Nvidia paljasti seuraavan RTX 3000 -sarjan näytönohjaimet Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia paljasti seuraavan RTX 3000 -sarjan näytönohjaimet

Nvidia RTX 3090

on paljastanut seuraavan sukupolven RTX 3000 -sarjan näytöohjaimet. Sarjan lippulaiva RTX 3090 yltää jopa 8K-laatuun 60 fps:n päivitysnopeudella.

RTX 3090 on jatkoa Titan RTX -ohjaimelle ja on sitä puolet tehokkaampi. Ohjaimesta löytyy 10,496 CUDA-ydintä, 24GB GDDR6X-muistia, 1.7MHz boost-kellotaajuus, 19.5Gbps muistitaajuus, 8K HDR ShadowPlay ja HDMI 2.1 -tuki.

Nvidian toisen sukupolven Ampere RTX-arkkitehtuuri mahdollistavat realistisimman säteenseurannan ja huippuluokan tekoälytoiminnot.

Saatavilla tulee olemaan myös keskiluokan RTX 3080, josta löytyy 8 704 CUDA-ydintä, 10GB GDDR6X-muistia sekä kevyin RTX 3070 -malli, jossa on 5 888 CUDA-ydintä ja 8GB GDDR6X-muistia.

RTX 3090 saapuu myyntiin syyskuun 24. päivä 1 589€ hintaan. RTX 3080 mallista joutuu pulittamaan 739€ ja se saapuu myyntiin syyskuun 17. päivä. Lokakuussa ilmestyvästä RTX 3070 -mallista puolestaan 529€.

Kommentoi

FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 21 -pelin Global Series käynnistyy jo tällä viikolla

FIFA 21

EA Sports on julkaissut ensimmäiset tiedot sekä trailerin tulevan FIFA 21 -pelin Global Series -sarjasta.

Sarjan ensimmäinen tapahtuma alkaa jo tällä viikolla ja tulevana viikonloppuna pelataan Twitch Rivals Preseason -kutsuturnaus.

FIFA 21 Season Launch

Pelin ääniraita paljastettiin aiemmin tällä viikolla ja se sisältää kappaleita yli sadalta artistilta 23:sta eri maasta. Mukana ovat mm. Dua Lipa, Tame Impala, Anitta, Madame Gandhi, Stormzy ja Charli XCX.

FIFA 21 ilmestyy ensi viikolla lokakuun 9. päivä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille, sekä :lle. Peli saapuu myös seuraavan sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series -konsoleille. Pelin saa maksutta uusille konsoleille, mikäli on ostanut sen nykyisille konsoleille.

Kommentoi

Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Elite Dangerous -pelin Horizons -lisäosa osaksi peliä ensi kuussa

Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous -avaruusseikkailun lisäosa Horizons on liittymässä osaksi peruspeliä lokakuun 27. päivä. Samalla pelin tuleva Odyssey -lisäosa on saanut uuden esittelyvideon.

Pelin neljäs kausi Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa. Kauden piti alunperin ilmestyä jo joulukuussa, mutta sen julkaisua myöhäistettiin huhtikuussa.

Kauden myötä peliin saadaan odotetut ilmankehään laskeutumiset ja pelaajat pääsevät myös kävelemään planeetoilla. Aiemmin planeettojen tutkiminen on ollut mahdollista ainoastaan Scarab -ajoneuvoilla.

Pelaajat voivat löytää planeetoilta asutuksia ja asemia. Luvassa on myös ensimmäisen persoonan taistelua erilaisilla aseilla. Voit myös lyöttäytyä yhteen kavereidesi kanssa. Tätä varten peliin tuodaan uusi sosiaalinen keskus, josta pelaajat voivat ostaa päivityksiä, aseita ja muita varusteita.

Luvassa on myös uudenlaisia tehtäviä, jotka liittyvät diplomatiaan, kaupankäyntiin sekä taisteluun. Näitä tehtäviä tullaan saamaan uusilta NPC -hahmoilta.

Elite Dangerous: Odyssey ilmestyy ensi vuoden alussa.

Kommentoi