Noituri astuu esiin Kommentit pois päältä artikkelissa Noituri astuu esiin

San Diegon comic-con on vielä tulossa, mutta sitä ennen tahdotaan vähän herätellä ihmisten muistoja. Välillä kovaakin pilkkaa päälleen saaneesta Witcher adaptiosta, on julkaistu promokuvia.

Ennen kuvat ovat välittäneet pelottavan huonon kuvan produktion puvustuksesta. Vaikka cosplay on kovalla tasolla, pitäisi miljoonaprojektin yltää edes puoleen siitä. Nilfgardin mustaan pukeutuneet valloittajat ovat näyttäytyneet mustassa vakosamettissa ja kypärässä jonka on valmistanut ilmesesti Kiinassa kuntouttava työtoiminta. Miekka on lähellä sydäntä koska olen itsekin käyttänyt lasivillapuukkoa miekkailussa.

Ensimmäisissä kuvissa Noituri näytti hopeisen peruukkinsa kanssa enemmänkin toiveita toteuttavalta keijulta kuin demoneita halkaisevalta tuhoajalta. Nyt kuitenkin Netflix on näyttänyt mihin he pystyvät ja mikä tulee olemaan sarjan laatu. Ei voi muuta kuin vesi kielellä odottaa seikkailuja. Mikä tulee olemaan Witcher sarjan muoto? Onko sarjassa joka viikko uusi hirviö vai pitkä juonikuvio jossa Geralt toimii pelinappulana valtakuntapelissä? Katsotaan mitä Comic-con tuo tullessaan!

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.