Odotettu kauhuelokuva Imaginary julkaistaan maaliskuussa – uusi traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu kauhuelokuva Imaginary julkaistaan maaliskuussa – uusi traileri nyt katsottavissa

Kauhun mestarit ja ovat yhdistäneet voimansa luodakseen jännittävän ja kauhistuttavan elokuvaelämyksen nimeltä .

Elokuvan odotetaan saapuvan teattereihin ympäri maailmaa 15. maaliskuuta, ja se lupaa viedä katsojat syvälle lasten mielikuvituksen synkkiin syövereihin.

Tarina seuraa nuorta Jessicaa, esittäen upeasti DeWanda Wisen, joka palaa lapsuudenkotiinsa ottotyttärensä Alicen, jota näyttelee lahjakkaasti Pyper Braun, kanssa. Alicen löytäessä vanhan leikkikaverin, Chauncey-nimisen lelunallen, kellarista, alkavat tapahtumat ottaa synkän käänteen. Mitä alkaa viattomana leikkinä, muuttuu pian kauhistuttavaksi ja vaaralliseksi, kun Chauncey ja muut hylätyt leikkikuvituskaverit heräävät eloon vihan ja koston vallassa.

Trailerin voit ottaa haltuun vaikkapa tästä alta:

Saw XI vahvistettiin tulevan ensi-iltaan jo syksyllä 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Saw XI vahvistettiin tulevan ensi-iltaan jo syksyllä 2024

-elokuvasarja ei näytä hidastavan tahtia, sillä vahvisti :n tulevan ja paljasti sen ensi-iltapäivämääräksi 27. syyskuuta 2024. Tämä ilmoitus tulee vain kaksi kuukautta sen jälkeen, kun Saw X julkaistiin, ja se onnistui keräämään 107 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Elokuva tehtiin 13 miljoonan dollarin budjetilla.

Vaikka Saw X -ohjaaja Kevin Greutert oli epäileväinen ja hän piti viimeisintä elokuvaa ikonisen -hahmon jäähyväisenä, elokuvasarja on osoittautunut kestosuosikiksi niin faneille kuin kriitikoillekin.

Päätös julkaista Saw XI syyskuussa eikä lokakuussa on strateginen veto, joka sijoittaa elokuvan Halloween-kauden läheisyyteen ilman suoranaista kilpailua muiden kauhuelokuvajulkaisujen kanssa. Tämä lähestymistapa on osoittautunut menestykseksi aiempina vuosina, jonka takia useat osat ovat saaneet ensi-iltansa syyskuussa.

Uskollisella fanijoukolla ja hyväksi todetulla lipunmyynnillä Saw XI on valmis jatkamaan elokuvasarjan perinnettä jännittävästä kauhusta ja kieroutuneista pulmista.

Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Onko tässä vuoden odotetuin kauhuelokuva? – ”Nallekarhu helvetistä” valtaa teatterit tänä perjantaina

Halloween on nurkan takana, ja mikä olisi parempi tapa juhlistaa tätä helvetillistä juhlaa kuin katsoa elokuvateattereissa kunnon kauhupläjäystä? Tänä perjantaina ensi-iltansa saava kauhuelokuva Five Nights at Freddy’s ottaa suositun kauhupelin maailman ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle.

Tuleva kauhuelokuvahitti “Five Nights at Freddy’s” perustuu suosittuun kauhupeliin ja tuo sen veren hyydyttävällä tavalla valkokankaalle. Elokuva kertoo tarinan vartijasta, joka ottaa vastaan uuden työpaikan Freddy Fazbear’s Pizzassa. Mutta nämä yövuorot eivät olekaan tavallisia, ne ovat täynnä kauhunhetkiä ja synkkiä salaisuuksia. Pian vartija tajuaa, että tämän paikan pimeä puoli on paljon pelottavampi kuin hän oli kuvitellut.

Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Piper Rubio, Kat Conner Sterling, Mary Stuart Masterson ja Matthew Lillard. Ohjauksesta vastaa Emma Tammi, joka on aiemmin ohjannut elokuvia kuten The Wind ja Blood Moon. Käsikirjoituksen takana puolestaan nähdään Scott Cawthon, Emma Tammi ja Seth Cuddeback, jotka ovat luoneet tämän kauhuseikkailun, joka on tehty veren hyydyttävää jännitystä varten.

Elokuva saapuu elokuvateattereihin huomenna 27.10.2023

Muista myös tarkastaa vinkkimme, mitä katsoa omalta kotisohvalta tuona helvetillisenä Halloween-viikonloppuna.