Northgard -viikinkistrategiapeli saapuu konsoleille vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Northgard -viikinkistrategiapeli saapuu konsoleille vuoden lopulla

Mainetta niittänyt viikinkiaiheinen strategiapeli on saapumassa 4, One sekä Switch -konsoleille tämän vuoden lopulla. Tarkka julkaisuajankohta ei ole vielä tiedossa.

Peli on tyypilinen kaupunginrakentamissimulaattori ja sitä voi verrata The Settlers ja Age of Empires -peleihin. Siinä pannaan aluille viikinkiasutus jota laajennetaan tutkimalla ja valloittamalla alueita. Myös raaka-aineiden hallinta on tärkeässä roolissa kun varaudutaan kylmään talveen.

Northgardin konsoliversioon kuuluu kaikki PC-versioon ilmestyneet sisällöt. Perus pelin lisäksi mukana on yksin- ja moninpelikampanjat sekä Ragnarok ja Relics -päivitykset. Yhteensä pelattavia klaaneja on kuusi. Käyttöliittymää ja ohjaimia on myös muokattu enemmän konsoliystävällisemmäksi.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

Far Cry 6 on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä Far Cry 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi