OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus -yhtiön uutuuspuhelin saa varsin komean erikoisversion, joka on omistettu Genshin Impact -pelin faneille

julkisti tänään erityisen -älypuhelimen, yhteistyössä HoYover-sarjan kanssa, joka on omistettu suositulle Impact -pelin faneille. Tämä erikoisversio tarjoaa vertaansa vailla olevan pelikokemuksen huipputeknologiallaan, yhdessä Keqing-hahmon inspiroiman tyylin kanssa, joka näkyy niin puhelimen ulkonäössä, ohjelmistossa kuin juhlavassa pakkauksessakin.

”Yhteistyömme HoYover-sarjan kanssa on nostanut OnePlus 12R Genshin Impact Edition -puhelimen uusiin korkeuksiin. Emme tarjoa pelkkää puhelinta, vaan pääsyn mobiilipelimaailmaan ilman kompromisseja grafiikan tai suorituskyvyn suhteen. Olemme todella halunneet varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia keskeytyksettä korkealaatuisesta grafiikasta ja suorituskyvystä pelatessaan puhelimillaan. Uskomme, että käyttäjät tulevat huomaamaan tämän”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Visuaalisesti mukaansatempaavat grafiikat

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on OnePlussan HyperRendering-tekniikka, jolla saavutetaan realistisia valaistustehosteita optimoimalla sekä grafiikkasuoritin että näyttö, mikä johtaa todenmukaisempaan HDR-grafiikkaan peleissä. Puhelimen 120Hz ProXDR-näyttö LTPO 4.0:lla tukee jopa 2160Hz PWM-himmennystä ja erittäin korkeaa näytön kirkkautta jopa 4500 nitin huippukirkkauteen asti. Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 -lasi takaa näytölle myös parhaan mahdollisen suojan. Näyttö tukee myös Dolby Vision- ja HDR10+ -teknologioita ja sille on myönnetty TÜV Rheinland Intelligent Eye Care -sertifikaatti.

Nopeaa ja sulavaa pelaamista

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversio on optimoitu pelikokemusta varten. HyperBoost teknologia nopeuttaa pelien latausnopeutta ja HyperTouch-tekniikka nostaa kosketusvasteen 1000 Hz:iin minimoiden latenssin. Puhelin ratkaisee myös keskusmuistiongelmia RAM-Vita muistin suorituskykykiihdyttimen avulla, tehostaen sovellusten käynnistysnopeuksia ja siirtymiä sovellusten välillä. OnePlussan testien perusteella puhelin voi pitää Genshin Impact pelisovelluksen ja jopa kuusi taustasovellusta käynnissä 72 tunnin ajan.

Lisäksi OnePlus 12R Genshin Impact Editionissa on 360 asteen korkean suorituskyvyn peliantenni, joka varmistaa nopeat verkkoyhteydet. Se tarjoaa 12 tehokasta ja monisuuntaista antennia, joista kolme on erityisesti suunniteltu tarjoamaan nopeamman, tasaisemman ja vakaamman yhteyden pelaamiseen.

Nauti pitkäkestoisesta suorituskyvystä ja monipuolisesta liitettävyydestä

OnePlus 12R Genshin Impact Edition yhdistää tehokkaan laitteiston alan johtaviin teknologioihin ja tarjoaa pelaajille pisimmän sekä mukaansatempaavimman pelikokemuksen. Suuri 5 500 mAh:n akku sekä 100 W SUPERVOOC-pikalataus tarkoittavat, ettei akunkestosta tai sen lataamisesta tarvitse olla huolissaan. Trinity Enginen CPU-Vita-teknologian ansiosta OnePlus 12R Genshin Impact Edition pystyy tunnistamaan Genshin Impact pelin eri skenaarioita ja säätämään automaattisesti optimaalisen tasapainon korkean suorituskyvyn ja alhaisen virrankulutuksen välillä.

Jopa laskennallisesti vaativissa Genshin Impactin peliskenaarioissa, kuten kartan tutkimisessa tai päätarinan tehtävien suorittamisessa puhelimen näyttö voi toimia keskimäärin 59,4 FPS:llä yli tunnin ajan ilman liiallista lämpenemistä. Jopa yli tunnin kestävissä pelisessioissa uusi Cryo velocity -jäähdytysjärjestelmä auttaa pitämään OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversion viileänä entistä pidempään. Uusi järjestelmä varmistaa paremman lämmönpoistotehokkuuden ja pitää puhelimen vakaana, nopeana ja reagoivana.

