NZXT julkaisi tuplatuulettimen yhtenäisellä kotelolla sekä muita päivittyneitä tuotteita Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi tuplatuulettimen yhtenäisellä kotelolla sekä muita päivittyneitä tuotteita

NZXT

-komponenttivalmistaja haluaa tehdä PC-rakentamisesta entistä helpompaa uusien tuotteiden myötä. Computex 2024 -messuilla esitellyt uutuudet pitävät sisällään helpommin hallittavia tuulettimia, uudistetun H7 Flow -kotelon sekä tehokkaat ATX 3.1 -virtalähteet.

F-Series RGB Core -tuulettimet

Uudet F-Series RGB Core -tuulettimet yhdistävät useamman tuulettimen yhdeksi kokonaisuudeksi, jolloin johtojen ja ruuvien määrä vähenee. RGB Core -sarjan tuulettimien liittäminen on helppoa, sillä ne vaativat vain yhden 8-pinnisen johdon. Lisäksi ne voidaan kytkeä uuteen NZXT Control Hubiin (tulossa Q3/2024) tai emolevyyn perinteisellä tavalla.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Helpompi asennus yhtenäisen kehyksen ansiosta
  • Vain yksi johto per tuuletinsetti
  • Tuulettimet sopivat ilmavirran ja paineen tasapainottamiseen kotelossa
  • Kahdeksan säädettävää RGB-led-valoa per tuuletin
  • Hiljainen jopa kovilla nopeuksilla

F-sarjan tuulettimien hinnat asettuvat seuraavanlaisesti: F240 44,99 €, F280 49,99 € sekä F360 69,99 €.

F-sarjan Quiet Airflow ja Static Pressure -tuulettimia on myös uudistettu parempaan suorituskykyyn. Quiet Airflow -tuulettimet jäähdyttävät tehokkaasti ja hiljaisesti, kun taas Static Pressure -tuulettimet puhaltavat ilmaa ahtaisiin paikkoihin, kuten jäähdyttimien läpi.

Quiet Airflow ja Static Pressure -tuulettimien hinnat: F120Q 14,99 €, F140Q 16,99 €, F120P 14,99 € sekä F140P 16,99 €.

NZXT H7 Flow -kotelo

NZXT H7 Flow -kotelo on uudistunut säilyttäen kuitenkin perinteisen miditower-muotonsa. Uusi koteloratkaisu parantaa sekä ilmanvirtausta että suorituskykyä. H7 Flow on tyylikäs ja modernin vaihtoehto, jossa on myös tehokasta jäähdytyspotentiaalia.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Uudistettu sisus, jossa virtalähde asennetaan pystyyn. Näin kolme 120mm tuuletinta voidaan asentaa pohjaan puhaltamaan suoraan näytönohjaimelle.
  • Kolme 120mm tuuletinta etuosassa jäähdyttävät heti alusta lähtien.
  • Tilaa jopa 420mm radiatorille edessä ja 360mm radiatorille ylhäällä nestejäähdytykseen.
  • Huippuilmavirtausta ja pölynsuodatus verkkomateriaalista.
  • Helppo pääsy etu-, ylä- ja sivupaneeliin työkalutta käyttämättä. Intuitiivinen johtojenhallintajärjestelmä helpottaa kokoamista ja päivittämistä.

H7 Flow'sta tulee myös RGB-malli, jossa on valmiiksi asennettu F360 RGB Core -tuuletinsetti. Uudistunut H7 Flow maksaa 139,99 euroa ja RGB-versio 159,99 euroa.

NZXT C-Series Gold ja Platinum ATX 3.1 -virtalähteet

Uuden sukupolven virtalähteet sopivat seuraavan sukupolven näytönohjaimille ja tarjoavat luotettavaa virtaa koko PC:lle. ATX 3.1- ja PCIe 5.1 -standardeja tukevat virtalähteet on suunniteltu vastaamaan vaativimpienkin komponenttien tarpeisiin.

C-Series Gold ATX 3.1 -virtalähteitä on saatavana tehoilla 850W, 1000W ja 1200W. Uudessa muotoilussa on optimoitu ilmavirtaus ja minimoitu melutaso. Saatavana on myös valkoisia virtalähteitä tyylikkäisiin kokonaisuuksiin

C-Series Platinum tarjoaa vielä Gold-sarjaakin parempaa suorituskykyä. C1500 Platinum -virtalähde hyödyntää digitaalista virransyöttöä tarkan jännitteen säätelyn ja korkeamman hyötysuhteen takaamiseksi. 140mm magneettisesti leijuva tuuletinelementti tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

C-sarjan hinnat asettuvat seuraavanlaisesti, mustat C1200 Gold 199,99 €, C1000 Gold 179,90 € sekä C850 Gold 144,90 €. Valkoiset puolestaan maksavat C1200 Gold 204,90 €, C1000 Gold 184,90 € ja C850 Gold 149,90 €. C1500 Platinum versiosta joutunee pulittamaan 329,90 euroa.

