Odotettu post-apokalyptinen S.T.A.L.K.E.R. 2 saapuu yksinoikeudella Xbox Series X:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu post-apokalyptinen S.T.A.L.K.E.R. 2 saapuu yksinoikeudella Xbox Series X:lle

S.T.A.L.K.E.R. 2

Kovasti odotettu post-apokalyptinen selviytymispeli on saanut ensimmäisen trailerinsa. Peli ilmestynee loppuvuodesta saapuvalle -konsolille.

GSC Game Worldin kehittämä peli käyttää Unreal -pelimoottoria ja se paljastettiin alunperin jo vuonna 2010. Pelin piti ilmestyä jo vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan käynyt vaan pelin julkaisu peruttiin. Peli kuitenkin herätettiin henkiin vuonna 2018.

Ensimmäinen -peli ilmestyi vuonna 2007 ja sen esiosa näki päivänvalon seuraavana vuonna. Jatko-osa puolestaan ilmestyi vuonna 2009.

S.T.A.L.K.E.R. 2 ilmestyy yksinoikeudella Xbox Series X -konsolille.

Kommentoi

Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää uudistunut ja nopeampi Xbox -kauppa

Xbox Digital Store

Microsoft on paljastanut tulevan uudistuneen Xbox digitaalisen kauppapaikkansa ulkonäön. Uudenkarheaa kauppapaikkaa pääsevät kokeilemaan ensimmäisenä Xbox Insider -käyttäjät. Näille palvelu avautuu kokeiltavaksi huomenna keskiviikkona elokuun 5. päivä.

Uudistunut kauppapaikka on kaksi kertaa edeltäjäänsä nopeampi ja latautuu jopa alle kahdessa sekunnissa. Kaupan selattavuutta on paranneltu ja Xboxin PC -applikaatiosta tuttu sivuvalikko löytyy uudistuneesta versiosta.

Xbox Digital Store

Uusi kauppa tukee myös paremmin uudelleen lanseerattua Game Pass -palvelua. Myös erilaiset alennukset ja erikoishinnat ovat paremmin näkyvillä. Saman pelin eri versioita voi myös vertailla kätevämmin.

Uudistunut Xbox kauppapaikka tulee olemaan saatavilla Xbox One ja -konsoleille.

Kommentoi

State of Decay 3 saapuu yksinoikeudella Xbox Series X -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa State of Decay 3 saapuu yksinoikeudella Xbox Series X -konsolille

State of Decay 3

Zombie selviytymispeli State of Decay 3 on saanut ensimmäisen trailerinsa. Peli ilmestyy alustavasti loppuvudesta -konsolille yksinoikeudella.

Pelin kehittäjänä toimii Undead Labs ja julkaisina luonnollisesti Microsoft. Pelisarja sai alkunsa vuonna 2013 kun State of Decay ilmestyi Xbox 360 -konsolille. Jatko-osa State of Decay 2 ilmestyi puolestaan vuonna 2018 Xbox One -konsolille.

Kommentoi