On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä Kommentit pois päältä artikkelissa On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä

Vuosittainen Steam -palvelun kesän alennusmyyntikampanja on jälleen alkanut. Vahvasti pelillistetyn kampanjan teemana on Grand Prix. Osallistujat voivat valita joukkueensa ja tienata pisteitä ostamalla ja pelaamalla pelejä ja samalla suorittamalla erilaisia tehtäviä. Pisteitä voi käyttää pelien ostamiseen ja erilaisten kosmeettisten asioiden, kuten taustakuvien ostamiseen. Voittavat saavat ilmaisia pelejä.

Alennettujen pelien joukossa on mm. Assassin’s Creed: Odyssey, Monster Hunter: World, Just Cause 3, Borderlands 2, Euro Truck Simulator 2, Soul Calibur 6, ja Yakuza 0.

on kohdannut kovaa kilpailua tänä vuonna kilpailevan Storen suunnalta, joka on jaellut ilmaispelejä viikon välein. Epic Games Store piti myös oman kesäkampanjan Epic Mega Sale toukokuussa. Myös toinen kilpailija GOG piti oman vastaavansa -messujen aikoihin.

Steamin kesäalennuskampanja kestää kesäkuun 25. päivä aina heinäkuun 9. päivään asti.

Kommentoi

Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fort Triumph ja RPG in a Box ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Fort Triumph

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Fort Triumph -roolistrategiapeliä sekä RPG in a Box -roolipelikonetta.

on viime vuonna ilmestynyt nerokas yhdistelmä XCOM -vuoropohjaisuutta sekä Heroes of Might and Magic -pelejä. Voit rakentaa kaupunkeja, kerätä aarteita sekä parantaa sankareitasi. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

on puolestaan alunperin vuonna 2019 ilmestynyt helppokäyttöinen vokselipohjainen roolipelien luontityökalu. Voit tehdä omia roolipelikokemuksia helposti. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars: Squadrons ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Star Wars: Squadrons

Store jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden 2020 Star Wars: Squadrons -avaruussimulaatiopeliä :lle.

Pelissä pelaajat pääsevät lentelemään Star Wars -universumista tutuilla aluksilla kuten X-Wing ja TIE Fighter. Yksinpelikampanjan lisäksi pelissä on myös kattavia moninpeliominaisuuksia.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi