On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä Kommentit pois päältä artikkelissa On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä

Vuosittainen -palvelun kesän alennusmyyntikampanja on jälleen alkanut. Vahvasti pelillistetyn kampanjan teemana on Grand Prix. Osallistujat voivat valita joukkueensa ja tienata pisteitä ostamalla ja pelaamalla pelejä ja samalla suorittamalla erilaisia tehtäviä. Pisteitä voi käyttää pelien ostamiseen ja erilaisten kosmeettisten asioiden, kuten taustakuvien ostamiseen. Voittavat saavat ilmaisia pelejä.

Alennettujen pelien joukossa on mm. Assassin's Creed: Odyssey, Monster Hunter: World, Just Cause 3, Borderlands 2, Euro Truck Simulator 2, Soul Calibur 6, ja Yakuza 0.

Steam on kohdannut kovaa kilpailua tänä vuonna kilpailevan Epic Games Storen suunnalta, joka on jaellut ilmaispelejä viikon välein. piti myös oman kesäkampanjan Epic Mega Sale toukokuussa. Myös toinen kilpailija piti oman vastaavansa E3-messujen aikoihin.

Steamin kesäalennuskampanja kestää kesäkuun 25. päivä aina heinäkuun 9. päivään asti.

Kingdom Hearts saapuu Steamiin kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kingdom Hearts saapuu Steamiin kesäkuussa

Square Enix on ilmoittanut Kingdom Hearts: Dark Seeker Sagan saapuvan Steamiin 13. kesäkuuta 2024. Tämä on ensimmäinen kerta, kun nämä rakastetut pelit ovat saatavilla suositulle -alustalle.

Dark Seeker Saga sisältää:

Niille, jotka haluavat kokoelman, Bundle tarjoaa kaikki yllä olevat pelit yhdessä paketissa. Square Enix vihjailee myös ”parannetuista tekstuureista” Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX -pelissä, mikä saa klassikot loistamaan entistä kirkkaammin.

Tämä uutinen on iloinen yllätys PC-pelaajille, jotka eivät ole vielä aloittaneet Soran eeppistä matkaa. Aiemmin Kingdom Hearts -pelit olivat saatavilla PC:lle vain Epic Games Storen kautta. Nyt -käyttäjät voivat liittyä seikkailuun jo tänä kesäkuuna.

Vaikka tämä ei ole sarjan ensimmäinen PC-julkaisu, se avaa mahdollisuuden laajemmalle yleisölle kokea ainutlaatuisen yhdistelmän Disneyn taikaa ja Square Enixin tarinankerrontaa. Joten valmistaudu yhdistämään voimasi Aku Ankan ja Hessun kanssa pelastaaksesi maailman pimeydeltä – Steam-pelaajat, teidän aikanne loistaa avaimenkantajalla on jo lähellä!

Lähde: IGN nordic

Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Dragon Age: Inquisition ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Dragon Age: Inquisition

hemmottelee tällä viikolla kaikkien aikojen myydyimmän Dragon Age -pelin Game of the Year Editionilla – täysin ilmaiseksi. Tämä on loistava tilaisuus uppoutua eeppiseen fantasiaseikkailuun, jossa valintasi muovaavat Thedasin kohtaloa.

Alun perin vuonna 2014 ilmestynyt on BioWare-studion kehittämä ja Electronic Artsin julkaisema toimintaroolipeli. Se on Dragon Age -sarjan kolmas pääosa, joka vie pelaajat Thedas-maailman pelastusretkelle. Pelissä luot oman sankarin, joka johtaa Inquisitionia taistelussa kaaosta levittäviä demoneja vastaan. Tutkit valtavia ja yksityiskohtaisia ympäristöjä, taistelet haastavia vihollisia strategisen taistelusysteemin avulla ja teet tärkeät valinnat, jotka vaikuttavat pelin kulkuun ja hahmojen kohtaloihin.

Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition sisältää myös pelin kaikki kolme julkaistua lisäosaa, jotka laajentavat tarinaa ja tarjoavat uusia seikkailuja.

Voit ladata Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition -pelin ilmaiseksi täältä, ensi viikon torstaihin asti.