No Man’s Sky sai massiivisen Synthesis -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai massiivisen Synthesis -päivityksen

No Man's Sky

on epätoivoisesti yrittänyt päivittää No Man’s Sky -avaruusseikkailuaan kivisen julkaisun jälkeen. Peli on saanut nyt laajan Synthesis päivityksen, joka tuo peliin lukuisia korjauksia ja lisäyksiä.

Suurimpana muutoksena on pelin yhteisöstä kummunneet pelin laadun parannukset sekä yleinen viimeistely. Näkyvimpänä päivityksenä avaruusalukset ja materiaalien talteenotto on parantunut. Myös maaston muokkausta on päivitetty ja Exocraft aluksia voi hallita nyt ensimmäisestä persoonasta.

Muun muassa maaston muokkaaminen on parantunut huomattavasti.
Muun muassa maaston muokkaaminen on parantunut huomattavasti.

Yhtenä lisäyksenä on myös ja ei-VR ominaisuuksien yhtenäisyys. Nyt kaikki pelin ominaisuudet pitäisi toimia molemmissa pelitiloissa. Voit katsoa koko päivityksen sisällön täältä.

No Man’s on saatavilla 4 ja One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi