Onko Barbielle luvassa jatkoa? – päätähti paljastaa mietteensä tulevasta Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Barbielle luvassa jatkoa? – päätähti paljastaa mietteensä tulevasta

Margot Robbie heittää epäilyksiä mahdollisen -jatko-osan perään. Voisiko näin hyvin onnistunut temppu, onnistua enää toista kertaa?

”en voi kuvitella”, mistä toinen elokuva voisi pärjätä, koska he eivät ikinä tehneet suunnitelmia jatko-osalle.

Näyttelijä kertoi Associated Pressille, että jatko-osista ei ole keskusteltu missään vaiheessa ensimmäistä elokuvaa tehtäessä, joten hän on nyt epävarma, palaavatko he koskaan takaisin Barbie-maailmaan.

”Luulen, että me pistettiin kaikki peliin tämän yhden kanssa. Me ei tehty siitä mitään trilogiaa tai semmoista”, Robbie selitti. ”Greta [Gerwig] laittoi kaiken peliin tän elokuvan eteen, joten en voi kuvitella, mikä helvetti olisi seuraava juttu.”

Barbie teki yli miljardi dollaria maailmanlaajuisesti, ja Robbie sanoo, että sen menestyksen ”iso opetus” on, että ”alkuperäiset leffat voivat silti vetää ison yleisön”. Hän korosti, ettei projektin tarvitse olla ”jatko-osa, esiosa tai uusintaversio”, koska Barbie on osoittanut, että omaperäiset ideat voivat tuoda sisään massiivisia yleisöjä.

Oppenheimer teki selvää jälkeä Oscar-gaalassa Kommentit pois päältä artikkelissa Oppenheimer teki selvää jälkeä Oscar-gaalassa


Christopher Nolanin elokuva hallitsi 96. -gaalaa voittaen yhteensä seitsemän palkintoa, mukaan lukien parhaan elokuvan. Elokuva voitti vahvat kilpailijat, kuten ja .

Nolan voitti parhaan ohjauksen, kun taas Cillian Murphy sai parhaan miespääosan palkinnon roolistaan J. Robert Oppenheimerina. Robert Downey Jr. voitti parhaan miessivuosan palkinnon, vahvistaen elokuvan näyttelijäosaamista. Oppenheimer menestyi myös teknisissä kategorioissa voittaen parhaan leikkauksen, parhaan alkuperäisen musiikin ja parhaan kuvaamisen.

Ryan Gosling, Slash ja muut Barbie tähdet esiintyivät Oscar-gaalassa Kommentit pois päältä artikkelissa Ryan Gosling, Slash ja muut Barbie tähdet esiintyivät Oscar-gaalassa

Ryan Goslingin tähdittämä I'm Just Ken -esitys hurmasi tähtikirkkaalla loistollaan -gaalassa 2024. veti koko salin mukaansa 96. Oscar-gaalassa korkea energisellä esityksellään kappaleesta I'm Just Ken, hittielokuvasta .

Gosling, joka oli ehdolla parhaan musiikin (alkuperäinen sävellys) Oscar-palkinnosta elokuvasta, ei ollut yksin lavalla. Häntä seurasivat elokuvan muut Ken-hahmot, mukaan lukien Simu Liu sekä yllätysvierailija Guns N' Rosesin . Margot Robbie ja America Ferrera. Jopa ohjaaja Greta Gerwig osallistui esitykseen, muuttaen Dolby-teatterin vaaleanpunaiseksi unimaailmaksi.

Vaikka I'm Just Ken ei voittanutkaan parhaan laulun palkintoa, toinen Barbie kappale eli Billie Eilishin What Was I Made For?, oli selkeä kohokohta illassa voittaen filmin ainoan Oscar-palkinnon.