No Man’s Sky -peli saa Outlaws -päivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky -peli saa Outlaws -päivityksen – katso traileri

No Man's Sky

Hello Gamesin avaruusseikkailupeli No Man’s on saamassa uuden päivityksen nimeltään Outlaws. Voit katsoa päivityksen trailerin alta.

Päivitys tuo peliin lainsuojattomien avaruusasemia, joilla pelaajat voivat kaupata salakuljetettua kauppatavaraa ja ottaa vastaan salakuljetustehtäviä.

Outlaws tuo mukanaan myös proseduraalisesti luotuja, aurinkovoimalla toimivia avaruusaluksia. Pelaajat voivat myös värvätä siipimiehiä tuekseen. Voit lukea tarkemmat tiedot päivityksestä täältä.

Alunperin vuonna 2016 PlayStation 4 -konsolille ja PC:lle ilmestynyt peli kärsi ilmestyessään monista ongelmista, mutta on saanut sen jälkeen useita parannuksia ja lisäosia. Vuonna 2018 peli saapui Xbox One -konsolille ja vuonna 2020 se saapui uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille.

Pelissä jokainen näkyvissä oleva tähti on kaukainen aurinkokunta, jota ympäröivät planeetat täynnä eloa. Pelaajat voivat suunnata mihin tahansa näistä ja aloittaa seikkailunsa. Voit rakentaa kaikkea aina tukikohdista aluksiin, kerätä resursseja, värvätä liittolaisia sekä taistella olemassa olostasi.

No Man’s  on saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

NBA 2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi