Noituri astuu esiin Kommentit pois päältä artikkelissa Noituri astuu esiin

San Diegon comic-con on vielä tulossa, mutta sitä ennen tahdotaan vähän herätellä ihmisten muistoja. Välillä kovaakin pilkkaa päälleen saaneesta adaptiosta, on julkaistu promokuvia.

Ennen kuvat ovat välittäneet pelottavan huonon kuvan produktion puvustuksesta. Vaikka cosplay on kovalla tasolla, pitäisi miljoonaprojektin yltää edes puoleen siitä. Nilfgardin mustaan pukeutuneet valloittajat ovat näyttäytyneet mustassa vakosamettissa ja kypärässä jonka on valmistanut ilmesesti Kiinassa kuntouttava työtoiminta. Miekka on lähellä sydäntä koska olen itsekin käyttänyt lasivillapuukkoa miekkailussa.

Ensimmäisissä kuvissa Noituri näytti hopeisen peruukkinsa kanssa enemmänkin toiveita toteuttavalta keijulta kuin demoneita halkaisevalta tuhoajalta. Nyt kuitenkin on näyttänyt mihin he pystyvät ja mikä tulee olemaan sarjan laatu. Ei voi muuta kuin vesi kielellä odottaa seikkailuja. Mikä tulee olemaan sarjan muoto? Onko sarjassa joka viikko uusi hirviö vai pitkä juonikuvio jossa toimii pelinappulana valtakuntapelissä? Katsotaan mitä Comic-con tuo tullessaan!

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi