Nuorten MM-turnaus nyt pelattavana NHL 22 -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Nuorten MM-turnaus nyt pelattavana NHL 22 -pelissä

NHL 22

EA SPORTS on vienyt 22 -pelikokemuksen aidosti globaalille tasolle lisäämällä peliin kansainvälisen jääkiekkoliiton IIHF:n sisältöä osana viimeisintä päivitystä. Tästä päivästä alkaen pelaajat pääsevät tavoittelemaan kultaa tarunhohtoisissa nuorten maailmanmestaruuskisoissa, joihin päivitys tarjoaa autenttiset kokoonpanot ja turnausrakenteen. Lisäksi miesten maajoukkueilla on uudet peliasut.

Alkuvuodesta 2022 22 -peli päivittyy lisäksi miesten ja naisten MM-turnauksella. Tuolloin maajoukkueturnausten rakenteet päivitetään vastaamaan todellisuutta – minkä tuloksena suomalaiset -pelaajat pääsevät nauttimaan esimerkiksi miesten kotikisojen ennakkohuumasta pelaamalla turnausta aidolla formaatilla.

Alkuvuodesta tulevat pelattaviksi myös naisten maajoukkueet, ensimmäistä kertaa koskaan, IIHF:n kokoonpano- ja MM-kisapäivitysten myötä. Pelaajat pääsevät juhlistamaan naiskiekkoilun kulta-aikaa ottamalla pelissä haltuun suosikkipelaajansa ja -maajoukkueensa. Ensi vuoden alussa pelaajat pääsevät vetämään luistimenpiirtonsa jäähän esimerkiksi Naisleijonien huippupelaajilla Jenni Hiirikoskella ja Michelle Karvisella tai pohjoisamerikkalaisilla supertähdillä Hilary Knightilla tai Marie-Philip Poulinilla.

”Naisten maajoukkueiden lisääminen 22 -peliin osana IIHF:n tulevaa sisältöä tulee olemaan tärkeä merkkipaalu pelisarjan jatkuvassa pyrkimyksessä tehdä kiekkoyhteisöstä entistä monimuotoisempaa”, sanoo EA SPORTSIN VP/GM Sean Ramjagsingh. ”Olemme äärettömän ylpeitä siitä, että saamme ensimmäistä kertaa koskaan naisten joukkueita pelattavaksi NHL 22 -peliin, yhdessä nuorten MM-kisajoukkueiden nousevien tähtien kanssa.”

Lisätietoja IIHF:n ja EA SPORTSin yhteistyöstä saa täältä ja katsomalla uuden trailerin täältä. muun muassa esittelee Suomen jääkiekkohistorian ikimuistoisimpia hetkiä, alkaen sinivalkoisen äänen säestämästä kultakeväästä ´95 aina Mikael Granlundin legendaariseen ilmaveivimaaliin.

Viimeisimmällä päivityksellään 22 tuo saataville myös lukuisia sellaisia ominaisuuksia, joita pelisarjan fanit ovat pitkään odottaneet: Roster Sharing- ja HUT Content Migration -kyvykkyydet. Roster Sharingin avulla fanit voivat ladata kokoonpanoja, joita muut pelaajat ovat uploadanneet pitkin vuotta, ja HUT Content Migration sallii sellaisten pelaajien, jotka ovat aloittaneet pelin pelaamisen edellisten sukupolvien konsoleilla, siirtää HUT Team -arvonsa ja edistyksensä :lle ja |S:lle.

Lisätietoja Roster Sharing- ja HUT Content Migration -ominaisuuksista saa täältä. Voit myös lukea lisää HUT Content Migrationista tästä blogista.

22 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi