No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky on laaja peli – kohta myös sen monitorituki

No Man's Sky

Jos sinulla on ultraleveä näyttö ja tykkäät tutkia scifiplaneettoja aikasi kuluksi virtuaalimaailmoissa, No Man’s Sky tarjoaa sinulle herkkua. Tuki edellämainituille värkeille kuvasuhteella 21:9 ja vieläpä oikein toimiva HUD 4K:lle! Uusi päivitys tarjoaa näiden lisäksi myös korjauksia pelin kaatuiluun, grafiikkavirheisiin ja käyttäjäympäristöön. Jos tykkäät tutkia yksityiskohtia ja saada selville kaikki pienetkin nyanssit päivityksestä, suuntaa Steamista löytyvään tiedotukseen.

Jos haluat pästä osaksi ensin kokeelliselle puolelle julkaistavasta päivityksestä testailemaan sitä, klikkaa Steamissa No Man’s Skytä ja valitse ”properties”. Valitse sieltä ”betas-välilehti” ja kirjoita ”3xperimental” tekstiosioon. Paina sen jälkeen ”check code” ja valitse se pudotusvalikosta. Hei, tuohan näyttää ihan pelin huijauskoodilta.

Hauskaa testilentelyä! UltrawidePCGaming on muuten tehnyt tästä videon, minkä esitämme alla:

 

No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa

No Man's Sky

on vihdoin tuomassa No Man's Sky avaruusseikkailupeliään Nintendo -konsolille lokakuun 7. päivä. Pelin piti ilmestyä konsolille alunperin jo tänä kesänä.

Tulevasta Switch -versiosta puuttunee kuitenkin julkaisun yhteydessä yksi merkittävä ominaisuus, moninpeli. Vielä ei ole varmaa milloin moninpeli saadaan Switchille.

Alunperin vuonna 2016 -konsolille ja :lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia.

Vuonna 2018 peli saapui -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man's Sky saapuu Nintendo Switch -konsolille lokakuun 7. päivä.

No Man’s Sky -peli saa Outlaws -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky -peli saa Outlaws -päivityksen – katso traileri

No Man's Sky

Hello Gamesin avaruusseikkailupeli No Man's Sky on saamassa uuden päivityksen nimeltään Outlaws. Voit katsoa päivityksen trailerin alta.

Päivitys tuo peliin lainsuojattomien avaruusasemia, joilla pelaajat voivat kaupata salakuljetettua kauppatavaraa ja ottaa vastaan salakuljetustehtäviä.

Outlaws tuo mukanaan myös proseduraalisesti luotuja, aurinkovoimalla toimivia avaruusaluksia. Pelaajat voivat myös värvätä siipimiehiä tuekseen. Voit lukea tarkemmat tiedot päivityksestä täältä.

Alunperin vuonna 2016 -konsolille ja :lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia. Vuonna 2018 peli saapui -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man's Sky on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo -konsoleille että PC:lle.