NZXT julkaisi pelaajille suunnatun Capsule -mikrofonin Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi pelaajille suunnatun Capsule -mikrofonin

NZXT Capsule

Oheislaitevalmistaja on julkaissut uuden pelaajille ja striimaajille suunnatun Capsule -mikrofonin ja yhteensopivan puomivarren.

Tyypiltään mikrofoni on kardioidi, eli se ottaa äänen erittäin hyvin edestä, hieman heikommin sivuilta ja vain matalimmat taajuudet takaa. Laitteen kiinnittäminen on yksinkertaista, eikä siihen tarvita työkaluja.

Valmistajan mukaan kyseessä on äänenlaadultaan erinomainen mikrofoni. Siinä luvataan olevan myös korkealaatuinen analogia-digitaalimuunnin.

Laitteen saa kätevästi kiinnitetty erikseen myytävän Boom Arm -puomivarren avulla.

Boom Arm

Capsule on parhaillaan saatavilla 239,00 euron hintaan ja Boom Arm -varsi maksaa 99,00 euroa. Mikrofoni on saatavilla valkoisena tai mustana.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu Deathloop on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös HDR-ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia 5 -konsolin :n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

Deathloop ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation 4 ja One -konsoleille.

Kommentoi