Onko Nicolas Cagen tähdittämä Primal syksyn pölkkypäätoimintaykkönen? Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Nicolas Cagen tähdittämä Primal syksyn pölkkypäätoimintaykkönen?

metsästää eläinarhoille eksoottisia eläimiä, ja nyt haaviin on tarttunut harvinainen ja hurja valkoinen jaguaari! Samassa aluksessa missä nämä luonnosta riistetyt kappaleet kuljetetaan sivistykseen on myös toisenlainen peto – kylmä palkkamurhaaja. Kun palkkamurhaaja pääsee häkistään karkuun ja vapauttaa samalla petoeläimet, on toimintapläjäys valmis.

Samuel L. Jackson, sinun käärmeet lentokoneessa on niin eilistä!

Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä Kommentit pois päältä artikkelissa Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä

Multimiljardiluokan suoratoistopalvelu Netflix aikoo uusimpien huhujen mukaan korottaa tilaustensa hintaa.

Aaron Eckhartin toimintatrilleri The Bricklayer yllätti katsojat Netflixissä. Vaikka elokuva sai vaihtelevaisarvioita (48% Rotten Tomatoesissa), se nousi Netflixin Top 10 maailmanlaajuisten elokuvien listalle ensimmäisellä viikollaan keräten 8,5 miljoonaa katselukertaa ja 4,6 miljoonaa katsojaa.

Elokuva kertoo eläkkeellä olevasta CIA-agentista, joka vedetään takaisin palvelukseen. Vaikka kriitikot eivät olleet vakuuttuneita, yleisö vaikuttaa pitävän siitä. Eckhart tekee jopa itse omat stunttinsa!

On vielä epäselvää, pysyykö The Bricklayer Top 10 -listalla, mutta toiminnan ja Eckhartin faneille elokuvaan kannattaa ehkä tutustua ennemmin kuin myöhemmin.

Nimike on odotettavissa Suomenkin mahdollisesti myöhemmin.

Lähde: Screenrant

Legendaarinen hattu tekee paluun Ghostbusters: Frozen Empiressä Kommentit pois päältä artikkelissa Legendaarinen hattu tekee paluun Ghostbusters: Frozen Empiressä

Ole valmis nauramaan kummituksille! Uusi klippi tulevasta elokuvasta Ghostbusters: Frozen Empire esittelee franchisen uuden tulokkaan, Kumail Nanjianin, kantamassa odottamatonta päähinettä: Rick Moranisin esittämän Louis Tullyn kuuluisaa siivilähattua!

15 sekunnin mainos joka on yhteistyötä Booking.comin kanssa näyttää Nanjianin hahmon, Nadeem Razmaadin, istumassa vastapäätä Bill Murrayta. Kohtausta edeltävän tapahtuman jälkeen Nanjiani julistaa: ”Se oli hyvin helppoa”, kantaen samalla ikonista siivilähattua. Kohtaus vaikuttaa sijoittuvan Ghostbustersin tutkimus- ja kehityslaboratorioon.

Fanit voivat myös löytää valokuvan siivilähattuun pukeutuneesta Nanjianista Booking.comin elokuvalle omistetulta sivulta. Sivu tarjoaa matkoja ja karmivaa hauskanpitoa, esitellen New Yorkin Tribeca-alueen (Ghostbustersin paloaseman kotiseutu). Vierailijat tulevat huomaamaan myös että sivustolla kummittelevat Slimer ja Mini-Pufts.

Tämä kevytmielinen klippi seuraa toista äskettäin ilmestynyttä mainosta elokuvalle, joka huvittavasti palkkasi veljekset Peyton ja Eli Manningin taistelemaan kummituksia vastaan heidän tunnusomaisissaan puolivetoketju puseroissaan.

saapuu teattereihin 22. maaliskuuta.