OnePlus julkisti uuden OnePlus 12 -lippulaivapuhelimen Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus julkisti uuden OnePlus 12 -lippulaivapuhelimen

julkisti tänään virallisesti uusimman lippulaivapuhelimensa, :n, Delhissä järjestettävässä lanseeraustilaisuudessa.

OnePlus 12 edustaa OnePlussan vuosikymmenen mittaisen huippuosaamisen ja innovaatioiden huipentumaa: puhelimessa on Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform -piiri, patentoitu Trinity Engine -teknologia, 4. sukupolven Hasselblad-Camera for Mobile -järjestelmä, 2K 120 Hz ProXDR -näyttö, 100W SUPERVOOC pikalataus sekä langaton 50W AIRVOOC -pikalataus. Nämä ominaisuudet tarjoavat yhdessä OnePlussan tunnusomaisen nopean ja sulavan lippulaivakokemuksen.

”Juhlimme juuri OnePlussan 10-vuotispäivää uskollisten käyttäjiemme kanssa ympäri maailmaa, ja olemme nyt innoissamme voidessamme esitellä uuden, monipuolisen lippulaivapuhelimemme. OnePlus 12 ilmentää vuosikymmenen mittaista johtajuuttamme teknologiassa”, sanoo

OnePlussan perustaja Pete Lau. ”Never Settle -mantramme mukaisesti OnePlus on omistautunut tuomaan eloon innovatiivisia ideoita ja muuttamaan mobiilialaa. OnePlus 12 on todellinen mestariteos, joka yhdistää meidän ja kumppaneidemme kehittynyttä teknologiaa, tehden siitä yhden vuoden 2024 parhaista älypuhelimista.”

Pitkäkestoinen, nopea ja sulava käyttökokemus

OnePlus 12 on suunniteltu tarjoamaan tinkimätöntä suorituskykyä. Älypuhelimen ytimessä on Qualcommin uusin Snapdragon® 8 Gen 3 -mobiilialusta. Tämä erittäin älykäs piiri tarjoaa huipputason tehokkuutta jopa 30 % parannetulla suorituskyvyllä ja 25 % parannetulla grafiikkasuorituskyvyllä. Trinity Engine -teknologian tehostama ja jopa 16 Gt:n LPDDR5X RAM-muistilla ja 512 Gt:n UFS 4.0 ROMilla varustettu OnePlus 12 pystyy pitämään sovellukset käynnissä taustalla jopa 72 tuntia. OnePlus 12 on myös ensimmäinen Snapdragon 8 Gen 3 -laite, jolla on hyväksytty Snapdragon Spaces™ – valmius, eli kehittäjät voivat herättää XR-ideoitaan henkiin ja tutkia AR:n mahdollisuuksia puhelimen avulla.

OnePlus 12 esittelee alan johtavan Dual Cryo-velocity VC -jäähdytysjärjestelmän, jossa mm. OnePlussan kaikkien aikojen suurin höyrykammio (kahden höyrykammion yhteispinta-ala on 9140 mm²). Tämä mahdollistaa jäähdytysnesteen tehokkaan virtauksen vähentäen merkittävästi ylikuumenemista. Suurempaan hyörykammioon siirtyy lämpöä pienemmästä hyörykammiosta, joka nopeuttaa lämmönpoistoprosessia. OnePlus 12 on siis monipuolinen kumppani intensiiviseen käyttöön kuten pitkiin pelisessioihin, videoeditointiin ja puhelimen lataamiseen käytön aikana ilman ylikuumenemisriskiä.

100W SUPERVOOC -pikalatauksen ja 5400 mAh:n suuren akun ansiosta OnePlus 12 vähentää puhelimen pistorasiaan kytkettynä viettämää aikaa. OnePlus 12 latautuu 26 minuutissa 1 prosentista 100 prosenttiin 100W:n langallisella laturilla. 50W:n langaton AIRVOOC-lataus puolestaan päihittää jopa osan edistyneimmistä langallisista latausratkaisuista ja tarjoaa vertaansa vailla olevaa tehokkuutta.

