Nyt voit pelata lähiverkon Steam -moninpelejä kavereidesi kanssa verkossa Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt voit pelata lähiverkon Steam -moninpelejä kavereidesi kanssa verkossa

PC Pelaaja / PC Gamer

on vihdoin tuonut uuden Play Together -ominaisuuden kokeiltavaksi beta -tilassa. mahdollistaa aiemmin vain lähiverkossa pelattavien moninpelien pelaamisen verkon ylitse. lupailee että jo yli tuhat peliä tukee kyseistä ominaisuutta.

mahdollistaa lähiverkon moninpelin, co-op sekä jaetun ruudun pelien pelaamisen verkon yli. Yhteensä pelaajia voi olla samanaikaisesti neljä. Mikä parasta, kavereidesi ei välttämättä tarvitse omistaa peliä vaan voit kutsua heidät pelaamaan Overlay -ominaisuuden kautta.

Ominaisuus mahdollistaa myös verkon yli keskustelemisen ja myös ohjaimet on tuettuja. Ominaisuus tukee PC, ja Linux -alustoja.

Mikäli haluat kokeilla verkon yli pelaamista, sinun täytyy ladata Steamin Beta -sovellus.

Näin lataat Steamin Beta -sovelluksen:

  • Mene ohjelman asetuksiin: Steam > Settings (Macillä: Steam > Preferences)
  • Valitse ”Account” -välilehti
  • Participation” -kohdasta klikkaa ”Change…” ja valitse Steam Update
  • Paina ”OK” ja käynnistä uudelleen ”Restart Steam” -painikkeesta.

Kommentoi

Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Half-Life 2 saatiin toimimaan Nintendo Switch -konsolilla

Half-Life 2

Valven pulmanratkontaa ja seikkailua yhdistelevät Portal -pelit ilmestyivät aiemmin tällä viikolla Nintendo Switch -konsolille. Pitkään ei ehtinyt kulua kun modaajat onnistuivat löytämään pelin syövereistä merkkejä 2 -pelistä ja saivatkin sen toimimaan.

Kokoelma sisältää 2 -pelin kokonaisuudessaan, poislukien kartat sekä musiikit. Modaaja OatmealDomen mukaan tiedostot saattavat olla jäänteitä Shield -versiosta.

Temppu onnistuttiin tekemään alkuperäisten karttojen sekä modatun Switch -konsolin avulla.

on saatavilla Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi

This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

This War of Mine

Palkittu sotaselviytymispeli This War of Mine on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Puolan hallituksen toimesta.

Kyseessä on siis pelin Puolan kielinen versio, joka on tarkoitettu oppilaille ja opettajille käytöksi opetusmateriaalina.

Suositussa pelissä pelaajat yrittävät selviytyä siviileinä sodasta kärsivässä kaupungissa. Sodanvastaisen pelin kehittäjä 11 Bit Studios onnistui keräämään yli 600 000 euroa sodasta kärsivälle Ukrainalle.

This War of Mine -pelin voi ladata ilmaiseksi :lle täältä. Peli on parhaillaan myös 80% alennuksessa Steamissä.

Kommentoi