Northgard -viikinkistrategiapeli saapuu konsoleille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Northgard -viikinkistrategiapeli saapuu konsoleille vuoden lopulla

Mainetta niittänyt viikinkiaiheinen strategiapeli on saapumassa Playstation 4, sekä Switch -konsoleille tämän vuoden lopulla. Tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Peli on tyypilinen kaupunginrakentamissimulaattori ja sitä voi verrata The ja Age of Empires -peleihin. Siinä pannaan aluille viikinkiasutus jota laajennetaan tutkimalla ja valloittamalla alueita. Myös raaka-aineiden hallinta on tärkeässä roolissa kun varaudutaan kylmään talveen.

Northgardin konsoliversioon kuuluu kaikki PC-versioon ilmestyneet sisällöt. Perus pelin lisäksi mukana on yksin- ja moninpelikampanjat sekä Ragnarok ja Relics -päivitykset. Yhteensä pelattavia klaaneja on kuusi. Käyttöliittymää ja ohjaimia on myös muokattu enemmän konsoliystävällisemmäksi.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi