OnePlus juhlistaa kymppisynttäreitään näyttävästi – yhtiö paljasti samalla myös tietoa tulevasta lippulaivamallistostaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus juhlistaa kymppisynttäreitään näyttävästi – yhtiö paljasti samalla myös tietoa tulevasta lippulaivamallistostaan

julkisti tänään videon juhlistaakseen kymmenenvuotispäiväänsä yhteisönsä kanssa. Videolla mainitaan tulevat lippulaivalaitteet ja , jotka julkaistaan globaalisti 23. tammikuuta 2024. Videolla OnePlus vahvistaa myös, että OnePlus R -sarja tulee nyt ensimmäistä kertaa myyntiin Intian ja Kiinan ulkopuolella.

OnePlus on kasvanut kymmenessä vuodessa tunnetuksi teknologiabrändiksi, jolla on tuotteita ja käyttäjiä ympäri maailmaa. Tähän päivään mennessä OnePlus on toiminut yli 50 markkinassa ympäri maailmaa ja yrityksellä on 50,2 miljoonaa rekisteröitynyttä yhteisön jäsentä globaalisti. Lokakuun 2023 loppuun mennessä OnePlus-laitteiden maailmanlaajuinen myynti kasvoi 59 % viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

Osoittaakseen kiitoksensa käyttäjilleen vuosikymmenen tuesta, yhteistyöstä ja uskollisuudesta OnePlus on aloittanut erityisen 10-vuotisjuhlakampanjan antaakseen takaisin yhteisölleen.

10-vuotisjuhlavideolla OnePlussan perustajajäsenet Pete Lau ja Kinder Liu kokoontuvat yhteen ystäviensä kanssa ja keskustelevat Never Settle -hengestä sekä motivaatiostaan ja OnePlussan perustamisesta sekä visioistaan.

”Vuonna 2013 olimme pieni tiimi, mutta meillä oli todella suuria ideoita parempien tuotteiden kehittämisestä”, sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja. ”Vaikka moni asia on muuttunut, myös moni asia on pysynyt ennallaan. Riippumatta siitä, kuinka maailma ympärillämme on muuttunut, olemuksemme OnePlussana pysyy samana. Niin kauan kuin pidämme kiinni ”Never Settle” -hengestämme, OnePlus pysyy aina uskollisena juurilleen.”

Videolla keskustellaan myös yrityksen tulevaisuudesta ja sekä Lau että Liu korostivat yhdessä luomisen merkitystä brändille ja OnePlussan missiota jakaa huipputeknologiaa koko maailman kanssa.

”Tutkimuksen- ja tuotekehityksen henkilönä minulla on ollut mahdollisuus osallistua aidosti huipputeknologian tutkimukseen ja käyttöönottoon, ja se on ollut erittäin hienoa”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO). ”Kymmenen vuoden aikana jokainen OnePlus-tuote ja jopa itse yritystä on rakennettu yhdessä käyttäjiemme kanssa. Yhdessä luominen on erottamaton osa meidän DNA:tamme, ja toivon, että OnePlus jatkaa rajojen rikkomista yhdessä teknologiasta innostuneiden harrastajien kanssa vielä seuraavan kymmenen vuoden ajan ja sen jälkeen.”

OnePlus paljasti samalla uutta tietoa tulevasta OnePlus 12 -sarjastaan

OnePlus 12 -sarja on kehitetty vastaamaan alan haasteeseen tasapainottaa korkea suorituskyky, virrankulutus, tehokas jäähdytys ja laitteen pitkäikäisyys. OnePlus 12 ja OnePlus 12R on molemmat suunniteltu todistamaan, että älypuhelimen ei tarvitse olla ”Plus”, ”Pro” tai ”Ultra” tarjotakseen parhaan laitteiston ja ohjelmistokokemuksen. Sen sijaan molemmilla lippulaivapuhelimilla, sekä OnePlus 12:lla että OnePlus 12R:llä on kummallakin omat erityiset ominaisuutensa, antaen käyttäjille mahdollisuuden valita mikä on heille tärkeää seuraavassa älypuhelimessaan.

OnePlus 12 on monipuolinen lippulaivapuhelin, joka ilmentää OnePlussan vuosikymmenen teknologiajohtajuutta Puhelimessa on uusin Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platform, 4. sukupolven Hasselblad-kamera, 64 MP 3x periskooppiobjektiivi ja laite on saatavilla uudenlaisessa Flowy Emerald -värissä.

Suorituskykyinen OnePlus 12R on ensimmäinen R -sarjan laite, joka julkaistaan Intian ja Kiinan ulkopuolella. Molemmat lippulaivapuhelimet julkaistaan globaalisti OnePlus Smooth Beyond Belief -lanseeraustapahtumassa,23. tammikuuta 2024 Intiassa klo 19.30 eli klo 16 Suomen aikaa.

OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille

julkisti tänään erityisen -älypuhelimen, yhteistyössä HoYover-sarjan kanssa, joka on omistettu suositulle Impact -pelin faneille. Tämä erikoisversio tarjoaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen huipputeknologiallaan, yhdessä Keqing-hahmon inspiroiman tyylin kanssa, joka näkyy niin puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa kuin juhlavassa pakkauksessakin.

