Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe

Troy / Troija

Brittiläisen Creative Assemblyn seuraava -peli tulee sijoittumaan Troijan sotaan. Pelin lopullinen nimi tulee olemaan .

Troy: A Total War Saga
Tulevan PC Gamer -lehden kansi paljasti tulevan pelin nimen.

Nimensä mukaan peli tulee jatkamaan Total War Saga -pelisarjaa, johon kuuluvat mm. ja .

Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt -peli niitti kovasti kriitikoiden ylistystä ja nostettiin monessa mediassa pelisarjan parhaaksi.

Troy: A Total War Saga -pelistä julkaistaan lisää tietoa myöhemmin tänään pelisarjan Twitch -tilillä.

Kommentoi

Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia Kommentit pois päältä artikkelissa Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia

Total War Saga: Troy

Creative Assemblyn tuleva Saga: Troy tulee olemaan ilmainen ensimmäiset 24 tuntia ilmestyessään elokuun 13. päivä Epic Games Storen kautta. Peli ilmestyy Steam -palveluun vuoden myöhemmin elokuun 13. päivä 2021.

Tempauksen tavoitteena on tuoda uusia pelaajian haastavan pelisarjan parjiin. Creative Assemblyn mukaan pelin jakaminen ilmaiseksi ensimmäisen vuorokauden aikana ei olisi ollut mahdollista ilman Epic Games Storen apua.

Nimensä mukaan peli ammentaa Kreikkalaisesta mytologista ja tarkemmin Troijan sodasta. Voit taistella tarinasta tutuilla sankareilla kuten Akhilleus, Ajax ja Troijan prinssi Hektor, sekä sadoilla tai jopa tuhansilla sotilailla.

Total War Saga: Troy ilmestyy PC:lle Epic Games Storen kautta elokuun 13. päivä.

Kommentoi

Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Total War: Three Kingdoms myöhästyy jälleen – julkaisu toukokuussa

-sarjan seuraava installaatio : Three Kingdoms myöhästyy alkuperäisestä maaliskuun 7. päivän julkaisuajankohdasta. Peliä on lykätty parilla kuukaudella ja se ilmestyy toukokuun 23. päivä. Pelin kehittäjä ilmoitti viivästymisestä ja vetosi tarvitsevansa aikaa pelin viimeistelyyn.

sijoittuu Han-dynastian aikaiseen muinaiseen Kiinaan ja tarkemmin vuoteen 190 eaa. Pelissä yhdistyy vuoropohjaisuus, imperiumin ja valtion rakentaminen, valloittaminen ja vaikuttavat reaaliaikaiset taistelut.

Kommentoi