Nonstop Knight 2 jatkaa mihin ensimmäinen jäi lisäten paljon pelattavaa Kommentit pois päältä artikkelissa Nonstop Knight 2 jatkaa mihin ensimmäinen jäi lisäten paljon pelattavaa

Kopla Gamesin ja Flaregamesin toimintaroolipeli sai keväällä vihdoin odotetun jatko-osan mobiililaitteille, kun Nonstop Knight hyökkäsi App Storeen ja Google Playhin. Sankari matkaa jälleen uusiin seikkailuihin roolipelissä, missä sinä päätät minkälainen siitä tulee.

Jatko-osassa tullaan näkemään enemmän vihollisia ja pomoja, jotka kaikki vaativat erilaisia taktisia lähestymistapoja. Sinun valintasi niin varusteita kuin hahmon kehityskaarta myöden ovat merkittäviä. Ja luonnollisesti jo suoritettuja luolastoja pääsee tahkoamaan uudelleen vaikeammilla tasoilla. esittelee myös kiltatehtävät, mistä saa lisäpalkkioita ja tietokoneohjattuja ritareita kumppaniksi taisteluihin.

Moninpelin ystäville on tarjolla viikottaisia turnauksia erilaisine erikoissääntöineen. Lisänä on myös Badlands, loputon seikkailu, missä kovinkin ritari joutuu koetukselle tulostaulun sijoituksia jahdatessa.

Peli on saatavilla nyt.