Keqingin inspiroima uniikki tyyli ja keräilytuotteet

OnePlus 12R Genshin Impact Edition on OnePlussan ja HoYover-sarjan yhteistyö, jossa pääosassa on Genshin Impactin Keqing-hahmo. Puhelimen Electro Violet -väri on saanut vaikutteita Keqingin hahmosta. Takakansi on koristeltu hopeanvalkoisilla riikinkukon kuvioilla, ja sen alareunassa on Keqingin salama-stiletto-elementti. Puhelimen runko on valmistettu Electro Etching etsausprosessilla ja puhelimen yläreunaan on kaiverrettu Keqingin nimi. Tämä heijastaa valoa ja voi heijastaa ”Keqing”-sanan läheisille pinnoille valaistuna.

OnePlus 12R Genshin Impact -erikoisversiossa on tarkasti räätälöity OxygenOS 14 -käyttöliittymä, joka vastaa Genshin Impactin Teyvat-fantasiamaailmaa. Tähän kuuluu esimerkiksi mukautetut järjestelmäsovelluskuvakkeet, Electro Element -pikalatausanimaatio ja eksklusiivinen Always-On näyttö. Puhelimessa on myös personalisoidut käynnistyksen ja sormenjälkilukituksen avauksen animaatiot ja live-taustakuva.

Puhelin toimitetaan eksklusiivisessa lahjapakkauksessa, joka sisältää erityisiä keräilytuotteita ja lisävarusteita Genshin Impact -faneille, kuten Lightning Stiletto -muotoisen SIM-kortin poistotyökalun, violetin Electro Element- laturin ja violetin USB Type- C-latauskaapelin violetilla LED-valolla.

Hinta ja saatavuus

OnePlus 12R Genshin Impact Edition -erikoisversio on tilattavissa OnePlus.com -verkkokaupan kautta. Ennakkotilaukset alkavat 28. helmikuuta 2024 ja laitteen suositushinta on 749 €. Ennakkotilaajat OnePlus.comin kautta saavat 50 € alennuksen sekä suojakotelon kaupan päälle. Opiskelijat saavat vielä 10 % alennuksen.

Erinomainen valinta perustablettia tarvitsevalle – testissä OnePlus Pad Go Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen valinta perustablettia tarvitsevalle – testissä OnePlus Pad Go

OnePlus Pad Go

8 / 10
Hyvää Näytön terävyys. Äänenlaatu. Näytön peilaaminen. Laadukas rakenne, joka on vieläpä ulkonäöltään varsin komea. Huonoa Ei sormenjälkilukijaa. Ei myöskään tukea esimerkiksi erikseen käytettävälle kynälle. Varsinaisen laturin puuttuminen pakkauksesta. Yhteenveto OnePlus Pad Go on erinomainen valinta vaikkapa opiskelijoille, satunnaiskäyttäjille ja niille, jotka etsivät luotettavaa tablettia viihteeseen ja peruskäyttöön.

saapui markkinoille edullisemmaksi vaihtoehdoksi kalliimmalle sisarukselleen, Padille. Budjettitietoisia käyttäjiä silmällä pitäen Pad Go priorisoi olennaiset ominaisuudet pitäen hinnan alhaalla. Mutta miten se pärjää käytännön käytössä?

OnePlus Pad Go on tyylikäs: mintunvihreän metallin ja lasin yhdistelmä ja se näyttää uskomattoman kauniilta. Tabletissa on keskitetty kamera niin etu- kuin takapuolella, joka mahdollistaa helpon asettelun kuvaamista varten.

Kevyen esittelyvideomme tabletin ulkoisesta olemuksesta voit ottaa haltuun tästä alta:

OnePlus Pad Go antaa käyttöön 8 GB RAM-muistia ja 256 GB ROM-muistia, joten tekeminen ei jää niistä kiinni. Omien sanojensa mukaan laite mahdollistaa vaikka 22 eri sovelluksen käyttämisen taustalla. Eikä itse tässä juurikaan suuria yskimisiä havaittu. Jos kaipaat lisää tilaa, laitteen microSD -korttipaikka mahdollistaa tilan kasvattamisen jopa 1 TB:n saakka. 

Jakaminen laitteiden kesken

OnePlus Pad Go tarjoaa mahdollisuuden helppoon tiedonsiirtoon ruudun peilaamisen avulla. 
Kun puhelin ja tabletti ovat yhdistetty, voit tiputella tiedosta vain raahaamalla niitä näytöstä toiseen, vaikka ne eivät olisi kirjautuneena samalle tilille. Ilmoitukset näkyvät myös molemmissa laitteissa, joten saat tiedon kaikista tapahtumista. 

Myös tekstin kopioiminen onnistuu yhtä helposti: voit kopioida tekstiä esimerkiksi tabletilla, ja liittää sen puhelimen leikepöydälle. Myös kuvat voi tallentaa toiselle laitteelle livenä ja esimerkiksi puhelimen kuvat voi tallentaa tabletille ja muokata niitä välittömästi.

Kirkas ja terävä näyttö

Näyttö reagoi hyvin kosketukseen ja näyttää selvältä sekä kirkkaalta. Se on väritoistoltaan miellyttävä, ja ajaa asiansa erittäin hyvin esimerkiksi videoiden ja kuvien katselussa. LCD-paneeli, etenkin tässä hintaluokassa on vailla vertaansa.

Näytön voi asettaa vaihtamaan näytönkirkkautta automaattisesti ympäröivästä valoisuudesta riippuen. Tällä tavalla ei tarvitse itse huolehtia siitä, onko näyttö liian pimeä tai kirkas. Tämän kaiken lisäksi OnePlus Pad Go tarjoaa näytössään sinisen valon suodattimen, joka helpottaa silmiin kohdistuvaa rasitusta.

Näytön pikselit on saatu puristettua niin tiukkaan pakettiin, että aikaan on saatu todella hyvännäköistä toistoa tarjoava 2,4K-resoluutio. Näyttö reagoi hyvin kosketukseen ja näyttää selvältä sekä kirkkaalta. Se on väritoistoltaan miellyttävä, ja ajaa asiansa erittäin hyvin esimerkiksi videoiden ja kuvien katselussa. LCD-paneeli, etenkin tässä hintaluokassa on vailla vertaansa.

Erinomainen äänenlaatu

OnePlus Pad Go tabletissa on Omnibearing Sound Field –tekniikka, joka takaa mahtavan äänenlaadun yhdessä Dolby Atmoksen ja tabletin neljän kaiuttimen kanssa.  Pad Go pitää huolen siitä, että stereoääni kuuluu oikein tabletin asennosta huolimatta: äänentoisto vaihtaa äänen kuulumista riippuen siitä miten tablettia käännät. Ei ole merkitystä pelaatko, kuunteletko musiikkia vai editoit, elokuvateatterilaatuinen ääni takaa mahtavan kokemuksen.

Akunkesto yllättää

Pad Gon merkittävä kohokohta on vaikuttava 8000 mAh akku, jonka voi ladata täyteen 33 W Super VOOC -pikalatauksella. Valitettavasti pakkauksesta puuttuu varsinainen laturi (johto kylläkin tulee mukana). Joka ainakin meille oli pieni miinus, vaikkakin nykyaikaahan tällaiset ratkaisut tuntuvat valitettavasti olevankin.

Mukavia uutisia satunnaiskäyttäjille on se, että akku kesti parhaimmassa tapauksessa jopa lähes kokonaisen viikon. Aktiivisella Disney+:n ja muun viihteen pyörittämisellä puhuttiin ihan päivän parin kestosta. Varsin mainio suoritus tämän hintatason tabletille.

Ei valokuvaajien ratkaisu, mutta perus dokumentointiin asiansa ajava

OnePlus Pad Go:n kamerara on melko simppelisti kiteytettynä ”perustason ratkaisu”, jossa on yksi 8 megapikselin takasensori ja 8 megapikselin etukamera. Nämä sopivat videopuheluille, tai perus arkiselle dokumentoinnille, mutta mutta eivät hienojen kuvien tai videoiden tallentamiseen. Takakameralla voi filmata videoita 1080 30 fps -laadulla. Samoin myös etukameralla.

Hinta-laatu on kohdillaan

OnePlus Pad Go on erinomainen valinta vaikkapa opiskelijoille, satunnaiskäyttäjille ja niille, jotka etsivät luotettavaa tablettia viihteeseen ja peruskäyttöön. Pitkä akkukesto, sulava näyttö ja laajennettava tallennustila tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitablettien segmentissä. Tehokäyttäjien, pelaajien ja huippuluokan ominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistinta tai premium-näyttöjä, etsivien on kuitenkin syytä katsella muita vaihtoehtoja.

Laite saapui myyntiin 329 € hintaan, tosin alennuksessa nyt 299 €. 
Erinomainen valinta niille, jotka hieman halvempaa tablettia tarvitsevat.

Tekniset tiedot

Näyttö

11,4 tuumaa LCD-näyttö

Tarkkuus: 2408 x 1720

Pikselitiheys: 260 PPI

Virkistystaajuus: 90Hz

Kontrasti: 1500:1

Kirkkaus: 400 nits

Käyttöjärjestelmä

OxygenOS 13.2

Suoritin ja muisti

Suoritin: MediaTek Helio G99

Tallennustila: 128GB UFS 2.2 (tuki enintään 1 Tt muistikortille)

Keskusmuisti: 8GB LPDDR4X

Kamera

Takakameran tarkkuus: 8MP, aukko f/2.0, näkökenttä 78°

Takakameran videokuvaus: 1080P/720P@30fps

EIS-kuvanvakautus

Etukameran tarkkuus: 8MP, aukko f/2.0, näkökenttä 78.2°

Etukameran videokuvaus: 1080P/720P@30fps

Tietoliikenne

LTE

Wi-Fi 5 (802.11ac), 802.11a/b/g/n/

WLAN 2.4G/WLAN 5.1G/WLAN 5.8G

Bluetooth 5.2

OnePlus julkisti uuden lifestyle-version OnePlus Watch 2 -älykellosta sekä OnePlus Pad Go -tabletin Kommentit pois päältä artikkelissa OnePlus julkisti uuden lifestyle-version OnePlus Watch 2 -älykellosta sekä OnePlus Pad Go -tabletin

Johtava teknologiabrändi kertoi tänään -älykellon uuden lifestyle-version sekä -tabletin lanseeraamisesta Euroopassa. Molemmat tuotteet esitellään Euroopan lanseeraustilaisuudessa 23.4.2024 klo16 Helsingissä. 

OnePlus Watch 2:n uusi lifestyle -versio tulee saataville vain Eurooppaan, mikä kertoo OnePlussan sitoutumisesta alueeseen sekä halusta tarjota eurooppalaisille kuluttajille suunnattuja erityisiä laitteita. Molempiin tuotteisiin liittyy vahvasti OnePlussan ekosysteemistrategia saumattomasti keskenään toimivista laitteista. 

 “Viime vuonna julkistimme uuden tuotestrategian, jonka keskiössä oli tehokas ja ensiluokkainen OnePlus-laitteiden ekosysteemi. Tämä sisälsi myös sitoumuksen laajentaa valikoimaamme älypuhelimien lisäksi kuulokkeisiin, tabletteihin ja puetettaviin älylaitteisiin” sanoi OnePlussan Euroopan toimitusjohtaja Bingo Liu. Eurooppa edustaa meille avainaluetta tässä pitkän aikavälin strategiassamme, joten meillä on ilo julkistaa nyt ensimmäinen OnePlus-tuote, joka lanseerataan vain Euroopan markkinoille: OnePlus Watch 2:n lifestyle-versio. Lisäksi tuomme suositun, edullisemman OnePlus Pad Go:n myös Eurooppaan. ”

OnePlus Watch 2 lanseerattiin tämän vuoden helmikuussa. Kahden piirisarjan, alan johtavan 100 tunnin akunkeston ja tarkan kaksoistaajuus-GPS:n ansiosta OnePlus Watch 2 saavutti nopeasti maineen yhtenä alan parhaista -älykelloista ja oli Suomessa sekä Elisan että DNA:n myydyin älykello maaliskuussa. Nyt OnePlus julkaisee tyylikkyyden ja toiminnallisuuden yhdistävän lifestyle-version tästä suositusta OnePlus Watch 2 – älykellosta. 

OnePlussan ensimmäinen tabletti, OnePlus Pad, saavutti laajaa suosiota julkaisunsa jälkeen viime vuonna. Edullisempi OnePlus Pad Go sai myönteisen vastaanoton Intiassa viime vuonna, ja nyt OnePlus iloitsee voidessaan laajentaa tablettitarjontaansa Euroopassa ja tarjota eurooppalaisille kuluttajille hintaystävällisen tabletin OnePlusekosysteemissä.