NZXT julkaisi uusia Relay -kuulokkeita ja kaiuttimia Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT julkaisi uusia Relay -kuulokkeita ja kaiuttimia

NZXT Relay

Yhdysvaltalainen -oheislaitevalmistaja on julkistanut Relay Audio Ecosystem -tuoteperheen, joka sisältää korkealaatuisten äänituotteiden kokoelman. Se tarjoaa saumatonta hallintaa äänilähdöillesi ja keskittyy erinomaiseen äänenlaatuun ja mukavuuteen.

Relay Audio Ecosystem koostuu neljästä korkealaatuisesta tuotteesta, jotka on suunniteltu tarkoin tukemaan tietokonepelaamisen immersiota. Valikoimaan kuuluvat monipuolinen SwitchMix -kytkin, korkealaatuinen Relay-kuulokemikrofoni, tehokkaat Relay-kaiuttimet ja syväsävyinen Relay-subwoofer. SwitchMixin avulla pelaajat voivat vaihtaa vaivattomasti 3,5 mm kuulokkeiden ja kytkettyjen kaiuttimien äänilähteen välillä yksinkertaisesti asettamalla kuulokkeet pidikkeelle tai ottamalla ne pois.

Relay-kuulokemikrofoni on sertifioitu Japanin audioliiton Hi-Res Audio -standardin mukaisesti. Se tarjoaa käyttäjille realistisen ja luonnollisen äänikokemuksen, joka tuottaa puhtaan äänisignaalin vähäisellä vääristymällä. Mukana on äänenlaatua parantavia ominaisuuksia, kuten DTS Headphone:X -tekniikka, 10-kaistainen taajuuskorjain, 40 mm ajurit korvien väsymyksen vähentämiseksi sekä mukava muotoilu. Ecosystemin täydentävät 80 watin Relay-kaiuttimet ja 140 watin subwoofer.

SwitchMix -kytkin:

 • Saumaton vaihtaminen: Vaihda välittömästi kuulokemikrofonin ja tietokoneen kaiuttimien äänilähteen välillä asettamalla tai poistamalla kuulokemikrofoni pidikkeestä.
 • Studio-luokan sekoitin: Säädä äänenvoimakkuutta ja mykistä ääni kätevästi liukusäätimellä ja pyörällä, jolla voit tasapainottaa peliäänien ja keskusteluäänien voimakkuutta.
 • Tehokas DAC: 24-bittinen / 96 kHz DAC toimittaa tarkkaa ja korkealaatuista ääntä liitetyille laitteille optimaalista kuuntelukokemusta varten.
 • DTS 7.1 -tilaääni: Tukee DTS 7.1 -tilaääntä yhteensopivilla laitteilla simuloimaan peliäänien sijoittumista 3D-ympäristössä.
 • Switch Mix:n hinta: 139,90 €

Relay-kuulokemikrofoni:

 • Hi-Res Audio -sertifioitu: Laajempi taajuusvaste ja yksityiskohtien tarkkuus pelaamiseen, musiikkiin ja muuhun.
 • Neutraali ääniprofiili: Tasapainoiset 40 mm ajurit tuottavat tasaisen taajuusvasteen ja todenmukaisen kuuntelukokemuksen alkuperäisestä äänestä.
 • Kevyt muotoilu: Kevyt, säädettävä runko jakaa painon tasaisesti maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi, olipa pään koko ja muoto mikä tahansa.
 • Mukavuutta pehmusteilla: Muistivaahtomateriaalista valmistettu pääpanta ja korvatyynyt nahkakuorrutuksella takaavat kestävän mukavuuden ja melueristyksen.
 • DTS Headphone:X: Simuloi ääntä 3D-ympäristössä, jotta peliäänien suunta voidaan paikantaa tarkasti mistä tahansa suunnasta.
 • Mukauta CAM-sovelluksella: Valitse valmiit pelikuuntelutilat tai määritä asetuksia, kuten taajuuskorjainta ja tilaääntä.
 • Selkeät puheyhteydet: Yksisuuntainen mikrofoni pop-suodattimella tallentaa äänen taustamelutta, ja se voidaan irrottaa käytön ulkopuolella.
 • Relay-kuulokemikrofonin suositushinta: 99,90 €
 • Värit: Valkoinen tai musta

Relay-kaiuttimet:

 • Viritetty PC-pelaamiseen: Suunniteltu lähikorvan kuunteluun, tarjoaa suuren dynaamisen alueen, joka tuo esiin yksityiskohtaiset peliäänimaisemat.
 • Tilaa täyttävä ääni: 80 watin kokonaisteho (40 watin kaiutinta kohden) täyttää huoneen immersiivisellä, täyden taajuusalueen äänellä.
 • Laadukkaat ajurit: Silkkikalottidiskantit ja lasikuituwooferit tuottavat pehmeät ja luonnolliset korkeat äänet sekä täyteläiset matalat äänet.
 • Säästää tilaa: Riittävän kompakti mahtuakseen mukavasti työpöydälle, mutta tarpeeksi suuri tuottamaan voimakasta ääntä.
 • Relay-kaiuttimien suositushinta: DKK 1999 – SEK 2999 – NOK 3099 – EUR 259,90
 • Värit: Musta ja Valkoinen

Relay-subwoofer:

 • Sykkivää bassoa: 6,5 tuuman ajuri ja 140 watin teho tuottavat syvän, maatajärisyttävän basson peleihin ja musiikkiin.
 • Säädettävä ääni: Säädettävät taajuudenjakosäädin ja vaihesäädin mahdollistavat tarkan hienosäädön äänien sekoittamiseksi muiden kaiuttimien kanssa.
 • Säästää tilaa: Riittävän kompakti mahtuakseen hienosti työpöydän alle, mutta tarpeeksi suuri tuottamaan voimakasta bassoa.
 • Relay-subwoofer suositushinta: 129,90 €

Relay Audio Ecosystem on saatavilla nyt Proshop-verkkokaupasta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.