Nopeatempoinen Star Wars: Hunters -moninpeli saapuu Switchille ja mobiililaitteille tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Nopeatempoinen Star Wars: Hunters -moninpeli saapuu Switchille ja mobiililaitteille tänä vuonna

Star Wars: Hunters

Uusi Star Wars -aiheinen areena pohjainen moninpeli Star Wars: Hunters on saapumassa Switch -konsolille myöhemmin tänä vuonna. Peli on tulossa myös ja Android -laitteille.

Pelin julkaisijana toimii ja kehittäjänä sosiaalisista- ja mobiilipeleistään tunnettu Zynga. Ilmaispelattavassa pelissä pelaajat asetetaan joukkuepohjaisesti areenalle taistelemaan toisiaan vastaan.

Taistelu on reaaliaikaista ja valittavana on tuttuja hahmoja kuten kapinallisten ja imperiumin joukot, sekä palkkionmetsästäjät. Taisteluareenat ovat myös saagasta tuttuja paikkoja.

Star Wars: Hunters ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Switch -konsolille ilmaiseksi. Peli saapuu myös myöhemmin ja Android -mobiililaitteille.

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

Sports julkaisee uuden 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. FUT Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy syyskuun lopulla

Dragons: Legends of the Nine Realms

DreamWorksin ja Outright Gamesin koko perheelle soveltuva lohikäärmepeli Dragons: Legends of the Nine Realms ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuun 23. päivä. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Videolla nähdään pelin kaikki neljä lohikäärmettä sekä niitä vastaan asettuvia vihollisia. Videolla nähdään myös itse pelimaailmaa.

Toimintaa ja seikkailua yhdistelevässä pelissä pelaajat pääsevät tutkimaan Realms of the Hidden Worldin maailmaa ja sen eri kohteita kuten Dark Valley sekä King’s Realm.

Pelissä Thunder, Plowhorn, Feathers, Wu ja Wei käyttävät erilaisia voimiaan kuten jäätä ja höyryä voittaakseen viholliset kuten Fault Ripperin.

Peli perustuu DreamWorksin alkuperäiseen Dragons: The Nine Realms animaatiosarjaan.

Dragons: Legends of The Nine Realms ilmestyy syyskuun 23. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One, sekä konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelussa.

Kommentoi