”Yhteistyömme HoYover-sarjan kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition -puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Visuaalisesti mukaansatempaavat grafiikat

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on OnePlussan HyperRendering-tekniikka, jolla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä. Puhelimen 120Hz ProXDR-näyttö LTPO 4.0:lla tukee jopa 2160Hz PWM-himmennystä ja erittäin korkeaa näytön kirkkautta jopa 4500 nitin huippukirkkauteen asti. Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -lasi takaa näytölle myös parhaan mahdollisen suojan. Näyttö tukee myös Dolby Vision- ja HDR10+ -teknologioita ja sille on myönnetty TÜV Rheinland Intelligent Eye Care -sertifikaatti.

Nopeaa ja sulavaa pelaamista

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversio on optimoitu pelikokemusta varten. HyperBoost teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen 1000 Hz:iin minimoiden latenssin. Puhelin ratkaisee myös keskusmuistiongelmia RAM-Vita muistin suorituskykykiihdyttimen avulla, tehostaen sovellusten käynnistysnopeuksia ja siirtymiä sovellusten välillä. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact Editionissa on 360 asteen korkean suorituskyvyn peliantenni, joka varmistaa nopeat verkkoyhteydet. Se tarjoaa 12 tehokasta ja monisuuntaista antennia, joista kolme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nopeamman, tasaisemman ja vakaamman yhteyden pelaamiseen.

Nauti pitkäkestoisesta suorituskyvystä ja monipuolisesta liitettävyydestä

OnePlus 12R Genshin Impact Edition yhdistää tehokkaan laitteiston alan johtaviin teknologioihin ja tarjoaa pelaajille pisimmän sekä mukaansatempaavimman pelikokemuksen. Suuri 5 500 mAh:n akku sekä 100 W SUPERVOOC-pikalataus tarkoittavat, ettei akunkestosta tai sen lataamisesta tarvitse olla huolissaan. Trinity Enginen CPU-Vita-teknologian ansiosta OnePlus 12R Genshin Impact Edition pystyy tunnistamaan Genshin Impact pelin eri skenaarioita ja säätämään automaattisesti optimaalisen tasapainon korkean suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen välillä.

Jopa laskennallisesti vaativissa Genshin Impactin peliskenaarioissa, kuten kartan tutkimisessa tai päätarinan tehtävien suorittamisessa puhelimen näyttö voi toimia keskimäärin 59,4 FPS:llä yli tunnin ajan ilman liiallista lämpenemistä. Jopa yli tunnin kestävissä pelisessioissa uusi Cryo velocity -jäähdytysjärjestelmä auttaa pitämään OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversion viileänä entistä pidempään. Uusi järjestelmä varmistaa paremman lämmönpoistotehokkuuden ja pitää puhelimen vakaana, nopeana ja reagoivana.

Keqingin inspiroima uniikki tyyli ja keräilytuotteet

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on OnePlussan ja HoYover-sarjan yhteistyö, jossa pääosassa on Genshin Impactin Keqing-hahmo. Puhelimen Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takakansi on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama-stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi. Tämä heijastaa valoa ja voi heijastaa ”Keqing”-sanan läheisille pinnoille valaistuna.

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on tarkasti räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On näyttö. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

Puhelin toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää erityisiä keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element- laturin ja violetin USB Type- C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

Hinta ja saatavuus

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com -verkkokaupan kautta. Ennakkotilaukset alkavat 28. helmikuuta 2024 ja laitteen suositushinta on 749 €. Ennakkotilaajat OnePlus.comin kautta saavat 50 € alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle. Opiskelijat saavat vielä 10 % alennuksen.

Puhelinvalmista OnePlus kokeilee siipiään uudelleen älykellojen parissa – yhtiön uutuuskello lanseerataan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Puhelinvalmista OnePlus kokeilee siipiään uudelleen älykellojen parissa – yhtiön uutuuskello lanseerataan ensi viikolla

Barcelonassa 26. helmikuuta järjestettävien Mobile World Congress (MWC) -messujen aikana esittelee uuden -älykellon, joka edustaa yhtiön itsensä mukaan sekä eleganssia että kestävyyttä. Watch 2:n akunkesto kerrotaan olevan huippuluokkaa, ja se tarjoaa käyttäjilleen vertaansa vailla olevan luotettavuuden päivittäiseen käyttöön, noudattaen yhtiön ”Never Settle” -filosofiaa.

”OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut,” kommentoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Käyttäjäkeskeinen innovaatio on ollut keskeisessä roolissa OnePlus Watch 2:n suunnittelussa. Erityistä huomiota on kiinnitetty akunkestoon, jotta älykello olisi luotettava kumppani käyttäjän arjessa. Jopa 100 tunnin akunkestolla Smart Mode -tilassa OnePlus haastaa älykellomarkkinat tarjoamalla keskeytyksettömän käyttökokemuksen.

OnePlus Watch 2:n muotoilu on ensiluokkainen ja hienostunut. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko yhdessä kellotaulun safiirikristallin kanssa tarjoavat ajatonta eleganssia ja kestävyyttä päivittäisessä käytössä. Kello on saanut inspiraationsa -puhelimesta, ja se on täydellinen kumppani OnePlus 12 -sarjan laitteille. OnePlus Watch 2 on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: tumman hopeana tai vaalean hopeana (Black Steel ja Radiant Steel).