NZXT uudisti keskikokoisen H7-kotelosarjansa Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT uudisti keskikokoisen H7-kotelosarjansa

NZXT H7

Laitevalmistaja on uudistanut keskikokoisen ATX -kotelosarjansa nimeltään H7. Sarjaan kuuluu kolme eri koteloa H7, H7 Flow sekä H7 Elite.

H7 -mallit ovat tilavia ja muuntautuvia. Niissä on kaikissa sivulasi ja ne on saatavilla, joko valkoisena, mustana tai yhdistelmänä. Koteloihin on saatavilla erikseen myös pystykiinnitys näytönohjaimelle.

H7

Edullisimmassa H7-perusmallissa on umpinainen etulevy, rei'itetty ylälevy, kaapelikanava, ilman työkaluja irrotettavat sivu- ja etupaneelit. Mukana tulee myös kaksi F-sarjan hiljaista 120mm tuuletinta. Koteloon mahtuu eteen tai yläosaan 360mm jäähdyttimet. Kotelossa on yläosassa kaksi USB-porttia sekä yksi USB-C 3.2 -portti. H7 on saatavilla mustana, valkoisena tai mustavalkoisena. Hintaa kotelolle kertyy 139,99 euroa.

H7 Flow

H7 Flow on täysin identtinen H7 -malliin, mutta siinä on rei'itetty myös etupaneeli, joka parantaa ilmankiertoa. Kotelo on saatavilla mustana, valkoisena sekä mustavalkoisena ja hintaa kertyy samat 139,99 euroa.

H7 Elite

H7 Elite -mallissa on puolestaan lasinen etupaneeli ja kotelon mukana tulee kolme valmiiksi asennettua 140mm RGB-tuuletinta. Mukana on myös yksi 140mm F-sarjan Quiet Airflow -tuuletin, valmiiksi asennettu RGB-valaistus sekä V2-tuuletinohjain. Kotelo on saatavilla mattavalkoisena tai mattamustana. Hintaa Elite -mallille kertyy 209,99 euroa.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.