OnePlus 12:n akukestoa on testattu mm. Genshin Impactin maksimiasetuksilla ja puhelin on saavuttanut vaikuttavan ja tasaisen 57,4 FPS3 (Frames Per Second) -kuvanopeuden 3 tunnin testauksen aikana. Akun on testattu myös kestävän 5,5 tunnin jatkuvaa videokuvausta 1080p-resoluutiolla 30 Hz:n taajuudella. OnePlus 12:n monipuolista käyttökokemusta parantaa myös tehokas ja vakaa langaton signaali. Monisuuntainen antennirakenne, jossa on yhteensä 16 antennia, mahdollistaa nopeiden yhteyksien täyden potentiaalin.

Elokuvamainen kokemus sekä visuaalisesti että äänentoiston puolesta

OnePlus 12 yhdistää erittäin kirkkaan näytön elokuvateatterimaisella äänellä ja tarjoaa käyttäjille audiovisuaalisen lippulaivakokemuksen ennennäkemättömällä tavalla.

Visuaalisen käyttökokemuksen keskiössä on 2K 120 Hz ProXDR-näyttö, joka saavuttaa jopa 4 500 nitin huippukirkkauden. Kyseessä on siis OnePlus-älypuhelimen kaikkien aikojen kirkkain näyttö. ProXDR-teknologia varmistaa, että kuvat, joissa on suuri dynaaminen alue ja rikas värispektri voidaan toistaa täydellisesti puhelimen näytöltä. Innovatiivinen näyttö on saanut DisplayMatelta A+ -arvosanan sekä TÜV Rheinlandin Intelligent Eye Care -sertifikaatin, koska se pystyy suodattamaan tehokkaasti silmille haitallista sinistä valoa ja älykäs värilämpötilan säätö mukautuu käyttöolosuhteisiin.

LTPO-tekniikalla varustettu näyttö vaihtaa virkistystaajuutta automaattisesti 1 Hz:n ja 120 Hz:n välillä käyttötilanteen mukaan pitäen samalla virrankulutuksen mahdollisimman alhaisena. Dolby Vision -tuki mahdollistaa eloisat värit, terävän kontrastin ja tarkat yksityiskohdat.

OnePlus 12 tarjoaa myös innokkaille pelaajille innovatiivisia kokemuksia HyperRenderingin ansiosta. Tämä OnePlussan grafiikka-algoritmien ja erillisen Pixelworks X7 -visuaalisen prosessorin pohjalle rakennettu kuvanlaadun parannustekniikka pystyy tuottamaan huippuresoluutioista kuvanlaatua tehokkaasti, saavuttaen 120 Hz:n kuvataajuuden kaikissa peleissä.

Aqua Touch -teknologian ansiosta näyttöä pystyy käyttämään myös märillä käsillä tai jos näytöllä on esimeriksi vesipisaroita. Tämä vähentää vihrekosketuksia päivittäisessä käytössä eri olosuhteissa.

Hasselblad-kamera

OnePlus 12 erottuu edukseen huipputason kamerajärjestelmällä yhdistäen lippulaivalaitteiston ja edistyneet kuvankäsittelyalgoritmit, jotka on kehitetty yhteistyössä arvostetun kameravalmistaja Hasselbladin kanssa.

OnePlus 12 tuo mobiilikuvaamisen entistä korkeammalle tasolle 50MP pääkameran Sony LYT-808-sensorilla. Kamerassa on suuri ƒ/1,6-aukko ja 1/1,4 tuuman kennokoko, joten se tarjoaa suuren syvyysterävyyden tuottaen samalla valoisat ja kirkkaat kuvat eloisilla mutta luonnollisilla väreillä ja tarkoilla yksityiskohdilla jopa hämärässä.

Puhelimessa on myös 64MP:n 3x periskooppitelekamera, joka tarjoaa 3x–120x zoomauksen, antaen käyttäjien ikuistaa spontaaneja hetkiä ja muotokuvia myös kauempaa. Korkealaatuinen periskooppiteleobjektiivi toistaa myös valot ja varjot sekä tarkasti että luonnollisesti.

