NZXT julkaisi uudet pelikäyttöön suunnitellut näppäimistön ja hiiren Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi uudet pelikäyttöön suunnitellut näppäimistön ja hiiren

NZXT Function & Lift

Laitevalmistaja tunnetaan parhaiten koteloistaan, mutta nyt yritys on lanseerannut ensimmäiset oheislaitteensa; modulaarisen Function -näppäimistön sekä kevyen Lift -hiiren.

Function

Function on matalaprofiilinen, alumiinirungolla varustettu mekaaninen näppäimistö, josta löytyy mm. vaihdettavat MX-kytkimet sekä vaihdettava USB-C -kaapeli. Näppäinasetusten, makrojen asettaminen sekä valaistuksen säätäminen onnistuu kätevästi CAM-sovelluksen avulla.

Function -näppäimistö on saatavilla kolmessa eri koossa Full, Tenkeyless sekä MiniTKL ja hintaa niille kertyy 159,99 €, 149,99 € sekä 139,99 €. Väreistä on valittavana musta tai valkoinen. Lisävarusteena näppäimistöihin saa eri värisiä USB-C Accent -kaapeleita sekä eri värisiä näppäinpaketteja. Näppäimistön pohjoismainen versio saapuu markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

Lift

Lift on puolestaan molempikätinen minimalistinen ja kevyt pelihiiri. Siitä löytyy korkealaatuinen optinen PixArt 3389 -sensori ja nopeat Omron -kytkimet. Kuten näppäimistöä, voi hiirtä muokata NZXT CAM-sovelluksen avulla painikkeiden ja valojen osalta.

Hintaa hiirelle kertyy 49,99 € ja värivaihtoehtoja on musta sekä valkoinen. Myös hiireen saa lisävarusteena värillisiä kaapeleita. Saatavilla on myös NZXT -hiirimattoja. Hiiri saapuu markkinoille huhtikuun alussa.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan :lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi