Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story Kommentit pois päältä artikkelissa Onko se Geometry… Onko se Muse Dash… Ei! Arvostelussa on Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story -pelin pelikuvaa

Hextech Mayhem: A League of Legends Story

6.6 / 10
Hyvää Hiottu, ääni- ja graafinen maailma. Rytmipelien kaavasta poikkeava vapaus tasohyppelyssä. Musiikki on kiinnostavaa. Huonoa Musiikki on hyvää silleen pieninä annoksina, mutta genre ei vaihdu missään välissä. Grindaus tekee kokemuksesta helposti puuduttavan.

Riot Gamesin julkaisi sarjassa muutaman yksinpelattavan pelin, ilmeisesti eräänlaiseksi transmedialliseksi shared universeksi. Universumi liittyy jonkinlaiseksi pelaamisen kaanoniksi muodostunelle -moninpeliinsä. Julkaisusarjan muut pelit ovat squad battle -peli Ruined King: A League of Legends Story, 3d-seikkailu Song of Nunu: A League of Legends Story (huokaus) ja beat'em'up (hnnnngh). Nyt kuitenkin käsittelemme neljättä, eli rytmipeli Hextech Mayhem: A League of Legends Storya.

Rytmipeli useimmiten toimii niin, että pitää painaa oikeaan aikaan jotain tiettyä nappia, ellei kyseessä ole liikeohjaus tai jokin härpäke. Hextech Mayhem ei härpäkkeitä käytä, vaan toimii ihan muutamalla napilla. Ulkoasultaan peli muistuttaa jotain aika lailla hyvää osastoa PS2-aikojen 2.5d -peleistä hiotummalla ulkoasulla, joka ei suinkaan ole huono asia. Kentät ovat eräänlaisia tasohyppelyratoja, joiden optimaalinen selvittämistapa on rytmikohtien seuraaminen, tietenkään parempien suoritusten mahdollisuutta pienellä lisäeffortilla unohtamatta.

Tämä on toki pelin suurin innovaatio ja vahvuus, koska rytmipelit eivät usein anna mahdollisuutta poiketa polulta, vaan sitovat pelaajan täysin. Hextech Mayhem sopii kasuaalimpien pelien ystävälle ja se toimii myös hiton hyvin markettiläppärissä, jonka lisäksi siihen on hyvin helppo pääsät sisälle. Periaatteessa kaikki on kunnossa, Hextech Mayhem on hiottu ja kentät on suunniteltu erinomaisen hyvin.

Jotain pitkästyttävää siinä vain on. Usein rytmipeleissä sopii odottaa, että musiikissa edes genre vaihtelisi ja onhan se soundtrack toki kiinnostava, mutta alati velttoihin kahden iskun triolifilleihin jarruttelevaa Benny Törnroosin fiksua vekotinta nyt ei tunnista toiseen oikein jaksa.

Tunnista toiseen tulee siitä, että kentissä on pistemääräblokki, eli vanhoihin kenttiin josta jo luuli selvinneensä joutuu toistuvasti palaamaan ja loppua kohti peli toki muuttuu vielä vaativammaksi. Vaikka potentiaalia olisi vaikka mihin, animaatiot ovat hienoja, tausta on hieno, kaikki on aika lailla ensiluokkaista, mutta kokemus ikävä kyllä alkaa tympiä liian nopeasti. Tässä tapauksessa pullonkaula jäi siihen niin sanottuun isoon kuvaan, joka ei välttämättä paljastu pikatesteissä, vaan pitkän session aikana.

League of Legendsin maailmanmestaruuskilpailujen finaalit voi kokea pian Finnkinon elokuvateatterissa Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legendsin maailmanmestaruuskilpailujen finaalit voi kokea pian Finnkinon elokuvateatterissa

Arcane (League of Legends)

Tänä marraskuuna League of Legendsin maailmanmestaruusfinaalien jännitys valtaa elokuvateatterit eri puolilla Eurooppaa! ja Piece of Magic Entertainment tuovat jälleen LoLin MM-kisojen sähköisen tunnelman suoraan valkokankaille. 

2. marraskuuta Finnkinon Tennispalatsi Helsingissä esittää suorana Lontoosta lähetettävän finaalin, jossa nähdään avajaisseremoniat ja ratkaisevat ottelut valkokankaalla.

Riot Games ja Piece of Magic Entertainment tuovat League of Legendsin suurimman tapahtuman yli 30 maahan ja satoihin elokuvateattereihin. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea kisat muiden fanien kanssa, joten kokoa kaveriporukkasi ja varaa paikkasi Finnkinon sivuilta.

Taide, teknologia, tulevaisuus yhdistyvät Kind of Art -tapahtumassa Kööpenhaminassa Kommentit pois päältä artikkelissa Taide, teknologia, tulevaisuus yhdistyvät Kind of Art -tapahtumassa Kööpenhaminassa

Kind of Art

Animaatio-, peli- ja VFX-alan ammattilaiset kokoontuvat Kööpenhaminaan lokakuussa, kun -tapahtuma järjestetään jälleen. Kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään historiallisessa Palads-teatterissa 25.-26. lokakuuta, tarjoaa alan ammattilaisille ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia ja inspiroitua.

Tänä vuonna tapahtumassa keskitytään erityisesti innovointiin, inspiraatioon ja taiteen tekemisen psykologisiin näkökohtiin. Puhujina nähdään alan johtavia nimiä, kuten Ian Hubert (), Esben Lash () ja Sam Surplice (). Lisäksi tapahtumassa järjestetään live-esityksiä, paneelikeskusteluja, työpajoja ja kilpailuja.

Pohjoismainen painotus

Kind of Art hyödyntää Pohjoismaiden vahvaa taiteellista perintöä ja korostaa alueen minimalisttista estetiikkaa ja rohkeita visioita. Tapahtuma tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutustua pohjoismaiseen lähestymistapaan tarinankerrontaan ja suunnitteluun.

Kilpailu kutsuu osallistujia

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kilpailu, joka on suunnattu sekä kokeneille että nouseville taiteilijoille. Kilpailussa osallistujat pääsevät esittelemään taitojaan ja ideoitaan alan ammattilaisten arvioitavaksi.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisesta löytyy tapahtuman verkkosivuilta.