Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Troijan sota on seuraavan Total War -pelin aihe

Troy / Troija

Brittiläisen Assemblyn seuraava Total War -peli tulee sijoittumaan Troijan sotaan. Pelin lopullinen nimi tulee olemaan A Total War Saga: Troy.

Troy: A Total War Saga
Tulevan PC Gamer -lehden kansi paljasti tulevan pelin nimen.

Nimensä mukaan peli tulee jatkamaan Total War Saga -pelisarjaa, johon kuuluvat mm. Total War Saga: Thrones of Britannia ja Total War: Fall of the Samurai.

Aiemmin tänä vuonna ilmestynyt Total War: Three Kingdoms -peli niitti kovasti kriitikoiden ylistystä ja nostettiin monessa mediassa pelisarjan parhaaksi.

A Total War Saga: Troy -pelistä julkaistaan lisää tietoa myöhemmin tänään pelisarjan Twitch -tilillä.

Kommentoi

Sega julkaisemassa futuristisen Hyenas -räiskintäpelin – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkaisemassa futuristisen Hyenas -räiskintäpelin – katso traileri

Hyenas

Sega ja ovat ilmoittaneet julkaisevansa uuden futuristisen räiskintäpelin nimeltään Hyenas :lle sekä konsoleille.

Pelissä pelaajat metsästävät pop-kulttuurista tuttuja aarteita Mars planeetan miljardööreiltä ja taistelevat samalla kilpailevia ryhmittymiä vastaan.

Peli sijoittuu painovoimattomaan tilaan ja käytössä on lukuisia erilaisia futuristisia aseita ja puolustusmekaniikoita kuten suojavaahto, joka vangitsee vastustajat.

Kyseinen peli on sama josta uutisoimme eilen. Isolation ja Total War -peleistä tuttu on kehitellyt peliä jo neljän vuoden ajan.

Hyenas on tulossa 5, PlayStation 4, ja S, sekä One -konsoleille sekä :lle. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Alien Isolation -pelin kehittäjällä uusi scifi-aiheinen räiskintäpeli tekeillä Kommentit pois päältä artikkelissa Alien Isolation -pelin kehittäjällä uusi scifi-aiheinen räiskintäpeli tekeillä

Alien: Isolation

Isolation -pelin kehityksestä vastannut Creative on parhaillaan kehittämässä uutta scifi-aiheista ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä.

Edge -lehdelle antamassaan haastattelussa studion johtaja Gareth Edmondson ja luova johtaja Alistair Hope kertoivat projektin olleen kehitteillä jo vuodesta 2018.

Kyseessä on täysin uusi ja studion oma pelinimike, jota tekijät ovat päässeet tekemään puhtaalta pöydältä.

Creative tunnetaan Isolation -pelin lisäksi myös lukuisista Total War -peleistä.

Kommentoi