No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä

No Man's Sky

Pelinkehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa uuden ilmaisen päivityksen No Man's Sky -avaruusseikkailupeliin. Lisäosa kantaa nimeä Beyond ja tulee olemaan kolmiosainen. Sen ensimmäinen osa tulee olemaan No Man's Sky Online.

Sen tarkempaa tietoa lisäosasta ei vielä tällä hetkellä ole, mutta pelin luoja Sean Murray lupailee päivityksen tuovan pelaajat yhteen radikaalilla uudella tavalla.

No Man's Sky: Beoynd ilmestyy tänä kesänä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Humble Bundlen kesäale lähestyy loppuaan – nappaa nämä pelit talteen edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen kesäale lähestyy loppuaan – nappaa nämä pelit talteen edullisesti

No Man's Sky

Pelien kauppapaikka Humble Bundlen kesäalennusmyynti on lähestymässä loppuaan ja sen kunniaksi valikoimaan on lisätty uusia pelejä kuten No Man's Sky, , sekä .

Voit katsoa lisää alennuksia täältä.

No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa

No Man's Sky

on vihdoin tuomassa No Man's Sky avaruusseikkailupeliään Nintendo -konsolille lokakuun 7. päivä. Pelin piti ilmestyä konsolille alunperin jo tänä kesänä.

Tulevasta Switch -versiosta puuttunee kuitenkin julkaisun yhteydessä yksi merkittävä ominaisuus, moninpeli. Vielä ei ole varmaa milloin moninpeli saadaan Switchille.

Alunperin vuonna 2016 -konsolille ja :lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia.

Vuonna 2018 peli saapui -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man's Sky saapuu Nintendo Switch -konsolille lokakuun 7. päivä.