The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle Kommentit pois päältä artikkelissa The Crew Motorfest -ajopelin toinen pelivuosi laajenee vehreälle Mauin saarelle

The Crew Motorfest

on paljastanut -ajopelin toisen pelivuoden ensimmäiset sisällöt ja ne vievät pelaajan upealle Mauin saarelle. Havaijin ajokisojen ensimmäinen vuosi on tarjonnut pelaajille monenlaisia jännittäviä päivityksiä, ja viimeisen päivityksen saapuessa 3. heinäkuuta heillä on edessään uusi soittolista ja huikeita räätälöintimahdollisuuksia. Autovalmistajat Abarth, Alfa Romeo ja Lancia liittyvät peliin mukaan 12. kesäkuuta alkaen 17 uudella ajoneuvolla.

Mutta todellinen kohokohta on marraskuussa 2024 alkava viides pelikausi, jolloin kaikki pelaajat pääsevät tutustumaan kiehtovaan Mauin saareen ilmaiseksi! Tämä lisää peliin yli 100 neliökilometriä upeita ajokokemuksia teillä ja maastossa. Pelaajat voivat tutkia uusia maisemia, kokea Kahuluin kaupungin sykkivän elämän, ajaa Haleakalān kansallispuiston majesteettisten näkymien läpi ja ylittää legendaariset Ohe'o Gulchin pyhät altaat ja niiden lumoavat vesiputoukset.

Uusissa maisemissa peli tarjoaa myös uusia jännittäviä kokemuksia. ”The Chase Squad” on upea PvE-kokemus, jossa pelaajat liittyvät eliittikuljettajien tiimiin, jonka tehtävänä on ravistella perinteisiä kilpailuja ja kukistaa kilpailijansa. Pelaajat oppivat hallitsemaan takaa-ajon taidetta ja ryhtyvät jännittävään tehtävään, jossa he voivat seurata ja päihittää kaupunkikilpailijat kohtaamisissa ympäri saaria.

The Crew Motorfest on saatavilla , , ja -konsoleille sekä :lle. PC-versio on saatavana myös Ubisoft+ -pelipalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 12.

The Division 2 juhlii kuudetta pelivuotta uusilla ominaisuuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa The Division 2 juhlii kuudetta pelivuotta uusilla ominaisuuksilla

The Division 2

on ilmoittanut Tom Clancy's -toimintapelin kuudennen pelivuoden alkaneen. Viime vuoden massiivisen Project Resolven -uudistuksen jälkeen kuudes pelivuosi tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja sisältöä kaikille pelaajille.

Yksi merkittävimmistä muutoksista on, että kaikki Division 2 -pelaajat voivat nyt nostaa hahmonsa 40. tasolle ilman Warlords of New York -laajennusta. Tämä avaa kaiken loppupelisisällön, mukaan lukien aseet, varusteet, kausittaiset ajojahdit ja pelitilat.

Kuudes pelivuosi sisältää myös kolme uutta kautta, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja tarinansa. Ensimmäinen ”First Rogue” -kausi vie pelaajat takaisin Washington DC:hen tutkimaan agentti Kelson katoamista. Toinen kausi esittelee uuden etenemisjärjestelmän, kun taas kolmannessa kaudessa keskitytään pelaajien mukautusmahdollisuuksien parantamiseen.

Ubisoft Forward -tapahtuman kunniaksi 2 on pelattavissa ilmaiseksi 13.-17. kesäkuuta.

Tulevaisuus näyttää valoisalta The Division -faneille

Ubisoft on myös paljastanut tietoa tulevista The Division -peleistä. Uusi mobiilipeli, , on tulossa myöhemmin tänä vuonna, ja se sijoittuu Heartlandin maaseudulle. Uusi konsoli- ja -peli, , on myös kehitteillä, ja sen on tarkoitus tarjota ainutlaatuisen kokemuksen yhteistyöhön keskittyen.

Tom Clancy's The Division 2 -toimintapeli on saatavana sekä , , ja S sekä -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Amazon Luna- ja Ubisoft+-palveluissa.