OnePlus tuo huippuluokan kamerateknologian keskihintaiseen Nord 3 5G -älypuhelimeensa Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus tuo huippuluokan kamerateknologian keskihintaiseen Nord 3 5G -älypuhelimeensa

Globaali mobiiliteknologiabrändi paljasti uutta tietoa tulevasta 5G -puhelimesta ennen sen 5. heinäkuuta tapahtuvaa lanseerausta. Puhelimessa hyödynnetään huipputason kameralaitteistoa yhdessä OnePlussan kehittämän valokuvausalgoritmin kanssa, tarjoten käyttäjille lähes kaiken mitä voi odottaa puhelimen kameralta. OnePlus Nord 3 5G:n pääkamerassa on Sony IMX890 -sensori, joka on sama 50 megapikselin sensori, joka löytyy myös alkuvuonna julkaistusta OnePlus 11 5G -lippulaivapuhelimesta. Molemmat puhelimet ovat varustettu myös optisella kuvanvakaimella. Näin OnePlus Nord 3 5G:llä voidaan ottaa laadukkaita kuvia, jotka vastaavat lippulaivapuhelimen tasoa.

”OnePlus Nord 3 5G on uusin keskihintaluokan puhelimemme, mutta se ei tarkoita keskitason valokuvauskokemusta”, sanoo OnePlussan operatiivinen johtaja (COO, President) Kinder Liu ”Olemme tuoneet OnePlus Nord 3 5G:hen kamerateknologiaa lippulaivapuhelimestamme, OnePlus 11 5G:stä varmistaaksemme, että käyttäjämme saavat loistavan valokuvauskokemuksen.”

Kameratietojen lisäksi uutuuspuhelimen ulkonäkö ja muotoilu on paljastettu alkuviikosta. OnePlus Nord 3 5G tulee myyntiin kahdessa eri värivaihtoehdossa: Usvan (Misty Green) sekä Myrskyn (Tempest Grey) värisinä.

Me Errorilla olemme saaneet kyseisen puhelimen jo testattavaksi ja alla olevasta artikkelista voitkin jo kurkata, mitä hiljaa hiiskuen laatikosta jo paljastimmekaan!

Artikkeliin pääset tämän linkin kautta

OnePlus Nord 3 5G lanseerataan OnePlus Nord Summer Launch Event -lanseeraustapahtumassa 5. heinäkuuta 2023, kello 16:30 Suomen aikaa. Voit seurata julkaisutapahtumaa ja pysyä ajan tasalla osoitteessa: OnePlus

Näillä napeilla ei humpat kesken kaiken lopu! – OnePlus julkisti uudet Buds Pro 2R -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Näillä napeilla ei humpat kesken kaiken lopu! – OnePlus julkisti uudet Buds Pro 2R -kuulokkeet

on astunut jälleen saappaillaan kuulokemarkkinoille, esitellen uuden ja edullisemman version huippuluokan langattomista kuulokkeistaan – . Tämä uusin lisäys kuuloketuotevalikoimaan yhdistää premium-ominaisuudet ja kohtuullisen hinnan, tehden siitä houkuttelevan valinnan, niin hifisteille, kuin myös tavan tallaajillekin.

Vaikka Buds Pro 2R on edullisempi versio aiemmin julkaistusta OnePlussan Buds Pro 2 – lippulaivakuulokkeet , se ei edelleenkään tingi laadusta. Kuulokkeet ovat varustettu 11 mm ja 6 mm elementeillä, ja ne sisältävät vaikuttavan 48 dB vastameluominaisuuden. IP55-tason veden- ja pölynkestävyys, Bluetooth 5.3 ja LHDC 4.0 -tuki ovat vain joitakin niistä huomattavista ominaisuuksista, jotka tekevät näistä kuulokkeista erinomaisen valinnan niin kotona kuin liikkeelläkin. Ja uskomaton 36 tunnin akunkesto takaa, ettei humpat takuullakaan lopu kesken kovin äkkiä lenkkipoluilla.

Tyylikäs ”Misty White” väri tekee kuulokkeista tyylikkään lisän OnePlus-laitteiden valikoimaan. Ja mikä parasta? Ennakkotilaajille on tarjolla rajoitettu ajan erikoistarjous. OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet ovat saatavilla ennakkotilaushintaan vain 129 euroa, mikä on 20 euroa alle normaalin hinnan. Tarjoushaukatkin sen tietävät, että tämä jos mikä, on selvää säästöä.

Ennakkomyynti on nyt käynnissä OnePlus.comissa, ja toimitukset aloitetaan 25. syyskuuta.

OnePlus asettaa uudet standardit Android-kokemukselle lanseeraamalla OxygenOS 14-käyttöjärjestelmän Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus asettaa uudet standardit Android-kokemukselle lanseeraamalla OxygenOS 14-käyttöjärjestelmän

Globaali teknologiayritys teknologiabrändi ilmoitti tänään että sen uusin käyttöjärjestelmäversio , julkaistaan maailmanlaajuisesti 25. syyskuuta. OxygenOS 14 on yksi ensimmäisistä 14:ään perustuvista käyttöjärjestelmistä, ja se tulee tarjoamaan joukon uusia jännittäviä ominaisuuksia sekä entistä paremman käyttökokemuksen.

”OnePlus on sitoutunut tarjoamaan nopean, sulavan ja vakaan OxygenOS:n käyttäjillemme. OnePlussan uusimpiin innovaatioihin pohjautuva OxygenOS 14 tulee olemaan OnePlussan historian älykkäin ja intuitiivisin ohjelmistotuote.”

sanoo Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO)

Trinity Engine: Nopean ja sulavan kokemuksen salaisuus

OnePlus on aina asettanut nopean ja sulavan kokemuksen etusijalle – ja nyt OxygenOS 14:n myötä kokemus on kehittynyt entistä vaistonvaraisemmaksi ja helpommin hallittavaksi.

Elävöittääkseen tämän kokemuksen OnePlus esittelee OxygenOS 14:lle upouuden suorituskykyalustasa, Trinity Enginen. Saavuttamalla suuremman synergian laitteiston ja ohjelmiston välillä, Trinity Engine vapauttaa OnePlus-laitteiden täyden potentiaalin vastaamaan alan haasteisiin tavoittelemalla korkeampaa virransäästöä, parempaa moniajoa ja kestävämpää nopeaa ja sulavaa käyttökokemusta. CPU Vitalization, RAM Vitalization, ROM Vitalization, HyperBoost, HyperTouch ja HyperRendering ovat Trinity Enginen kuusi innovatiivista teknologiaa, jotka yhdistettynä takaavat monipuolisen, nopean ja sulavan kokemuksen esimerkiksi sovellusten moniajossa, intensiivisessä mobiilipelaamisessa ja yleisesti puhelimen pitkäkestoisessa käytössä.

OxygenOS 14:n julkaisun myötä OnePlus jatkaa rajojen rikkomista, alan muutoksen omaksumista ja ainutlaatuisen ohjelmistokokemuksen tarjoamista yhteisölleen.