Onko hyllyssäsi pölyttynyt Wii U rikkoontunut? – modaajalta tulossa ilmainen elvytyspaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Onko hyllyssäsi pölyttynyt Wii U rikkoontunut? – modaajalta tulossa ilmainen elvytyspaketti

Useampi kuin yksi :n omistaja on kironnut internetissä, että konsoli on vaarassa tulla toimintakyvyttömäksi, jos sitä ei kytketä päälle pitkään aikaan. Näiden kertomusten mukaan NAND-levyjen vioittuminen voi tehdä konsolista palaneen, eikä sitä voi korjata, jos NAND-levyistä ei ole tehty varmuuskopiota ennen vioittumista.

Onneksi kokenut elektroniikka-insinööri ja modausasiantuntija Voultar on päättänyt omistautua tälle ongelmalle ja luonut Wii-U NAND Rebuilderin – suhteellisen yksinkertaisen modin, joka mahdollistaa käyttäjille sekä Wii U:n ”kuolleen” NAND-muistin luku- ja kirjoitusprosessin että viallisen NAND-muistin korvaamisen Micro-SD-kortilla.

Tämän modin avulla viallista NAND-muistia ei tarvitse poistaa, mikä tekee asennuksesta paljon helpompaa. Muistipiiri irrotetaan bussista leikkaamalla yksinkertainen jälki.

Parasta kaikessa tässä on mikä? No oikeastaan se, että Voultar ei tule pyytämään senttiäkään vaivannöstään. Kun hän on varma, että kaikki on 100% kunnossa, hän julkaisee Rebuilderin tiedostot, jotta voit luoda oman korjauspakettisi konsolille.

Kommentoi

Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen? Kommentit pois päältä artikkelissa Äänestys: Mikä on suosikki Super Mario-pelisi kautta aikojen?

The Super Mario Bros. Movie ylitti miljardin dollarin lipputulokynnyksen sunnuntaina, mikä tekee siitä viidennen elokuvan, joka on tehnyt niin pandemian alkamisen jälkeen, ja varmimman merkin siitä, että teatterielokuvabisnes on toipumassa pitkäaikaisesta laskusuhdanteesta. Elokuvan IMDB arvosana on tällä hetkellä 7.3.

Nyt kun elokuva on jatkuvasti esillä joka paikassa, on hyvä hetki puhua Super Mariosta sen perinteisessä muodossaan, eli videopelinä. Me toimituksessa olemme oman suosikkipelimme jo valinneet, mutta tahdomme kuulla myös sinun mielipiteesi pelisarjan parhaimmasta teoksesta. Mikä on juuri sinun lempparisi Super Marion pitkästä urasta?

Äänestä alta omaa pelisuosikkiasi Super Marion ihmeellisestä maailmasta.

Parhain Super Mario-peli kautta aikojen mielestäsi on?

Kommentoi

Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkkoon lähes kaksi viikkoa ennen julkaisua

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom on vuotanut verkossa lähes kaksi viikkoa ennen sen virallista julkaisupäivää.

Maanantaina, vapun kunniaksi verkkoon alkoi ilmestyä kuvia ja videoita, jotka näyttivät pelin alkukohtauksen. Tämä johti siihen, että materiaali alkoi leviämään laajasti sosiaalisen median sivustoilla ja yksityisissä Discord-kanavissa.

Eräs pelaaja jopa striimasi peliä Twitchissä noin 30 minuutin ajan, ennen kuin kanava poistettiin ”tekijänoikeuksien haltijan pyynnöstä”.”

Epäilemättä ne, jotka haluavat välttää juoni- ja pelikokemusta koskevat juonipaljastukset ennen pelin 12. toukokuuta julkaisupäivää, saattavat haluta olla varovaisia sosiaalisessa mediassa seuraavat kaksi viikkoa.

Kommentoi