Nyt voit pelata lähiverkon Steam -moninpelejä kavereidesi kanssa verkossa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt voit pelata lähiverkon Steam -moninpelejä kavereidesi kanssa verkossa

PC Pelaaja / PC Gamer

on vihdoin tuonut uuden Play Together -ominaisuuden kokeiltavaksi beta -tilassa. mahdollistaa aiemmin vain lähiverkossa pelattavien moninpelien pelaamisen verkon ylitse. lupailee että jo yli tuhat peliä tukee kyseistä ominaisuutta.

mahdollistaa lähiverkon moninpelin, co-op sekä jaetun ruudun pelien pelaamisen verkon yli. Yhteensä pelaajia voi olla samanaikaisesti neljä. Mikä parasta, kavereidesi ei välttämättä tarvitse omistaa peliä vaan voit kutsua heidät pelaamaan Overlay -ominaisuuden kautta.

Ominaisuus mahdollistaa myös verkon yli keskustelemisen ja myös ohjaimet on tuettuja. Ominaisuus tukee PC, ja Linux -alustoja.

Mikäli haluat kokeilla verkon yli pelaamista, sinun täytyy ladata Steamin Beta -sovellus.

Näin lataat Steamin Beta -sovelluksen:

 • Mene ohjelman asetuksiin: Steam > Settings (Macillä: Steam > Preferences)
 • Valitse ”Account” -välilehti
 • Participation” -kohdasta klikkaa ”Change…” ja valitse Update
 • Paina ”OK” ja käynnistä uudelleen ”Restart Steam” -painikkeesta.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

X-Plane 12 tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. X-Plane 12 julkaistaan joulukuussa 2022 PC:lle, Macille ja Linuxille.

X-Plane 12 on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

 • Tilavuustekniset 3D-pilvet
 • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
 • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
 • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
 • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
 • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
 • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
 • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

X-Plane 12 on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa PC:lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi

GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa GRID Legends -ajopeli sai uuden kestävyyspelitilan

GRID Legends

EAn ja Codemastersin Legends -ajopeli on saanut uuden kestävyyspelitilan, jossa pelaajat pääsevät koettelemaan taitojaan useiden ajoluokkien kera. Voit katsoa Enduring Spirit -pelitilan trailerin alta.

Uuden pelitilan lisäksi peliin on saatu uutena ratana legendaarinen Fuji Speedway -kilparata. Mukana on myös neljä uutta autoa: Mazda Autozam AZ-1 Mazdaspeed, Bentley Continental GT3, Bentley Speed 8 sekä BMW V12 LMR.

on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Origin ja Steam -palveluiden kautta. Enduring Spirit -lisäosan voi ostaa erikseen ja sen saa ilmaiseksi osana pelin Deluxe Edition -versiota.

Kommentoi