Nyt se on varmaa – Google Stadia ilmestyy marraskuun 19. päivä Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Google Stadia ilmestyy marraskuun 19. päivä

Google Stadia

Googlen odotettu Stadia -pelipalvelu saapuu vihdoin marraskuun 19. päivä. Stadia -ohjaimen avulla voit pelata TV:n, läppärien ja Pixel -puhelimien kautta.

Stadia Founder's Edition myytiin loppuun Euroopassa ja sen tilalle saatiin Stadia Premiere Edition -paketti. Kyseiseen pakettiin kuuluu valkoinen ohjain, Chromecast Ultra -striimauslaite, kolme kuukautta Stadia Pro -tilausta sekä Bungien Destiny 2 paketti.

Chromecast Ultra tukee 4K Ultra HD- ja HDR-laadulla 60 fps:n grafiikoita sekä 5.1 surround ääntä. Stadia Pro -tilaus makssaa 9,99€/kk ja se mahdollistaa pääsyn ilmaispeleihin.

Stadia Premiere Editionin mukana tulee valkoinen ohjain ja Chromecast Ultra -striimauslaite
Stadia Premiere Editionin mukana tulee valkoinen ohjain ja Chromecast Ultra -striimauslaite

Odotettuja pelejä Stadialle ovat mm. , Grand Theft Auto II, sekä .

Voit ennakkotilata Stadia Premiere Editionin täältä 129,00€ hintaan.

Neljä vuotta julkaisunsa jälkeen, Red Dead Redemption 2 niittää jälleen uusia ennätyksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä vuotta julkaisunsa jälkeen, Red Dead Redemption 2 niittää jälleen uusia ennätyksiä

Valven huippualennus on saanut Rockstarin :n kiitämään uusiin korkeuksiin Steamin alustalla.

Peräti 67 prosentin alennuksella 2 saavutti kaikkien aikojen huipputason samanaikaisen pelaajamäärän, kun viikonloppuna hurjasteltiin 77 655 pelaajan voimin – neljä vuotta sen jälkeen, kun peli julkaistiin Steamiin.

Tietysti suurin osa tästä suosiosta johtuu uusista pelaajista, jotka ovat hyödyntäneet Red Dead Redemption 2:n alehintaa. Totuus kuitenkin on, että villin lännen avoimen maailman eeppinen seikkailu on nauttinut jatkuvasta suosiosta viime kuukausina, vaikka suuri osa sen ydin-yhteisöstä tuntee, että Rockstar ei tarjoa sille tarpeeksi tukea.

Red Dead Redemption 2 julkaistiin vuonna 2018 PS4:lle ja Xbox Onelle, ja vuonna 2019 :lle. Sitä pidetään Rockstarin parhaana pelinä. Red Dead Redemption 2 on myynyt 57 miljoonaa kappaletta – huikea menestys millä mittarilla tahansa.

Erinomaisia moninpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia moninpelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Destiny 2 Beyond Light

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia moninpelejä kuten suositun -pelin Beyond Light -lisäosan, sekä : Super Deluxe Edition.

Paketti maksaa yhteensä 10,87 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Peli ja lisäosat ovat -koodeja :lle. Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 7. päivä asti.