Odotatko PS5:n tuntuvaa hinnanlaskua? – tästä syystä saatat odottaa täysin turhaan Kommentit pois päältä artikkelissa Odotatko PS5:n tuntuvaa hinnanlaskua? – tästä syystä saatat odottaa täysin turhaan

Sony PlayStation 5


PlayStation-kansalaiset, jotka toivoivat merkittävää hinnanlaskua laskua :lle, saattavat odotella turhaan. on vihjannut, että konsolin hinnan alentaminen on ”hyvin vaikeaa” useista syistä, mukaan lukien sirun koon pienentämisen haastava prosessi ja komponenttien hintojen nousu.

Sony Interactive Entertainmentin johtaja Hiroki Totoki paljasti tämän sijoittajapuhelussa, todeten, että kustannusten alentaminen on vaikeampaa PS5:lle verrattuna PS4:ään, koska konsolin pääpiirin pienentämisen mahdollisuudet ovat rajalliset. Vaikka PS4 Slim näki kustannusten alenemisen tämän prosessin kautta, näyttää siltä, ​​että PS5:llä on vähemmän liikkumavaraa.

Lisäksi nykyinen markkinatilanne, jossa komponenttien hinnat nousevat, lisää painetta mahdollisten hintojen leikkausten suhteen. PS5 lanseerattiin hintaan 499 dollaria, kun taas uudemman ”Slim”-version hinta alkaa edelleen 449,99 dollarista pelkällä digitaalisella vaihtoehdolla.

Vaikka tämä ei sulje pois tulevia hintamuutoksia, se viittaa siihen, että merkittäviä laskuja on epätodennäköistä.

John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa? Kommentit pois päältä artikkelissa John Cena vihjailee Instagramissa olevansa osana tulevaa The Legend Of Zelda -elokuvaa?

WWE-tähti John Cena on sytyttänyt fanien keskuudessa spekulaatioita jakaessaan The Legend Of Zeldan Linkistä vuoden 1986 alkuperäisessä muodossaan omalla Instagram-tilillään.

Vaikka julkaisu ei tarjoa mitään selitystä, fanit villitsevät mahdollisuudesta, että Cena liittyisi mukaan Picturesin tulevaan Zelda-live-action-elokuvaan.

Innostuksesta huolimatta luotettavat lähteet eivät ole vahvistaneet elokuvan näyttelijävalintoja. Ohjaaja Wes Ball on kyllä kiinnitetty projektiin, mutta näyttelijäkaarti pysyy mysteerinä.

Mikä hahmo mielestäsi sopisi erinomaisesti John Cenalle?

Sony julkisti ULT POWER SOUND -kaiutin- ja kuulokesarjan – lupailee vaikuttavaa bassoa ja ultimaattista tunnelmaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony julkisti ULT POWER SOUND -kaiutin- ja kuulokesarjan – lupailee vaikuttavaa bassoa ja ultimaattista tunnelmaa

on esitellyt uuden ® -tuotesarjan, joka koostuu langattomista kaiuttimista ja kuulokkeista. Expand_more Sarjan mallit on suunniteltu tarjoamaan tehokasta äänentoistoa ja mukaansatempaavan musiikkielämyksen.

ULT TOWER 10: Tämä huippuluokan kaiutin tuo live-keikan äänentoiston kotiisi. Siinä on 360° Party Sound -ominaisuus, joka täyttää koko huoneen musiikilla, sekä 360° Party Light -toiminto, joka luo ainutlaatuisen tunnelman. Kaiutin toimii myös karaoke-koneena ja televisioäänen tehostajana. Hinta: Noin 1 100 €.

ULT FIELD 7: Tämä kannettava kaiutin on täydellinen kumppani retkille ja juhliin. Siinä on tehokas basso, pitkä akunkesto ja vesi- ja pölytiivis rakenne. Hinta: Noin 550 €.

ULT FIELD 1: Tämä kompakti kaiutin on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Siinä on monikäyttöinen kantohihna, pitkä akunkesto ja vesi- ja pölytiivis rakenne. Hinta: Noin 150 €.

ULT WEAR: Nämä langattomat kuulokkeet tarjoavat poikkeuksellisen basson ja erinomaisen melunvaimennuksen. Niissä on myös Sonyn integroitu V1-prosessori, joka takaa selkeän ja yksityiskohtaisen äänen. Hinta: Noin 200 €.

Ympäristöystävällisyys: ULT POWER SOUND -sarjan tuotteet on suunniteltu ympäristöystävällisiksi. Niissä käytetään kierrätysmuovia, ja ne ovat pakattu kierrätettävään materiaaliin.

ULT POWER SOUND -sarja tulee myyntiin huhtikuussa 2024. Sarjan esittelyvideon voit ottaa haltuun tästä alta:

Lisätietoja saat Sonyn verkkosivuilta: https://helpguide.sony.net/gbmig/44880601/v1/en/contents/TP0000234032.html