OlliOlli World -skeittipeli saa ensimmäisen lisäosansa – katso Void Riders traileri Kommentit pois päältä artikkelissa OlliOlli World -skeittipeli saa ensimmäisen lisäosansa – katso Void Riders traileri

OlliOlli World: Void Riders

Värikkäästi tyylitelty World -skeittipeli on saamassa ensimmäisen lisäosansa Void Riders kesäkuun 15. päivä. Voit katsoa lisäosan ensimmäisen pelitrailerin alta.

Void Riders on ensimmäinen kahdesta peliin tulevasta lisäosasta. Lisäosassa avaruusolennot nimeltä Sair’Rah, Khehvyn sekä Pftangxi ovat saapuneet Radlandiaan ja haluavat viedä skeittaajia mahtavan Nebulordin nähtäville.

Luvassa on uusia haasteita sekä avaruusajan varusteita ja vaatetusta. Mukana on myös täysin uusi vetosädemekaniikka.

Pelisarjan järjestyksessään kolmas osa vie ainutlaatuisen tasohyppelyä, toimintaa ja skeittausta yhdistelevän pelin ensimmäistä kertaa kolmiulotteiseen maailmaan. Pelaajat pääsevät kokemaan värikkään Radlandin maailmaan ja kohtaamaan sen persoonalliset asukkaat. Tehtävänä on etsiä myyttisiä skeittijumalia matkalla Gnarvanaan.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2014 ilmestyneelle ja seuraavan vuonna ilmestyneelle OlliOlli 2: Welcome to Olliwood -peleille.

World: Void Riders ilmestyy kesäkuun 15. päivä ja se kustantaa 9,99 euroa. Pelistä on myös saatavilla erityinen OlliOlli World Rad Edition, joka sisältää peruspelin lisäksi molemmat tulevat lisäosat. OlliOlli World on saatavilla 5, PlayStation 4, sekä S, One ja Switch -konsoleille sekä :lle.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy myöhästyy ensi vuoden puolelle

Hogwarts Legacy

Kovasti odotettu Harry Potter -aiheinen avoimen maailman Hogwarts Legacy -peli piti ilmestyä tämän vuoden lopulla, mutta nyt julkaisua on viivästetty ensi vuoden puolelle.

Viivästyksestä kertoi peliä kehittävän Avalanche Studiosin yhteisön johtaja Chandler Wood.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin Harry Potter aloittaa koulunsa.

ilmestyy 5, Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle helmikuun 10. päivä 2023. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi