Humble Bundlessa tarjolla edullisesti oppimis- ja meditaatiopelejä Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlessa tarjolla edullisesti oppimis- ja meditaatiopelejä

Nanotale: Typing Chronicles

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla edullinen pelipakettia, joka sisältää erilaisia oppimiseen ja mediaatioon keskittyviä pelejä kuten: Nanotale: Typing Chronicles, Influent sekä Playne: The Meditation Game.

Paketti maksaa yhteensä 11,30 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Nanotale – Typing Chronicles
  • Influent: Definitive Edition
  • PLAYNE : The Meditation Game
  • You Can Kana – Learn Japanese Hiragana & Katakana
  • Terra Alia: The Language Learning RPG
  • Epistory – Typing Chronicles
  • The Textorcist: The Story of Ray Bibbia
  • Learn Japanese To Survive! Trilogy

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla. Paketti on hankittavissa 20. tammikuuta asti.

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi

Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa Brawlhalla -taistelupelin uuden kauden seikkailuissa tutustutaan roolipelien maailmaan

Brawlhalla

Perinteiset pöytäroolipelit rakentuvat usein eeppisten seikkailujen, jännittävien taisteluiden ja elämää suurempien hahmojen ympärille. Näistä on haettu innoitusta myös Brawlhallan uusiin hahmoihin ja pelimuotoon, jonka lisäksi pelin seitsemäs kausi saa täytettäväksi uuden Battle Pass -etenemismittarin.

Uusi Battle Pass on 85-portainen ja tarjoaa kerättäväksi kiehtovia palkintoja. Näitä ovat sekä kosmeettiset päivitykset että ilmaiseksi pelattavat lisätehtävät omine käänteineen. Etenemisessä auttavat sekä päivittäisten että viikoittaisten taisteluhaasteiden suorittaminen, joista palkintoina saatavilla jalokivillä Battle Pass edistyy. Halutessaan käyttöön voi ostaa myös maksullisen premium-radan, jonka myötä tarjolla on entistä enemmän kiehtovia palkintoja.

Uuden pelikauden Battle Pass -kausi kestää kaikkiaan 12 viikkoa. Lisätietoa seikkailullisen ja roolipelimäisen tarinan edistysaskeleista voi lukea täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One ja Switch -konsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi