valikoimiin kesäkuussa. Peli keräsi julkaisunsa yhteydessä vuonna 2016 runsaasti negatiivista palautetta itseään toistavan pelattavuuden, kolkkojen maailmojen ja yleisesti pelin ylimitoitettujen lupausten vuoksi.

Sittemmin Hello Games -studio on onnistunut kääntämään avaruuspeliään yleisöä kiinnostavampaan suuntaan esimerkiksi vuonna 2018 julkaistun moninpelipäivityksen myötä. Studio lupaa Xbox Game Passia koskevassa ilmoituksessaan ilmaista lisäsisältöä myös jatkossa.

Kommentoi

Exo Mechit saapuivat No Man’s Sky -avaruusseikkailupeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Exo Mechit saapuivat No Man’s Sky -avaruusseikkailupeliin

No Man's Sky

Hello Gamesin avaruusseikkailu No Man’s Sky on saanut osana 2.4 päivitystäään Exo Mechit, joita voi käyttää niin planeettojen pinnoilla, kuin avaruudessakin.

Kivisen alun kokenut peli on saanut tasaiseen tahtiin uutta sisältöä. Näihin kuuluvat mm. musiikkityökalu ja elävät avaruusalukset. Exo Mechien lisäksi peliin on tuotu lisäosia jo olemassa oleville exocrafteille. Visuaalisten päivitysten lisäksi saatavilla on nyt mm. aurinkopaneelit, joilla voit ladata alusta päivänvalossa.

No Man’s Sky on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta.

Kommentoi