OnePlus 12:n 114°:n ultralaajakulmakamera 48 MP:n resoluutiolla antaa puolestaan käyttäjille mahdollisuuden ikuistaa laajempi kuvakulma yksityiskohtaisesti.

OnePlussan RAW HDR -algoritmi parantaa entisestään puhelimen kameran kykyä käsitellä valoa, harmonisoiden yksityiskohtien ja varjojen vuorovaikutusta. Optimaalisen kirkkauden, tasapainoisen valotuksen, aidon värikylläisyyden ja saumattoman vinjettiohjauksen ansiosta OnePlus 12 mahdollistaa DSLR-tason valokuvat, jotka heijastavat todellisuutta moitteettomalla resoluutiolla ja suurella tarkkuudella.

Hasselblad -muotokuvatila simuloi Hasselbladin klassisten objektiivien bokeh- ja heijastustehosteiden vivahteita luomalla luonnollisen syväterävyyden ja saumattoman siirtymän kohteen ja taustan välillä.

Moderni ja elegantti muotoilu

OnePlus 12 on suunnittelultaan kunnianosoitus OnePlussan rohkealle asenteelle. Luksuskellojen monimutkaisesta käsityötaidosta inspiroituva puhelin perii OnePlus 11 5G:n ajattoman modernin eleganssin ja hienostunen kaarevan muotoilun. OnePlus 12 on saatavana kahdessa värissä: tummanvihreänä (Flowy Emerald) ja mustana (Silky Black).

Hinnat alkavat 949€ eteenpäin ja puhelin saapuu kauppoihin 6.2.2024.

Errorin ensituntumat

Errori sai kunnian korkata kyseisen lippulaivapuhelimen jo hieman etuajassa. Alustavasti näyttäisi siltä, että OnePlus 12 tarjoaa estetiikasta nauttiville silmäkarkkia, sillä Flowy Emerald -väri yhdistää luonnon ja harmonisen teknologian kauniilla tavalla yhteen. Ja se kieltämättä on erittäin kauniin näköinen kyseisessä värissä. Käsissä puhelin tuntuu myös erittäinkin sulavalta kokemukselta.

Videon OnePlus 12 -unboxauksesta voit ottaa haltuun tästä alta: Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tämän linkin takaa.

OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille

julkisti tänään erityisen -älypuhelimen, yhteistyössä HoYover-sarjan kanssa, joka on omistettu suositulle Impact -pelin faneille. Tämä erikoisversio tarjoaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen huipputeknologiallaan, yhdessä Keqing-hahmon inspiroiman tyylin kanssa, joka näkyy niin puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa kuin juhlavassa pakkauksessakin.

”Yhteistyömme HoYover-sarjan kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition -puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Visuaalisesti mukaansatempaavat grafiikat

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on OnePlussan HyperRendering-tekniikka, jolla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä. Puhelimen 120Hz ProXDR-näyttö LTPO 4.0:lla tukee jopa 2160Hz PWM-himmennystä ja erittäin korkeaa näytön kirkkautta jopa 4500 nitin huippukirkkauteen asti. Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -lasi takaa näytölle myös parhaan mahdollisen suojan. Näyttö tukee myös Dolby Vision- ja HDR10+ -teknologioita ja sille on myönnetty TÜV Rheinland Intelligent Eye Care -sertifikaatti.

Nopeaa ja sulavaa pelaamista

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversio on optimoitu pelikokemusta varten. HyperBoost teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen 1000 Hz:iin minimoiden latenssin. Puhelin ratkaisee myös keskusmuistiongelmia RAM-Vita muistin suorituskykykiihdyttimen avulla, tehostaen sovellusten käynnistysnopeuksia ja siirtymiä sovellusten välillä. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact Editionissa on 360 asteen korkean suorituskyvyn peliantenni, joka varmistaa nopeat verkkoyhteydet. Se tarjoaa 12 tehokasta ja monisuuntaista antennia, joista kolme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nopeamman, tasaisemman ja vakaamman yhteyden pelaamiseen.

