NZXT julkaisi uudet pelikäyttöön suunnitellut näppäimistön ja hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi uudet pelikäyttöön suunnitellut näppäimistön ja hiiren

NZXT Function & Lift

Laitevalmistaja tunnetaan parhaiten koteloistaan, mutta nyt yritys on lanseerannut ensimmäiset oheislaitteensa; modulaarisen Function -näppäimistön sekä kevyen Lift -hiiren.

NZXT Function

NZXT Function on matalaprofiilinen, alumiinirungolla varustettu mekaaninen näppäimistö, josta löytyy mm. vaihdettavat MX-kytkimet sekä vaihdettava USB-C -kaapeli. Näppäinasetusten, makrojen asettaminen sekä valaistuksen säätäminen onnistuu kätevästi CAM-sovelluksen avulla.

Function -näppäimistö on saatavilla kolmessa eri koossa Full, Tenkeyless sekä MiniTKL ja hintaa niille kertyy 159,99 €, 149,99 € sekä 139,99 €. Väreistä on valittavana musta tai valkoinen. Lisävarusteena näppäimistöihin saa eri värisiä USB-C Accent -kaapeleita sekä eri värisiä näppäinpaketteja. Näppäimistön pohjoismainen versio saapuu markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

NZXT Lift

NZXT Lift on puolestaan molempikätinen minimalistinen ja kevyt pelihiiri. Siitä löytyy korkealaatuinen optinen PixArt 3389 -sensori ja nopeat Omron -kytkimet. Kuten näppäimistöä, voi hiirtä muokata NZXT CAM-sovelluksen avulla painikkeiden ja valojen osalta.

Hintaa hiirelle kertyy 49,99 € ja värivaihtoehtoja on musta sekä valkoinen. Myös hiireen saa lisävarusteena värillisiä kaapeleita. Saatavilla on myös NZXT -hiirimattoja. Hiiri saapuu markkinoille huhtikuun alussa.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.