Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja

aikoo ottaa käyttöön pakollisen viiden päivän viikkotyön toimistolla kaikille työntekijöilleen huhtikuusta alkaen.

Bloombergin mukaan syynä ovat kaksi tekijää: tuottavuuden lisääminen ja turvatoimien tiukentaminen, erityisesti viimeaikaisten vuotojen jälkeen koskien odotettua Grand Theft Auto 6 -peliä, joka alkaa olemaan kehityksensä loppusuoralla.

Rockstar väittää, etteivät vuodot ole vaikuttaneet heihin negatiivisesti, mutta he selvästi pyrkivät minimoimaan lisää väärinkäytöksiä. Sähköpostissa henkilöstölle Rockstarin julkaisupäällikkö Jenn Kolbe ilmoitti, että paluu-toimistoon -politiikka asettaa heidät parhaaseen asemaan tuoda seuraava Grand Theft Auto tasolle, jota laatu ja sen viimeistely vaativat.

Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille

GTA 6:n ”Florida Joker”, joka uhkasi Rockstaria 10 miljoonan dollarin oikeusjutulla, on nyt ottanut erilaisen lähestymistavan asiaan ja pyytänyt päästä äänittämään kyseistä hahmoa tulevaan peliin.

Lawrence Sullivan, myös nimellä ’Florida Joker’, on jälleen kerran ilmaissut vaatimuksensa TikTokissa neuvotellakseen GTA 6 -kehittäjän Rockstarin ja emoyhtiö Take-Twon kanssa sen jälkeen, kun hän väitti yrityksen varastaneen hänen ”kaltaisuutensa” GTA 6 -traileriin, joka julkaistiin taannoin.

”GTA… meidän täytyy puhua. En todellakaan yritä haastaa teitä oikeuteen, joten annan teille ylimääräisen kuukauden”

”Ottakaa yhteyttä, antakaa minun äänittää hahmo, antakaa minulle enemmän tarinaa pelissä ja antakaa minulle muutama miljoona […] tehdään historiaa tapahtumaan”, Sullivan sanoo TikTokissa.

Sullivan ei selvästi aio luopua tästä vertauksesta aivan näillä näppäimillä. Aiemmin miekkonen otti ja värjäsi hiuksensa violetiksi osoittaakseen, kuinka paljon hän muistuttaa hahmoa, ja on jopa uhannut vapauttaa kuuluisan GTA 6-hakkerin ulos vankimielisairaalasta.

Kaikkea sitä…

Grand Theft Auto VI -hakkeri passitettiin psykiatriseen vankimielisairaalaan Kommentit pois päältä artikkelissa Grand Theft Auto VI -hakkeri passitettiin psykiatriseen vankimielisairaalaan


Brittiläinen tuomari on tuominnut 18-vuotiaan hakkerin vankimielisairaalaan hänen roolistaan Grand Theft Auto VI -materiaalin vuotamisessa ja useiden suurten yritysten kyberhyökkäysten toteuttamisessa.

Arion Kurtaj, Oxfordin asukas Englannissa, todettiin syylliseksi elokuussa syytteeseen -kehittäjä Rockstar Gamesin, Uberin ja Nvidian hakkeroinnista. Oikeus totesi, että Kurtaj oli toteuttanut hyökkäykset, vaikka hän oli juuri saanut takuita aikaisemmista yrityksistään hakkeroida muita yrityksiä.

Torstain tuomioistuinkäsittelyn aikana kuultiin, että Kurtaj oli ollut väkivaltainen ollessaan pidätettynä ja ilmaissut halunsa jatkaa kyberrikollisuutta. Tuomari päätti, että Kurtaj aiheutti merkittävän uhan yleisölle ja määräsi hänet pysymään turvallisessa sairaala-ympäristössä aina siihen saakka, kunnes lääkärit katsovat hänen eivät enää ole uhka.

Kurtaj'n osallisuus Lapsus$-hakkeriryhmään paljastui viime syyskuussa, kun hän vuoti 90 videota GTA VI -pelin pelaamisesta. Ollessaan poliisin suojeluksessa hotellissa Kurtaj onnistui käyttämään Rockstar Gamesin järjestelmiä Amazon Fire Stickin, älypuhelimen, näppäimistön ja hiiren avulla. Hänet pidätettiin uudelleen pian tapahtuman jälkeen.

Toinen 17-vuotias Lapsus$-jäsen sai 18 kuukauden yhdyskuntapalvelurangaistuksen ja hänet kiellettiin käyttämästä virtuaalisia erillisverkkoja (VPN).

Virallinen GTA VI -traileri julkaistiin aiemmin tänä kuussa ja se on kerännyt satoja miljoonia katselukertoja, huolimatta vuodoista ja ennenaikaisesta julkaisusta.

arvioi joutuneensa käyttämään 5 miljoonaa hyökkäysten seurausten korjaamiseen. Yritys on myös ryhtynyt toimenpiteisiin parantaakseen tietoturvatoimenpiteitään vastauksena Lapsus-tapaukseen.