Nauti pitkäkestoisesta suorituskyvystä ja monipuolisesta liitettävyydestä

OnePlus 12R Genshin Impact Edition yhdistää tehokkaan laitteiston alan johtaviin teknologioihin ja tarjoaa pelaajille pisimmän sekä mukaansatempaavimman pelikokemuksen. Suuri 5 500 mAh:n akku sekä 100 W SUPERVOOC-pikalataus tarkoittavat, ettei akunkestosta tai sen lataamisesta tarvitse olla huolissaan. Trinity Enginen CPU-Vita-teknologian ansiosta OnePlus 12R Genshin Impact Edition pystyy tunnistamaan Genshin Impact pelin eri skenaarioita ja säätämään automaattisesti optimaalisen tasapainon korkean suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen välillä.

Jopa laskennallisesti vaativissa Genshin Impactin peliskenaarioissa, kuten kartan tutkimisessa tai päätarinan tehtävien suorittamisessa puhelimen näyttö voi toimia keskimäärin 59,4 FPS:llä yli tunnin ajan ilman liiallista lämpenemistä. Jopa yli tunnin kestävissä pelisessioissa uusi Cryo velocity -jäähdytysjärjestelmä auttaa pitämään OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversion viileänä entistä pidempään. Uusi järjestelmä varmistaa paremman lämmönpoistotehokkuuden ja pitää puhelimen vakaana, nopeana ja reagoivana.

Keqingin inspiroima uniikki tyyli ja keräilytuotteet

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on OnePlussan ja HoYover-sarjan yhteistyö, jossa pääosassa on Genshin Impactin Keqing-hahmo. Puhelimen Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takakansi on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama-stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi. Tämä heijastaa valoa ja voi heijastaa ”Keqing”-sanan läheisille pinnoille valaistuna.

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on tarkasti räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On näyttö. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

Puhelin toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää erityisiä keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element- laturin ja violetin USB Type- C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

Hinta ja saatavuus

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com -verkkokaupan kautta. Ennakkotilaukset alkavat 28. helmikuuta 2024 ja laitteen suositushinta on 749 €. Ennakkotilaajat OnePlus.comin kautta saavat 50 € alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle. Opiskelijat saavat vielä 10 % alennuksen.

Puhelinvalmista OnePlus kokeilee siipiään uudelleen älykellojen parissa – yhtiön uutuuskello lanseerataan ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Puhelinvalmista OnePlus kokeilee siipiään uudelleen älykellojen parissa – yhtiön uutuuskello lanseerataan ensi viikolla

Barcelonassa 26. helmikuuta järjestettävien Mobile World Congress (MWC) -messujen aikana esittelee uuden -älykellon, joka edustaa yhtiön itsensä mukaan sekä eleganssia että kestävyyttä. Watch 2:n akunkesto kerrotaan olevan huippuluokkaa, ja se tarjoaa käyttäjilleen vertaansa vailla olevan luotettavuuden päivittäiseen käyttöön, noudattaen yhtiön ”Never Settle” -filosofiaa.

”OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut,” kommentoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Käyttäjäkeskeinen innovaatio on ollut keskeisessä roolissa OnePlus Watch 2:n suunnittelussa. Erityistä huomiota on kiinnitetty akunkestoon, jotta älykello olisi luotettava kumppani käyttäjän arjessa. Jopa 100 tunnin akunkestolla Smart Mode -tilassa OnePlus haastaa älykellomarkkinat tarjoamalla keskeytyksettömän käyttökokemuksen.

OnePlus Watch 2:n muotoilu on ensiluokkainen ja hienostunut. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko yhdessä kellotaulun safiirikristallin kanssa tarjoavat ajatonta eleganssia ja kestävyyttä päivittäisessä käytössä. Kello on saanut inspiraationsa -puhelimesta, ja se on täydellinen kumppani OnePlus 12 -sarjan laitteille. OnePlus Watch 2 on saatavilla kahdessa värivaihtoehdossa: tumman hopeana tai vaalean hopeana (Black Steel ja Radiant Steel).