”Nyt räjähtää!” – Barbenheimer-komediaelokuva ilmestyy juuri joulusesonkia varten Kommentit pois päältä artikkelissa ”Nyt räjähtää!” – Barbenheimer-komediaelokuva ilmestyy juuri joulusesonkia varten

Viihdemaailma koki yllättyneensä, kun Greta Gerwigin ja Christopher Nolanin -elokuvat tulivat molemmat teattereihin 21. heinäkuuta 2023. Kukaan ei osannut arvata, että kahdella näin erilaisella elokuvalla olisi yllättävän paljon päällekkäisyyttä yleisöissään. Siitä syntyi ”,” ilmiö, joka yhdisti molemmat elokuvat ja teki niistä vuoden suurimpia hittielokuvia.

JoBlon mukaan Charles Band, roskaelokuvista tunnetun kulttistudio Full Moon Featuresin perustaja, on nyt siirtänyt Barbenheimer-nimisen elokuvan esituotantovaiheeseen. Band on tunnettu monista B-luokan elokuvistaan, kuten Puppet Master ja Evil Bong.

Juhlakaudella 2023 saapuva Barbenheimer tulee olemaan komediaelokuva, jossa elävät nuket rakentavat atomipommin. Elokuvan iskulause on:

”D-Cup, A-Bomb.”

Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa Kommentit pois päältä artikkelissa Oliko Barbie vain kallis Chevrolet -mainos? – vuoden menestynein elokuva saa tukkapöllyä uudessa Honest Trailerissa

Tervetuloa -maahan! Se on kaunis vaaleanpunainen leikkikylä, jossa kaikki on täydellistä niin kauan kuin kukaan ei mieti omaa kuolevaisuuttaan tai rooliaan kosmisessa mosaiikissa.

Honest Trailers keskittyy tällä viikolla vuoden menestyneimpään elokuvaan, Barbieen. Tuohon massiiviseen blockbuster-hittiin, joka on herättänyt keskustelua ja varmasti myös mielipiteitäkin laidasta laitaan. Oliko elokuva vain liian kallis Chevron mainos? Ota homma haltuun alta, ja tarkasta itse!

Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa nyt omalta kotisohvalta Kommentit pois päältä artikkelissa Vuoden menestyneimmän elokuvan voi katsoa nyt omalta kotisohvalta

Teillä rakkaat kansalaiset, jotka ette ole vielä nähneet paljon puhuttua Barbieta, on nyt syytä juhlaan. Barbien voi tästä päivästä eteenpäin katsoa nyt omalta kotisohvaltasi.

Elokuva on ilmestynyt digitaalisena myynti- ja vuokraversiona mm. Youtubeen ja Apple TV:hen

Elokuva on tulossa myöhemmin syksyllä myös HBO Maxin valikoimaan, mutta sen tarkemmasta julkaisuajankohdasta meillä ei vielä valitettavasti ole tietoa.

Antoisia elokuvahetkiä juuri sinulle!