NZXT uudisti keskikokoisen H7-kotelosarjansa Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT uudisti keskikokoisen H7-kotelosarjansa

NZXT H7

Laitevalmistaja on uudistanut keskikokoisen ATX -kotelosarjansa nimeltään H7. Sarjaan kuuluu kolme eri koteloa H7, H7 Flow sekä H7 Elite.

H7 -mallit ovat tilavia ja muuntautuvia. Niissä on kaikissa sivulasi ja ne on saatavilla, joko valkoisena, mustana tai yhdistelmänä. Koteloihin on saatavilla erikseen myös pystykiinnitys näytönohjaimelle.

H7

Edullisimmassa H7-perusmallissa on umpinainen etulevy, rei’itetty ylälevy, kaapelikanava, ilman työkaluja irrotettavat sivu- ja etupaneelit. Mukana tulee myös kaksi F-sarjan hiljaista 120mm tuuletinta. Koteloon mahtuu eteen tai yläosaan 360mm jäähdyttimet. Kotelossa on yläosassa kaksi USB-porttia sekä yksi USB-C 3.2 -portti. H7 on saatavilla mustana, valkoisena tai mustavalkoisena. Hintaa kotelolle kertyy 139,99 euroa.

H7 Flow

H7 Flow on täysin identtinen H7 -malliin, mutta siinä on rei’itetty myös etupaneeli, joka parantaa ilmankiertoa. Kotelo on saatavilla mustana, valkoisena sekä mustavalkoisena ja hintaa kertyy samat 139,99 euroa.

H7 Elite

H7 Elite -mallissa on puolestaan lasinen etupaneeli ja kotelon mukana tulee kolme valmiiksi asennettua 140mm RGB-tuuletinta. Mukana on myös yksi 140mm F-sarjan Quiet Airflow -tuuletin, valmiiksi asennettu RGB-valaistus sekä V2-tuuletinohjain. Kotelo on saatavilla mattavalkoisena tai mattamustana. Hintaa Elite -mallille kertyy 209,99 euroa.

Kommentoi

Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker Kommentit pois päältä artikkelissa Dead By Daylight -pelin kehittäjältä uusi scifi-peli Meet Your Maker

Meet Your Maker

Dead By Daylight -pelin kehittäjä on julkaisemassa uutta scifiaiheista Meet Your Maker -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Pelissä yhdistyvät tukikohtien rakentaminen, niiden puolustaminen ja niihin hyökkääminen. Peli on kuin tornipuolustusta, mutta ensimmäisestä persoonasta kuvattuna.

Pelissä Maapallo on tekemässä kuolemaa ja pelaajat omaksuvat Custodianin roolin puolustaakseen arvokasta geneettistä materiaalia. Materiaalilla kehitetään menetelmää, jolla ihmiskunnan rippeet saataisiin takaisin eloon.

Pelaajat voivat varustaa tukikohtansa erilaisten palikoiden avulla, joihin kuuluvat erilaisia ansoja. Tukikohtiin voi myös asettaa erilaisia vartijoita. Pelaajat ottavat mittaa toisistaan yrittämällä päihittää toistensa tukikohdat.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille sekä :lle ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Back 4 Blood -pelin uusi lisäosa ilmestyy elokuun lopulla

Back 4 Blood

Back 4 Blood -co-op zombieräiskintäpeli on saamassa toisen lisäosansa nimeltään Children of the Worm elokuun 30. päivä.

Lisäosa tuo peliin täysin uuden kampanjan, joka vie pelaajat ennennäkemättömän vihollisen äärelle. Taisteluun avuksi pelaajat saavat uuden ”Prophet” Dan -pelihahmon. Mukana on myös 8 uutta hahmoskiniä, 12 uutta aseskiniä, uusia aseita, lisävarusteita sekä kortteja.

Children of the Worm on jatkoa pelin ensimmäiselle Tunnels of Terror -lisäosalle, joka ilmestyi huhtikuussa.

Peli sijoittuu katastrofisen tartunnan jälkeiseen aikaan, jossa suurin osa ihmiskunnasta on tuhoutunut tai Devil Worm -parasiitin tartuttamia. Olet osa Cleaners ryhmää, jonka tehtävänä on tuhota tartunnan saaneet ja vallata maailma takaisin.

Tunnels of Terror ilmestyy Back 4 Blood -peliin huhtikuun 12. päivä. Peli on parhaillaan saatavilla 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi