NZXT on lanseerannut uuden N7 Z490 ATX -emolevyn Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT on lanseerannut uuden N7 Z490 ATX -emolevyn

NZXT N7 Z490 ATX

-komponenttivalmistaja on lanseerannut uuden Z490-piirisarjaan perustuvan N7 Z490 ATX -emolevyn. Emolevy on suunnattu erityisesti PC-kasaajat mielessä pitäen.

Emolevyn komponentit on aseteltu niin, että PC:n kasaaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista ja vaivatonta. Emolevyn pinnalla komeilee metallinen suojalevy, joka on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Levy kaunistaa erityisesti ikkunalla varustettuja koteloita.

NZXT N7 Z490 ATX

NZXT CAM puolestaan mahdollistaa tuulettimien nopeudensekä RGB-valojen säätämisen. Emolevyssä on sisäänrakennettuna Wi-Fi 6 ja Bluetooth v5.1. Tallennustilalle löytyy kaksi M.2 -liitintä ja näytönohjaimille löytyy tuki CrossfireX -teknologialle.

NZXT N7 Z490 ATX -emolevy on saatavilla nyt ja hintaa sille kertyy 229,99 euroa.

Kommentoi

Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista Kommentit pois päältä artikkelissa Europa Universalis II ladattavissa ilmaiseksi GOGista

Europa Universalis II

Suurstrategiapeli Europa Universalis II on nyt ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta.

Vuonna 2001 ilmestyneessä pelissä tehtävänäsi on päästä hallitsemaan maailmaa synkältä keskiajalta vuodesta 1419 aina Napoleonin aikakaudelle 1820 vuoteen.

Voit hallita maan sisäisiä ja ulkoisia poliittisia suhteita, uskontoja, sekä lähettää tutkimusmatkailijoita löytämään uutta maailmaa. Voi lähettää kaapparilaivat merille, palkkamurhaajat puolustamaan maatasi sekä lähetyssaarnaajat levittämään uskontoasi.

Europa Universalis II on ladattavissa ilmaiseksi GOG -kauppapaikalta :lle aina lokakuun 24. päivään asti.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi