OnePlus tuo tyylikkään OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion ja edullisen OnePlus Pad Go -tabletin Eurooppaan Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus tuo tyylikkään OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition -erikoisversion ja edullisen OnePlus Pad Go -tabletin Eurooppaan

on laajentanut IoT-tuotevalikoimaansa Euroopassa kahdella uutuuslaitteella: -erikoisversiolla ja -tabletilla. Molemmat laitteet esiteltiin 23. huhtikuuta Helsingissä järjestetyssä Euroopan lanseeraustapahtumassa, ja ne ovat osa OnePlussan strategiaa tarjota ensiluokkaisia Android-käyttökokemuksia.

”Eurooppa on meille tärkeä alue, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan yhteisöllemme kokonaisvaltaisen nopean ja sulavan tuotekokemuksen. Nordic Blue Edition kertoo Euroopan merkityksestä ja sitoutumistamme paikalliseen tuotestrategiaan. Tablettivalikoimamme laajentaminen OnePlus Pad Go:lla puolestaan vahvistaa pyrkimystämme tarjota loistavaa teknologiaa kaikkien saataville.”

”Premium Android -brändinä tuotestrategiamme keskittyy tehokkaan ekosysteemin rakentamiseen, joka koostuu korkealaatuisista OnePlus-älypuhelimista, -tableteista, -puettavista älylaitteista ja -kuulokkeista”, kertoo OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja Bingo Liu.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition: Skandinaavisen tyylin ja toiminnallisuuden yhdistelmä

Skandinaavisesta muotoilusta inspiraationsa saanut OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition on tyylikäs ja käytännöllinen älykello. Merellisen Pohjolan inspiroimassa kellossa on ainutlaatuinen kaksisävyinen kellotaulu, joka muistuttaa klassisia laivojen GMT-kronometrejä. Kelloon kuuluu myös uusi ranneke, jossa yhdistyvät ylellinen aito nahka ja ihoystävällinen kumi.

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition saa virtansa kahdesta piirisarjasta, tarjoten alan johtavan 100 tunnin akunkeston ja tarkan kuntoiluseurannan. Kello on saanut tunnustusta yhtenä alan parhaista Android-älykelloista ja oli mm. Elisan ja DNA:n myydyin älykello Suomessa maaliskuussa.

OnePlus Pad Go: Laadukas tabletti edulliseen hintaan

OnePlus Pad Go tuo tablettimarkkinoille korkean 2.4K-resoluution ja tarjoaa edullisen vaihtoehdon liittyä OnePlus-ekosysteemiin. Visuaalista suorituskykyä täydentävät Dolby Atmos -äänentoisto ja silmäystävälliset Eye Care -toiminnot. OnePlus Pad Gon näytössä on myös TÜV Rheinlandin Full Care Display -sertifikaatti, mikä korostaa OnePlussan sitoutumista käyttäjien hyvinvointiin.

OnePlus Pad Go mahdollistaa synergiaetuja OnePlus-älypuhelimien kanssa tarjoten älykkäitä ominaisuuksia kuten Content Syncin, joka mahdollistaa leikepöydän ja valokuvagallerian jakamisen suoraan tabletin ja OnePlus-älypuhelimien välillä.

Myynti- ja saatavuustiedot

OnePlus Watch 2 Nordic Edition -erikoisversion suositushinta on 379 € ja se on saatavilla Suomessa eksklusiivisesti vain Elisalta. Nordic Edition -erikoisversio tulee ennakkomyyntiin heti lanseerauksesta 23.4. klo 17.00 ja toimitukset alkavat 7. toukokuuta.

OnePlus Pad Go:n suositushinta on 329 € (8+128 Gt) ja se tulee Suomessa myyntiin laajasti OnePlussan virallisille jälleenmyyjille heti lanseerauksesta alkaen.

Arvonta: Voita itsellesi harvinainen erikoisversio tehokkaasta OnePlus 12R -lippulaivapuhelimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Arvonta: Voita itsellesi harvinainen erikoisversio tehokkaasta OnePlus 12R -lippulaivapuhelimesta

Haluatko omistaa harvinaisen keräilykappaleen puhelimesta, joka on loppuunmyyty ja jota ei Suomen kamaralla ole tällä hetkellä kuin muutama kappaleen verran? Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellainen! Osallistu arvontaan ja voita Genshin Impact Edition -keräilyharvinaisuus (16 GB + 256 GB), erikoisversio tehokkaasta 12R -lippulaivapuhelimesta, jollaista ei joka kadun tallaajalta tule löytymään!

Arvonnan voittaja saa itselleen tämän upean puhelimen, jonka arvo on peräti 699 euroa! Osallistua voit artikkelin lopussa olevan lomakkeen kautta. Voit triplata mahdollisuutesi voittoon osallistumalla arvontaan myös meidän sosiaalisessa mediassa.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT – VOITTAJALLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI

Näillä keinoilla älypuhelimesi voi auttaa sinua pitämään parempaa huolta henkisestä hyvinvoinnistasi Kommentit pois päältä artikkelissa Näillä keinoilla älypuhelimesi voi auttaa sinua pitämään parempaa huolta henkisestä hyvinvoinnistasi

Älypuhelin on lähes aina saatavillamme, aamun heräämisestä illalla nukkumaanmenoon asti. Älylaitteet ja uusi teknologia voivat helpottaa elämäämme monella eri tavalla, mutta liiallinen käyttö ei ole hyväksi kenellekään. Maailman mielenterveyspäivää vietetään 10. lokakuuta, ja sen takia mobiiliteknologiayhtiö OnePlus listasi neljä kätevää älypuhelinominaisuutta, jotka auttavat pitämään huolta henkisestä hyvinvoinnistasi:

Äänetön tila

Tämä on kaikista yksinkertaisin neuvo ja onkin varmasti jo monien käytössä. Mykistämällä puhelimen soitto- ja ilmoitusäänet saat omaa rauhaa, mutta tärkeät puhelut ja viestit tulevat kuitenkin läpi. Puhelimen jatkuva piippaaminen ei siis keskeytä muuta tekemistäsi, mutta olet kuitenkin tavoitettavissa.

Yötila

Hyvillä yöunilla on suora positiivinen vaikutus mielenterveyteen ja tunneälyyn. On myös tutkittu, että ihmisen empatiakyky heikkenee, kun ei nuku tarpeeksi. Puhelimen yötilan käyttö esimerkiksi ajastetusti illalla auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan paremmin, kun sovellusten ilmoitukset ovat kokonaan pois päältä. Yötila vaikuttaa myös positiivisesti puhelimen akunkestoon, kun sovellukset eivät pyöri taustalla eivätkä lähetä ilmoituksia unien aikana. Yötilan pystyy ajastamaan esimeriksi arkipäiville eri aikaan kuin viikonlopulle. Yötilassa puhelin siis ilmoittaa vain herätyksistä ja tärkeistä puheluista sekä muuttaa puhelimen valon silmäystävällisemmäksi, suodattamalla pois silmille haitallista sinistä valoa.

Älypuhelin on lähes aina saatavillamme, aamun heräämisestä illalla nukkumaanmenoon asti. Älylaitteet ja uusi teknologia voivat helpottaa elämäämme monella eri tavalla, mutta liiallinen käyttö ei ole hyväksi kenellekään.

Älä häiritse -tila

Tämä tila sammuttaa kaikki äänet, puhelut ja ilmoitukset. ”Älä häiritse” on täydellinen silloin kun haluat olla täysin omassa rauhassa. Kyseessä ei ole kuitenkaan lentokonetila, sillä tässä tilassa voit asettaa poikkeuksia, jolloin esimerkiksi puhelut vain tietyistä numeroista tulevat läpi tai vain tietty sovellus pystyy lähettämään ilmoituksia. Älä häiritse -tila on täydellinen esimeriksi opiskelemisen aikana tai aina kun haluat rentoutua ilman keskeytyksiä, esimeriksi juoksulenkillä jos kuuntelet puhelimen kautta musiikkia kuulokkeilla, mutta et halua että puhelut tulevat läpi ja katkaisevat musiikin lenkin aikana.

Zen-tila

Tämä on yksi -laitteiden erityisominaisuuksista. Sen tavoitteena on katkaista puhelimen kaikki yhteydet tietyksi ajaksi, joka voi vaihdella 20 minuutista yhteen tuntiin. Suurin ero muihin edellä mainittuihin tiloihin on se, että Zen-tilaa ei voi keskeyttää tai lopettaa sen käytön aikana, eli puhelin on lukittu zen-tilaan määrittämäksesi ajaksi. Zen-tila on todella tehokas ottaa käyttöön silloin kun haluat varmistaa itsellesi täysin häiriöttömän hetken täysin erossa puhelimestasi.


”Älypuhelimet ovat suuressa osassa ja kovassa käytössä monen ihmisen arjessa, joten me OnePlussalla suunnittelemme laitteisiimme myös ominaisuuksia, jotka auttavat myös pitämään huolta digitaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnistamme” kertoo Tuomas Lampen, OnePlussan Euroopan strategiajohtaja.