Osa Redditin GameStop -sijoittajista päätti ostaa rahoillaan videopelejä ja Nintendo Switch -konsoleita lastensairaaloille Kommentit pois päältä artikkelissa Osa Redditin GameStop -sijoittajista päätti ostaa rahoillaan videopelejä ja Nintendo Switch -konsoleita lastensairaaloille

Sijoitusmaailmassa on viimeaikoina kuohunut, kun joukko Redditin wallstreetbets -subredditin käyttäjiä päätti ottaa GameStopin osakkeet kohteekseen. Taustalla on kyllästyminen osakemarkkinoita hyväksikäyttäviin sijoittajiin, jotka yrittivät hyötyä GameStopin huonosta tilanteesta. Niinpä Redditin käyttäjät päättivät joukolla sijoittaa taloudellisesti huonossa tilanteessa olevaan GameStopiin, joka sai osakkeiden arvon nousemaan ja monet miljonäärit kärsimään tappioita.

Nyt osa wallstreebetsin käyttäjistä on päättänyt saada sijoituksistaan saaneillaan voitoillaan jotain hyvää aikaan. Nimimerkki Lunar033 jakoi Redditissa kuvan lahjoittaessaan lastensairaalalle 6 Nintendo Switchia ja joukon videopelejä. Lahjoitusten hinta lähentelee kahtatuhatta dollaria. Tämän lisäksi myös toinenkin subredditin käyttäjä ilmoitti lahjoittaneensa konsoleita lastensairaalalle Teksasissa.

I am proud to do my part in paying forward our good fortune with a donation of 6 Nintendo Switches and games to go with them to the Children’s Minnesota Hospital. Cant Stop. Won’t Stop. GameStop. (Still long 50 shares I WILL NOT SELL) from wallstreetbets

Kommentoi

Bethesda sulkee fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana Kommentit pois päältä artikkelissa Bethesda sulkee fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana

Bethesda on päättänyt sulkea viralliset fooruminsa lopullisesti ensi viikon aikana. 24. päivä toukokuuta lähtien kaikki yhtiön foorumit ovat enää pelkästään luettavissa. Foorumit siis säilyvät sivustolla, jotta käyttäjät voivat tallentaa haluamiaan keskusteluja. 6. päivä heinäkuuta alkaen etupäässä pienempiä ja vähemmän suosittuja ketjuja aletaan arkistoimaan, jonka jälkeen ne eivät ole enää saatavilla.

”Kun foorumit alunperin avattiin Bethsoft.comissa ne olivat mahtava alusta kaikille keskustella peleistä, jakaa tarinoita ja yhteisiä mielenkiinnonkohteita.” kertoo ilmoitukseen liittyen. ”Foorumit ovat muuttuneet useaan otteeseen vuosien aikana ja olemme nähneet yhteisön kasvavan ja kehittyvän yhtiömme ja peliemme kanssa. Nyt kommunikaation kehittyessä on aika siirtää keskutelu käyttäjien suosimiin palveluihin.”

Bethesdan suunnitelmissa on siirtää foorumit Discord -palveluun ja luoda suosituimmille peleilleen omat palvelimet. Yhtiö aikoo olla myös jatkossakin esillä Reddit -palvelussa ja tukeen liittyviä asioita voi hoitaa yhtiön asiakaspalvelusta. Foorumien sulku ei koske Online -pelin ketjuja. Pelin keskustelufoorumit tulevat siis jatkossakin toimivaan totuttuun tapaan.

Kommentoi

Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman Kommentit pois päältä artikkelissa Reddit -käyttäjä on kehittänyt Switchin käyttöliittymästä tyylikkään hahmotelman

Switch - on ollut maailmanlaajuisesti todellinen jättimenestys. Aiemmin uutisoimme pelikonsolin nousseen sijalle kuusi Japanin kaikkien aikojen myydyimpien konsolien listalla. Switchin julkaisusta lähtien monet pelaajat ovat kertoneet pitävänsä konsolin käyttöliittymää yllättävän karuna verrattuna yhtiön aiempiin laitteisiin.

Switch Home Redesign (Fan-Made) from NintendoSwitch

Reddit -palvelun puolella Frieznburg -käyttäjä on julkaissut oman versionsa Switchin käyttöliittymästä. Hahmotelma onkin saanut palvelussa paljon ylistystä. Frieznburgin versio on huomattavasti monipuolisempi verrattuna konsolin viralliseen käyttöliittymään. Faniversio sisältää esimerkiksi paremmat tiedot peleistä sekä näyttää niiden kokonaiset kansikuvat. Pelit on myös mahdollista lisätä kansioihin. Päävalikon kaikki vaihtoehdot on siirretty ruudun vasempaan laitaan ja samalla kuvakkeiden kokoa on kasvatettu.

Switch -konsolin käyttäjät ovatkin toivoneet uudistusta konsolin käyttöliittymään jo neljän vuoden ajan. Huhujen mukaan uusi käyttöliittymä julkistettaisiin Switchin Pro -version kanssa samoihin aikoihin.

Kommentoi