Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt on naurettavan halpaa! – Half-Life Complete-paketti Steamissa tuntuvassa alennuksessa

Half-Life 2

julkaisee päivittäin tusinan verran tuntuvia alennuksia pelikirjastossaan ja usein niistä osuukin kohdalle melkoisia napakymppejä.

Tällä kertaa silmiin pisti tuntuva alennus Complete boksista, joka on hinnoiteltu -94%:tin hintalapulla. Kokonaishinnaksi jäänee siis kokonaiset 3,19€. Valitettavasti uusin ”Alyx”-peli puuttuu listauksesta, mutta tällä hinnalla se ei juurikaan haittaa.

Ja ostoksille pääsette sitten tämän linkin kautta, olkaa hyvät!

Kommentoi

Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia metroidvania-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Blasphemous

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipaketti, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa yhteensä 13,96 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Sekä nämä alennuskupongit:

  • Zapling Bygone -50%
  • Rain World: Downpour -20%

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja -alustoilla. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 21. päivä asti.

Kommentoi

TGV Voyages Train Simulator ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa TGV Voyages Train Simulator ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

TGV Voyages Train Simulator

Junasimulaatioiden faneille on tarjolla ilmaista pelattavaa, sillä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamissä.

Pelissä pääsee kokemaan Ranskan maaseutujen läpi syökseviä luotijunia kuljettajan näkökulmasta. Pelin pääosassa on TGV Duplex -juna.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina kesäkuun 2. päivä asti.

Kommentoi