Odotettu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ilmestyy vihdoin syyskuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ilmestyy vihdoin syyskuussa – katso uusi traileri

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Kovasti odotettu post-apokalyptinen : Heart of Chornobyl -selviytymispeli ilmestyy vihdoin syyskuun 5. päivä 2024. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Pelin piti aiemmin ilmestyä jo joulukuussa 2022, mutta sen julkaisua viivästytti jatkuva sota Ukrainassa ja tarve lisäkehitykselle.

Tänään julkaistussa lausunnossa GSC Game World kertoi, että viivästyminen on tarpeellinen varmistaakseen, että peli on ”korkeinta laatua”. Kehittäjä ilmoitti saaneensa ”tuhansia mielipiteitä” pelin demoa testanneilta pelaajilta.

Kehittäjä sanoi myös olevansa sitoutunut ”saavuttamaan korkeimman mahdollisen teknisen suorituskyvyn. Siksi tarvitsemme lisää laadunvarmistusta ja hienosäätöä”.

ilmestyy :lle , ja -palveluiden kautta sekä ja S -konsoleille syyskuun 5. päivä 2024.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä - ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.