NZXT julkaisi uuden kotelon, näytönohjainjäähyjä sekä virtalähteitä Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi uuden kotelon, näytönohjainjäähyjä sekä virtalähteitä

NZXT H510 Flow

Laitevalmistaja on julkaissut uuden H510 Flow -kotelon, Kraken -näytönohjainjäähyjä sekä C-sarjan virtalähteitä.

H510 Flow -kotelo

H510 Flow kotelo on optioitu erityisesti hyvään ilmankiertoon. Tämän mahdollistaa kotelon etuosassa oleva rei’itetty etupaneeli. Kotelossa on myös valmistajalle ominainen kaapelipalikka, karkaistua lasia oleva ikkuna, sekä monipuoliset liittimet etupaneelissa.

Hintaa kotelolle kertyy 109,90 euroa ja se on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Kotelo saapuu myyntiin lokakuun puolessa välissä.

Kraken -näytönohjaijäähyt

Kraken -tuotesarja on puolestaan päivittynyt Kraken X ja Kraken Z -jäähyjen sekä AER 2 -tuulettimien myötä. Jäähyissä on päivitetty pumppu ja suurempi vesisäiliö. Myös ulkonäköä on paranneltu ja lisätty tuki 5V ARGB -järjestelmälle.

Kraken X3 White on saatavilla 240 mm (179,99 €), 280 mm (199,99 €) ja 360 mm (229,99 €) koossa. Kraken Z3 RGB on myös saatavilla Kraken X3 RGB White on saatavilla 240 mm (265,90 €), 280 mm (284,90 €) ja 360 mm (324,90 €) koossa. Jäähyt saapuvat myyntiin lokakuun puolessa välissä.

C-sarjan virtalähteet

C-sarjan Bronze -virtalähteet puolestaan tarjoavat vakaan ja turvallisen virtalähteen kaikenlaisille -projekteille. Tuotesarja tuottaa vähemmän lämpöä ja siinä on viiden vuoden takuu. Virtalähteiden jäähdytys on hiljainen. Virtalähteet ovat saatavilla 550W (68,50 €), 650W (77,00 €) ja 750W (85,50 €) -koossa ja saapuvat myyntiin vuoden lopulla.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. SoulCalibur VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Legendary Edition, sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

on ilmoittanut viivästyttävänsä ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi