No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki 44

Jos sinulla on ultraleveä näyttö ja tykkäät tutkia scifiplaneettoja aikasi kuluksi virtuaalimaailmoissa, No Man’s Sky tarjoaa sinulle herkkua. Tuki edellämainituille värkeille kuvasuhteella 21:9 ja vieläpä oikein toimiva HUD 4K:lle! Uusi päivitys tarjoaa näiden lisäksi myös korjauksia pelin kaatuiluun, grafiikkavirheisiin ja käyttäjäympäristöön. Jos tykkäät tutkia yksityiskohtia ja saada selville kaikki pienetkin nyanssit päivityksestä, suuntaa Steamista löytyvään tiedotukseen.

Jos haluat pästä osaksi ensin kokeelliselle puolelle julkaistavasta päivityksestä testailemaan sitä, klikkaa Steamissa No Man’s Skytä ja valitse ”properties”. Valitse sieltä ”betas-välilehti” ja kirjoita ”3xperimental” tekstiosioon. Paina sen jälkeen ”check code” ja valitse se pudotusvalikosta. Hei, tuohan näyttää ihan pelin huijauskoodilta.

Hauskaa testilentelyä! UltrawidePCGaming on muuten tehnyt tästä videon, minkä esitämme alla:

 

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

No Man’s Sky -avaruusseikkailun uusi Beyond lisäosa ilmestyy elokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky -avaruusseikkailun uusi Beyond lisäosa ilmestyy elokuussa 86

Avaruusseikkailu No Man’s Sky on saamassa laajan Beyond lisäosansa elokuun 14. päivä. Päivitys on kolmiosainen ja se tuo peliin mm. ilmaisen VR-tuen, joka tulee olemaan yhteensopiva Playstation VR ja Steam VR -järjestelmien kanssa. Vuonna 2016 hieman tahmealla startilla ilmestynyt peli on saanut tähän mennessä kuusi lisäosaa ja seitsemäs Beyond on suurin päivityksistä.

Ilmainen Beyond -lisäosa parantaa myös pelin moninpelikokemusta ja mahdollistaa pelaajien välisen kanssakäymisen. No Man’s Sky on saatavilla PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

No Man’s Sky saa ilmaisen VR-tuen tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saa ilmaisen VR-tuen tänä kesänä 102

Avaruusseikkailu No Man’s Sky on saamassa jälleen ison päivityksen tänä kesänä. Päivitys on toinen osa Beyond lisäosaa ja se tuo peliin ilmaisen VR-tuen. Peli tulee olemaan yhteensopiva Playstation VR ja Steam VR -järjestelmien kanssa. Vuonna 2016 ilmestynyt peli on saanut kuusi lisäosaa ja seitsemäs Beyond on suurin päivityksistä.

Aiemmin tänä vuonna kertoi pelin Beyond lisäosasta ja sen ensimmäinen päivitys toi peliin paremman moninpelikokemuksen. Beyond lisäosa on ilmainen pelin jo omistavile, mutta se ilmestyy myös omana myyntiversiona Playstation 4 -konsolille.

No Man’s Sky: Beyond ilmestyy tänä kesänä PC:lle sekä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä 71

Pelinkehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa uuden ilmaisen päivityksen No Man’s Sky -avaruusseikkailupeliin. Lisäosa kantaa nimeä Beyond ja tulee olemaan kolmiosainen. Sen ensimmäinen osa tulee olemaan No Man’s Sky Online.

Sen tarkempaa tietoa lisäosasta ei vielä tällä hetkellä ole, mutta pelin luoja Sean Murray lupailee päivityksen tuovan pelaajat yhteen radikaalilla uudella tavalla.

No Man’s Sky: Beoynd ilmestyy tänä kesänä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi