On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä Kommentit pois päältä artikkelissa On taas se aika vuodesta – Steam käynnisti kesän alennusmyyntinsä

Vuosittainen Steam -palvelun kesän alennusmyyntikampanja on jälleen alkanut. Vahvasti pelillistetyn kampanjan teemana on Grand Prix. Osallistujat voivat valita joukkueensa ja tienata pisteitä ostamalla ja pelaamalla pelejä ja samalla suorittamalla erilaisia tehtäviä. Pisteitä voi käyttää pelien ostamiseen ja erilaisten kosmeettisten asioiden, kuten taustakuvien ostamiseen. Voittavat saavat ilmaisia pelejä.

Alennettujen pelien joukossa on mm. Assassin’s Creed: Odyssey, Monster Hunter: World, Just Cause 3, Borderlands 2, Euro Truck Simulator 2, Soul Calibur 6, ja Yakuza 0.

on kohdannut kovaa kilpailua tänä vuonna kilpailevan Games Storen suunnalta, joka on jaellut ilmaispelejä viikon välein. Epic Games Store piti myös oman kesäkampanjan Epic Mega Sale toukokuussa. Myös toinen kilpailija piti oman vastaavansa -messujen aikoihin.

Steamin kesäalennuskampanja kestää kesäkuun 25. päivä aina heinäkuun 9. päivään asti.

Kommentoi

Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Kolme peliä ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta

Hood: Outlaws & Legends

Store jakaa tällä viikolla kolmea peliä ilmaiseksi. Mukana on indie-roolipeli Geneforge 1: Mutagen, toimintaseikkailu sekä vuoropohjainen roguelike Iratus: Lord of the Dead.

on uusinto vuoden 2001 kulttiklassikkopelistä Geneforge. Täysin avoimessa fantasiaseikkailussa pelaajat voivat taistella muuttaakseen maailmaa ympärillään. Tarjolla on yli 80 aluetta ja yli 50 tuntia pelattavaa. Valittavana on lukuisia eri taitoja, ryhmittymiä, aarteita ja luotavia apureita. Voit ladata pelin täältä.

on viime vuonna ilmestynyt hiiviskelyä ja toimintaa yhdistelevä peli. Siinä pelaajat asettuvat lainsuojattoman rooliin ja joutuvat soluttautumaan autoritaarisen valtaa pitävän Staten tukikohtaan. Voit ladata pelin täältä.

on vuoropohjainen taktinen roguelike, joka sijoittuu synkkään fantasiamaailmaan. Pelissä pelaajat voivat ohjata epäkuolleen armeijansa auttaakseen vihaista necromanceria päästä aiheuttamaan ankeutta ihmiskunnalle. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi

This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa This War of Mine ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

This War of Mine

Palkittu sotaselviytymispeli This War of Mine on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Puolan hallituksen toimesta.

Kyseessä on siis pelin Puolan kielinen versio, joka on tarkoitettu oppilaille ja opettajille käytöksi opetusmateriaalina.

Suositussa pelissä pelaajat yrittävät selviytyä siviileinä sodasta kärsivässä kaupungissa. Sodanvastaisen pelin kehittäjä 11 Bit Studios onnistui keräämään yli 600 000 euroa sodasta kärsivälle Ukrainalle.

This War of Mine -pelin voi ladata ilmaiseksi PC:lle täältä. Peli on parhaillaan myös 80% alennuksessa Steamissä.

Kommentoi