Odotettu Disney+ Original sai virallisen trailerin, julisteen ja kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Disney+ Original sai virallisen trailerin, julisteen ja kuvia

Becoming Karl Lagerfeld

julkaisi tänään trailerin odotetusta Original-sarjasta . Ystävyyden, kilpailun, petoksen ja intohimon sävyttämä draamasarja sijoittuu huippumuodin maailmaan 1970-luvun Pariisiin. Gaumontin ja Jour Premierin tuottama ranskalainen -sarja on katsottavissa Disney+ -palvelussa 7. kesäkuuta alkaen.

Becoming Karl Lagerfeld

Vuonna 1972 Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) on 38-vuotias ja suhteellisen tuntematon muotisuunnittelija, jolla ei ole vielä ikonista hiustyyliään. Hän tapaa ja rakastuu kunnianhimoiseen ja viehättävään nuoreen mieheen, Jacques de Bascheriin, jota esittää Théodore Pellerin. Samaan aikaan tämä salaperäinen suunnittelija uskaltaa haastaa ystävänsä ja kilpailijansa, haute couture -neron Yves Saint Laurentin (Arnaud Valois), jonka taustavoimana toimii pelottava liikemies Pierre Bergé (Alex Lutz).

Welcome to Wrexham saa neljännen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Welcome to Wrexham saa neljännen kauden

Welcome to Wrexham

paljasti tänään, että :n Emmy-palkittu menestysdokumenttisarja on saanut tilauksen neljännelle kaudelle, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Uutisesta ilmoitti tänään FX Entertainmentin johtaja Nick Grad.

Wrexham AFC nousi hiljattain Englannin jalkapalloliigan League Oneen (3. sarjataso), mistä kerrotaan sarjan kolmannella kaudella. Tämä oli joukkueen toinen perättäinen nousu kahden vuoden sisällä.

”Wrexham AFC on ylittänyt kaikki kentällä ja fanien odotukset. Rob ja Ryanin johdolla joukkue on noussut kaksi sarjaporrasta putkeen ja pelaa nyt ensi kaudella League Onea”, Grad sanoo.
”Welcome to Wrexham on myös ollut menestys, voittanut viisi Emmy®-palkintoa ja jatkaa neljännellä kaudella, joka dokumentoi joukkueen uskomatonta matkaa sekä sen vaikutusta Wrexhamin yhteisöön ja kasvavaan fanijoukkoon maailmanlaajuisesti.”

Kolmas kausi jatkuu yksinoikeudella Disney+-palvelussa perjantaina 17. toukokuuta jaksolla 4, ”Riskialtista bisnestä”. Pääomistajien Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin syntymäpäiväsodasta tulee aiempaa rajumpi, kun Wrexhamille muistutetaan kaupungin elpymisen hauraudesta sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Welcome to Wrexham

(”It's Always Sunny in Philadelphia”) ja (”Deadpool”) pyörittävät maailman kolmanneksi vanhinta ammattilaisjalkapalloseuraa. Welcome to Wrexham on dokumenttisarja, joka seuraa työläiskaupungin Wrexhamin unelmia ja huolia Pohjois-Walesissa, Isossa-Britanniassa, kun kaksi Hollywood-tähteä ohjaavat historiallisen seuran tulevaisuutta.

Vuonna 2020 Rob ja Ryan yhdistivät voimansa ostaakseen viidennellä sarjatasolla pelanneet Red Dragonsit toivoen muuttavansa seuran koko maailman kannattamaksi altavastaajatarinaksi. Maailma kiinnitti huomiota, ja muutoksen tuulet puhaltavat. 15 tuskallisen kauden jälkeen National Leaguessa seura nousi vihdoin takaisin Englannin jalkapalloliigaan. Panokset eivät ole koskaan olleet korkeammat, sillä League Two tuo uuden tason intensiteettiä, ja seuraa vaivaavat edelleen loukkaantumiset ja takaiskut. Omistautunut henkilökunta ja kannattajat juhlivat kaupungin paluuta loistoon samalla kun varautuvat uusiin haasteisiin, joita nousu EFL:ään tuo tullessaan. Pärjääkö Wrexham AFC haasteelle ja nouseeko jälleen?

Samaan aikaan Wrexhamin AFC:n naistenjoukkue, joka nousi tappiottoman kauden jälkeen Walesin Adran Premier Leageen, osoittaa edelleen, miksi naiset ovat syntyneet jalkapalloilijoiksi. Uusilla pelaajilla, uudella kentällä ja aivan uudella kilpailutasolla, voivatko he jatkaa dominointia ja tehdä itsensä tunnetuksi sarjan huipulla?

Ensimmäistä kertaa kolmannella kaudella ”Welcome to Wrexham” -sarjan kamerat saavat ennennäkemättömän pääsyn kentälle, kun joukkue ottaa paikkansa EFL:ssä. Katsojat pääsevät pukukoppiin ja pelaajien rinnalle, kun toimintaa kuhisee joissakin Wrexham AFC:n historian suurimmissa otteluissa.

Komediasarja Only Murders in the Building palaa eetteriin uudella kaudellaan Kommentit pois päältä artikkelissa Komediasarja Only Murders in the Building palaa eetteriin uudella kaudellaan

Only Murders in the Building

ilmoitti tänään, että Emmy-palkittu Original-komediasarja palaa neljännen kauden jaksoin 27. elokuuta – vain Disney+ -palvelussa. Sarjan ensimmäiset kolme kautta ovat heti katsottavissa Disney+ -palvelussa.

Only Murders in the Building -sarjan neljännellä kaudella podcastaajakolmikkomme kamppailee kolmannen kauden loppuhuipennuksen järkyttävien tapahtumien kanssa, jotka liittyvät Charlesin sijaisnäyttelijään ja ystävään, Sazz Patakiin. He pohtivat, oliko hyökkäyksen tarkoituksena vahingoittaa häntä vai Charlesia. Tutkimukset vievät heidät Los Angelesiin, missä Hollywood-studio valmistelee elokuvaa Only Murders -podcastista. Kun Charles, Oliver ja Mabel kiirehtivät takaisin New Yorkiin, heidän seikkailunsa muuttuu entistä eeppisemmäksi – he astelevat takaisin sisäpihan halki tutkiakseen Arconian länsitornin asukkaiden kieroutuneita elämiä.