Oletko unelmoinut ruumiinavaajan ammatista? Autopsy Simulator tarjoaa siihen mahdollisuuden karmivan tunnelman kera Kommentit pois päältä artikkelissa Oletko unelmoinut ruumiinavaajan ammatista? Autopsy Simulator tarjoaa siihen mahdollisuuden karmivan tunnelman kera

tuo tulevaisuudessa pelikentille uuden Autopsy Simulator -pelin, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea ruumiinavauksen ammattia, tosin hieman karmivalla tavalla. Avattujen ruumiiden ympärillä piilee synkkää voimaa.

Pelissä seurataan patologia nimeltä Jack, joka leikkaa ruumiita ja selvittää tieteen avulla kuolinsyyn. Rauhallinen työ saa häiriöitä pahaenteisiltä voimilta, jotka säikäyttävät Jackia.

kertoo, että jokainen Jackin eteen tuotu ruumis on työstetty alan ammattilaisten ja oikeuslääketieteellisten lääkäreiden avustuksella. Siten pelaaja kokee, että olisi oikean ruumiinavauksen parissa. Joskin ajoittain pelissä on napattava pillereitä ja juostava hirviöitä pakoon, kun ne vaanivat pelaajaa käytävillä. Pelille ei ole vielä asetettu julkaisupäivää, mutta sille on jo avattu Steam-sivusto, josta löytää lisätietoa.

Raa’atkin tutkimukset korostuvat äänitehosteilla, jotka arvostelijoiden mukaan liioitellulla tavalla kuulostavat jopa koomisilta. Niiden myötä kauhun tunnelmaan ei yhtä tehokkaasti pääsisi.

Pelin uskotaan saaneen inspiraation vuonna 2016 ilmestyneestä The Autopsy of Jane Doe -elokuvasta.

Katso pelin tästä:

Kommentoi