Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa Kommentit pois päältä artikkelissa Nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa esittänyt näyttelijätär lisätty Borderlands-elokuvaan – nähdään Tiny Tinan roolissa

on työstämässä tällä hetkellä Borderlands-videopelielokuvaa, jonka näyttelijälisäyksistä olemme aiemminkin uutisoineet

Eurogamerin mukaan uusi näyttelijä – Ariana Greenblatt on lisätty näyttelijäkaartiin. Hän tulee esittämään Borderlands 2 -nimikkeessä esiteltyä räiskyvää hölösuuhahmoa Tiny Tinaa.

Elokuvan ohjaajana toimiva kertoi The Hollywood Reporterille pitävän Arianaa loistokkana nousevana tähtenä. ”Hän on työskennellyt niin monen tuttavani kanssa ja kaikki tuntuvat ylistävän häntä. Ariana myös vaikutti meidät kaikki koe-esiintymisessä, joten en malta odottaa hänen rooliesityksen näkemistä valkokankaalla.” Roth kertoi.

Greenblatt on nähty viimeksi valkokankaalla näyttelemässä nuorta Gamoraa Avengers: Infinity Warissa. Ariana liittyy osaksi varsin nimekästä näyttelijäkaartia, johon jo lukeutuu Cate Blanchett, Kevin Hart, sekä Jack Black.

Kommentoi

Star Wars Battlefront II -näyttelijä kiinnitettiin tulevaan Borderlands -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Battlefront II -näyttelijä kiinnitettiin tulevaan Borderlands -elokuvaan

Borderlands - Lilith

Eli Rothin ohjaamaan Borderlands -elokuvaan on kiinnitetty Battlefront II -näyttelijä Janina Gavankar.

Battlefrontissa Iden Versoa näytellyt Gavankar tullaan nähemään General Knoxxin tyttären roolissa. Hahmo on täysin uusi, eikä sitä nähdä pelisarjan osissa.

Gavankarin lisäksi elokuvan päärooleissa nähdään Cate Blanchett, joka näyttelee Lilithiä sekä Kevin Hart, joka nähdään Rolandin roolissa. Leffassa nähdään myös ja

Gamespotin mukaan elokuvan kuvaukset alkavat piakkoin Budapestissa.

Kommentoi

Itse Ilkimys -animaatioiden studio on tekemässä Super Mario -elokuvaa – Charles Martinet ei vielä mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Itse Ilkimys -animaatioiden studio on tekemässä Super Mario -elokuvaa – Charles Martinet ei vielä mukana

Super Mario

ja Minionit -elokuvista tunnettu Illumination-studio on työstämässä Super Mario -animaatioelokuvaa.

Nintendolifen mukaan Marion äänenä tunnettua Charles Martinetia ei ole kysytty näyttelemään tunnettua putkimiessankaria, mutta olisi tilaisuuden tullen siihen valmis.

”Elokuva vaikuttaa mahtavalta ja hauskalta idealta ja jos he kutsuvat minut mukaan näyttelijäksi niin olisin siitä ikionnellinen” Martinet kommentoi. Hänen mukaan edes tai Illumination ei ole ollut elokuvaan liittyen häneen yhteydessä.

Nintendolife spekuloi, ettei roolittamista ole aloitettu tai elokuvan tekijöillä ei ole aikomustakaan roolittaa hahmojen ääninäyttelijöitä elokuvaan kuten -elokuvan uutiset osoittivat edellisellä viikolla.

Claptrapin ääninäyttelijä ilmaisi Twitterissä olevansa harmissaan, ettei hänelle annettu mahdollisuutta toimia robottihahmon äänenä elokuvassa, mutta onnitteli siitä huolimatta rooliin valittua Jack Blackia.

Super Mario -animaatioelokuva on suunniteltu julkaistavaksi 2022.

Kommentoi