Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe 32

Troy / Troija

Brittiläisen Creative Assemblyn seuraava -peli tulee sijoittumaan Troijan sotaan. Pelin lopullinen nimi tulee olemaan .

Troy: A Total War Saga
Tulevan PC Gamer -lehden kansi paljasti tulevan pelin nimen.

Nimensä mukaan peli tulee jatkamaan Total War Saga -pelisarjaa, johon kuuluvat mm. ja .

Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt -peli niitti kovasti kriitikoiden ylistystä ja nostettiin monessa mediassa pelisarjan parhaaksi.

Troy: A Total War Saga -pelistä julkaistaan lisää tietoa myöhemmin tänään pelisarjan Twitch -tilillä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa 68

-sarjan seuraava installaatio : Three Kingdoms myöhästyy alkuperäisestä maaliskuun 7. päivän julkaisuajankohdasta. Peliä on lykätty parilla kuukaudella ja se ilmestyy toukokuun 23. päivä. Pelin kehittäjä ilmoitti viivästymisestä ja vetosi tarvitsevansa aikaa pelin viimeistelyyn.

sijoittuu Han-dynastian aikaiseen muinaiseen Kiinaan ja tarkemmin vuoteen 190 eaa. Pelissä yhdistyy vuoropohjaisuus, imperiumin ja valtion rakentaminen, valloittaminen ja vaikuttavat reaaliaikaiset taistelut.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Tänään illastamme helvetissä – arvostelussa Barbearian Kommentit pois päältä artikkelissa Tänään illastamme helvetissä – arvostelussa Barbearian 123

Barbearian (PC/Steam)

Kuva ja ääni6.5
Optimointi6.5
Pelattavuus8
Immersio7
7 out of 10
Hyvää Mukava tuntuma kaikin puolin, jonka vuoksi vaikea laskea ohjainta kädestä ja lopettaa pelaamista. Estetiikka oli hyvin miellyttävä ja peli kannattelee hyvin suuria vihollisjoukkoja. Huonoa Jotkut efektit tahmasivat pelin epäpelattavan hitaaksi läppärillä pelattaessa ja efekti oli FPS:n putoamisen sijaan pelin hidastuminen. Olisi ehkä kaivannut hiukan suurempaa variaatiota hyökkäyksiin ja omiin joukkoihin. Tuomio Barbearianissa taistellaan valtavia vihollisjoukkoja vastaan yläviistosta kuvatusta näkökulmasta. Tuntumaltaan se on kuin Musou-pelien ja Castle Crashersin jälkeläinen. Ennen kaikkea Barbearian on erittäin hyvä peli, jonka kentät ja pomotaistelut pysyvät kiinnostavina loppuun asti. Oma moottori toimii kuten pitää, mutta tahmaaminen tietyissä kohdissa kertoo siitä, miten tärkeää on testata peliä mahdollisimman laajalla laitekannalla.
Alusta: PC (HP Zbook & VR-valmis pöytäkone)

Jos pitäisi kuvailla yhdellä lauseella mikä Housemarque-veteraani Kimmo Lahtisen Barbearian on, se olisi Dynasty Warriorsin ja Castle Crashersin jälkeläinen. Dynasty Warriorsia siinä on oman armeijan kanssa kentän tyhjentäminen valtavista vihollismääristä ja näiden kenraaleista ja Castle Crashersia taas visuaalinen anti ja ohjaintuntuma. Pelaaja on kirveellä aseistettu, karhusta itselleen asusteen tehnyt barbaari, joka tyhjentää ratoja vihollisen kenraaleista. Kentistä voi myös vapauttaa itselleen joukkoja, joista voi tehdä joko ritareita tai kauempaa ampuvia jousimiehiä. Kaupasta voi myös avata kentiltä kerättäviä erikoisaseita, kuten räjähtäviä perunoita joilla voi harventaa vihollisjoukkoja suurempina kerta-annoksina.

Barbearian syntyi prototyyppejä tehdessä, joista ensimmäinen versio oli -tyylisen reaaliaikastrategian ja tower defence -pelin sekoitus. Yhdistelmä ei tuntunut tarpeeksi inspiroivalta, joten seuraava kokeilu oli laittaa peliin pelattava päähahmo. Reaaliaikastrategiamekaniikan yhdistäminen pelattaviin joukkoja voimakkaampiin hahmoihin on tuttu 1990-luvun lopusta asti Musou -sarjasta, joista tunnetuimmat ovat yhdeksänteen ja selvästi huonoimpaan osaansa päässeet Dynasty Warriors -pelit.

Barbearianissa on itse rakennettu pelimoottori, joka käyttää vapaan lähdekoodin komponentteja, kuten fysiikkamallinnukseen tarkoitettua Box2D. Oman moottorin rakentaminen on haastava prosessi, joka vaatii osaamista ja kokemusta, mutta sen ansiosta peli jaksaa kannatella suuria vihollisjoukkoja. Kimmo Lahtinen hyödynsi pitkää kokemustaan pelialalta ohjelmoijana, joka mahdollisti oman moottorin kehittämisen.

Katso pelin traileri tästä:

Pelinkehittäjä, muotoilukeskuksen VR/AR -hessu, kolmekymppinen pc-pelaaja, indie guy. For reviews, contact sebastian ( at ) errori.net

Kommentoi