No Man’s Sky sai massiivisen Synthesis -päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa No Man’s Sky sai massiivisen Synthesis -päivityksen

No Man's Sky

on epätoivoisesti yrittänyt päivittää No Man's Sky -avaruusseikkailuaan kivisen julkaisun jälkeen. Peli on saanut nyt laajan Synthesis päivityksen, joka tuo peliin lukuisia korjauksia ja lisäyksiä.

Suurimpana muutoksena on pelin yhteisöstä kummunneet pelin laadun parannukset sekä yleinen viimeistely. Näkyvimpänä päivityksenä avaruusalukset ja materiaalien talteenotto on parantunut. Myös maaston muokkausta on päivitetty ja Exocraft aluksia voi hallita nyt ensimmäisestä persoonasta.

Muun muassa maaston muokkaaminen on parantunut huomattavasti.
Muun muassa maaston muokkaaminen on parantunut huomattavasti.

Yhtenä lisäyksenä on myös VR ja ei-VR ominaisuuksien yhtenäisyys. Nyt kaikki pelin ominaisuudet pitäisi toimia molemmissa pelitiloissa. Voit katsoa koko päivityksen sisällön täältä.

No Man's Sky on saatavilla ja -konsoleille sekä :lle.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.