No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky Online ilmestyy tänä kesänä

No Man's Sky

Pelinkehittäjä on ilmoittanut julkaisevansa uuden ilmaisen päivityksen No Man’s Sky -avaruusseikkailupeliin. Lisäosa kantaa nimeä Beyond ja tulee olemaan kolmiosainen. Sen ensimmäinen osa tulee olemaan No Man’s Online.

Sen tarkempaa tietoa lisäosasta ei vielä tällä hetkellä ole, mutta pelin luoja Sean Murray lupailee päivityksen tuovan pelaajat yhteen radikaalilla uudella tavalla.

No Man’s Sky: Beoynd ilmestyy tänä kesänä ja One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky saapuu Nintendo Switchille lokakuussa

No Man's Sky

Hello Games on vihdoin tuomassa No Man’s avaruusseikkailupeliään Nintendo Switch -konsolille lokakuun 7. päivä. Pelin piti ilmestyä konsolille alunperin jo tänä kesänä.

Tulevasta Switch -versiosta puuttunee kuitenkin julkaisun yhteydessä yksi merkittävä ominaisuus, moninpeli. Vielä ei ole varmaa milloin moninpeli saadaan Switchille.

Alunperin vuonna 2016 PlayStation 4 -konsolille ja :lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia.

Vuonna 2018 peli saapui One -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven ja Xbox Series X sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man’s saapuu Nintendo Switch -konsolille lokakuun 7. päivä.

Kommentoi

Tässä kaikki mitä Sony paljasti State of Play -tapahtumassa Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kaikki mitä Sony paljasti State of Play -tapahtumassa

Sony State of Play

Sony järjesti eilen kesäkuun 2. päivä State of Play -tapahtuman, jossa se paljasti tulevia pelejä, PC-käännöksiä, uusia trailereita sekä muuta. Mukana oli mm. Resident Evil 4 -uusinto, Stray -peli PC:lle sekä Spider-Man Remastered.

Voit katsoa koko tapahtuman taltioinnin alta ja erilliset trailerit alempaa.

Resident Evil 4 -uusinto

Resident Evil 4 on saamassa kuin saamassakin paljon huhutun uusinnon PlayStation 5 -konsolille maaliskuun 24. päivä 2023. Pelissä Leon Kennedy suuntaa Euroopan maaseudulle etsimään Yhdysvaltojen presidentin tytärtä, kunnes kaikki menee pahasti pieleen.

Stray

Kovasti odotettu kulkukissapeli Stray on saapumassa vihdoin PlayStation -konsoleille sekä PC:lle heinäkuun 19. päivä. Pelin kehittäjä Annapurna Interactive jakoi julkaisuajankohdan uuden trailerin kera.

Spider-Man Remastered (PC)

Sony ja Insomniac Games ovat julkaisemassa uusintoa vuoden 2018 PlayStation 4 -pelistä PC:lle elokuun 12. päivä. Pelissä Peter Parker tasapainottelee kaoottisen yksityiselämänsä ja taistelunsa rikoksia vastaan välillä. Peli on tulossa Steam ja Epic Games Store -palveluihin.

Street Fighter 6

Capcom paljasti uuden pelivideon tulevasta Street Fighter 6 -taistelupelistä. Videolla nähdään mm. Chun-Li ja avoimen maailman seikkailua. Peli on tulossa vuonna 2023 PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille.

Resident Evil Village (PSVR2)

Vuoden 2021 kauhupeli Resident Evil Village on saamassa version Sonyn uusille PSVR2 -VR-laseille. Vielä ei ole varmaa milloin kyseiset lasit ilmestyvät, mutta ne vaativat toimiakseen PlayStation 5 -konsolin.

Square Enix julkaisi tapahtuman aikana uuden pelivideon tulevasta Final Fantasy XVI -roolipelistä. Peli ilmestynee ensi vuoden kesällä PlayStation 5 -konsolille.

Rollerdrome

OlliOlliWorld -pelin kehittäjä Roll7 ja julkaisi Private Division ovat julkaisemassa uutta skeittausta ja räiskintää yhdistelevää peliä Rollerdrome elokuun 16. päivä. Peli on tulossa PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille sekä PC:lle.

Tunic

Maaliskuussa PC:lle ja Xboxeille ilmestynyt zeldamainen Tunic -toimintaseikkailu on saapumassa PlayStation -konsoleille syyskuun 27. päivä.

The Callisto Protocol

Dead Space -luojan uusi peli The Callisto Protocol sai tapahtuman myötä ensimmäisen pelivideonsa. Peli ilmestyy joulukuun 2. päivä PlayStation ja Xbox -konsoleille sekä PC:lle.

Season: A Letter To The Future

Kauniisti tyylitelty seikkailupeli Season: A Letter To The Future sai uuden trailerin tapahtuman myötä. Pelissä dokumentoidaan loppua ennen uuden alkua, pyöräillään kauniissa maisemissa ja selvitetään maailman salaisuuksia. Peli saapuu syksyllä 2022 PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille, sekä PC:lle.

Eternights

Eternights on puolestaan deittailupeli johon yhdistyy taisteleminen. Pelissä pelaajien on ottaa kaikki irti elämästä ennen maailmanloppua. Tutki luolastoja, etsi varusteita, käy treffeillä ja pelasta maailma. Peli on tulossa PlayStation 5 ja PlayStation 4 -konsoleille.

No Man’s Sky (PSVR2)

Hello Games on parhaillaan kehittämässä suositusta avaruusseikkailu No Man’s Sky -pelistä versiota PSVR2 -VR-laitteille. Pelillä ei toistaiseksi ole tarkempaa julkaisuajankohtaa.

Kommentoi