Nyt se on varmaa – Google Stadia ilmestyy marraskuun 19. päivä Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Google Stadia ilmestyy marraskuun 19. päivä

Google Stadia

Googlen odotettu Stadia -pelipalvelu saapuu vihdoin marraskuun 19. päivä. Stadia -ohjaimen avulla voit pelata TV:n, läppärien ja Pixel -puhelimien kautta.

Founder’s Edition myytiin loppuun Euroopassa ja sen tilalle saatiin Stadia Premiere Edition -paketti. Kyseiseen pakettiin kuuluu valkoinen ohjain, Chromecast Ultra -striimauslaite, kolme kuukautta Stadia Pro -tilausta sekä Bungien Destiny 2 paketti.

Chromecast Ultra tukee Ultra HD- ja HDR-laadulla 60 fps:n grafiikoita sekä 5.1 surround ääntä. Pro -tilaus makssaa 9,99€/kk ja se mahdollistaa pääsyn ilmaispeleihin.

Stadia Premiere Editionin mukana tulee valkoinen ohjain ja Chromecast Ultra -striimauslaite
Premiere Editionin mukana tulee valkoinen ohjain ja Chromecast Ultra -striimauslaite

Odotettuja pelejä Stadialle ovat mm. 2, II, sekä Borderlands 3.

Voit ennakkotilata Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla -pelin tarina tulee päätökseen vuoden lopulla

Assassin's Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla -pelin varsinainen tarina on saamassa vuoden lopulla viimeisen osan, johon päättyy Eivorin tarina.

Peli on saamassa kesän aikana myös uuden pelitilan nimeltään The Forgotten Saga. Pelitila on roguelite-henkinen ja se sijoittuu Niflheimiin.

Syksyllä peliin saadaan vielä viimeinen Tombs of the Fallen -luolastohaaste. Luvassa on myös kausittaisia tapahtumia. Kaikki aiemmin mainitut sisällöt tulevat olemaan ilmaisia pelin omistaville.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla 5, PlayStation 4 ja S sekä One -konsoleille sekä Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :llä. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Google Stadia -pelipalveluista.

Kommentoi

Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi Kommentit pois päältä artikkelissa Humankind -strategiapeli saapuu konsoleille marraskuussa – uusi lisäosa ilmestyi

Humankind

Segan ja Amplitude Studiosin 4X-strategiapeli Humankind on tulossa PlayStation ja Xbox -konsoleille marraskuussa. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Vuoropohjaisessa strategiapelissä pelaajat voivat luoda oman sivilisaation sekoittamalla eri kulttuureja ajanjaksojen kuluessa. Amplitude Studios tunnetaan parhaiten Endless Space ja Endless Legend -peleistä.

Cultures of Latin America -lisäosa

Samalla peli on saanut uuden lisäosan, joka sijoittuu Latinalaiseen Amerikkaan. Järjestyksessään pelin toinen lisäosa tuo mukanaan kuusi uutta kulttuuria Caralans, Nazca, Taino, Inca, Argentinians sekä Cubans.

Luvassa on myös kuusi uutta Wonderia: Pyramid of the Sun – Teotihuacan, Maracana Stadium, Salar de Uyuni, Salto Angel, Lençóis Maranhenses, sekä Atacama Desert.

Lisäksi peliin saadaan lisäosan myötä 9 uutta itsenäistä henkilöä, 15 uutta tapahtumaa sekä uutta musiikkia säveltäjä Arnaud Roylta.

Humankind on saatavilla PC:lle Steam, Epic Games Store ja Microsoft Store -kauppapaikkojen kautta. Peli ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille marraskuun 4. päivä.

Kommentoi