Oscar Isaac on Metal Gear -elokuvan Solid Snake Kommentit pois päältä artikkelissa Oscar Isaac on Metal Gear -elokuvan Solid Snake

Pitkään tuotannossa ollut -pelisarjan elokuvasovitus on nähnyt suuren edistysharppauksen Oscar Isaacin saatua Solid Snaken roolin.

Metal Gear -elokuvaa tuotetaan paraikaa Sony Picturesin studiolla ja sitä ohjaa Kong: Pääkallosaaren luotsinut Jordan Vogt-Roberts.

Ottaen huomioon Oscar Isaacin kiireisen aikataulun, kuvauksia tuskin voidaan aloittaa pitkään aikaan. Näyttelijä on seuraavina kuukausina kiinnitettynä :n Scenes From A Marriage minisarjan sekä Marvelin Disney+ tuotantoon kuuluvan Moon Knightin kuvauksissa.

Uusi Chornobyl Liquidators -peli tarjoaa karun katseen todelliseen katastrofiin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Chornobyl Liquidators -peli tarjoaa karun katseen todelliseen katastrofiin

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uusi immersiivinen sim-peli nimeltä julkaistaan kesäkuussa, ja se tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen perspektiivin Tšernobylin katastrofin jälkipuuhista. Toisin kuin -tyyppiset pelit, joissa on mutantteja ja yliluonnollisia anomaleja, Chornobyl Liquidators keskittyy vuoden 1986 ydinonnettomuuden todellisiin seurauksiin.

Live Motion Gamesin kehittämä ja Frozen wayn julkaisema peli pyrkii olemaan muistuttamaan onnettomuudesta ja sen uhreista. Pelaajat astuvat Likvidaattorien, onnettomuuden jälkien raivaamiseen kutsuttujen rohkeiden miesten ja naisten, saappaisiin.

Tässä pelissä ei tarvitse kohdata säteilyn aiheuttamia mutantteja tai anomaleja, kehittäjät vakuuttavat. Sen sijaan koet Tšernobylin ydinvoimalaitoksen reaktorionnettomuuden todelliset seuraukset.

Chornobyl Liquidators lupaa kypsän ja tunnepitoisen tarinan, joka sisältää moraalisia valintoja. Pelaajat joutuvat tekemään vaikeita päätöksiä samalla kun kokevat onnettomuuden psykologisia vaikutuksia stressimekanismin kautta, joka voi johtaa jopa hahmon sydänkohtaukseen.

Tarina avautuu useista näkökulmista, jolloin pelaajat voivat osallistua suoraan tai välillisesti tapahtumiin, jotka tapahtuivat huhtikuun lopun ja syyskuun puolivälin 1 päivästä 1986. Peli lupaa kaksi mahdollista loppua, mikä vetää pelaajat entistä syvemmälle tapahtuman monimutkaisuuksiin.

Tšernobylin onnettomuus, jota pidetään historian pahimpana ydinvoimalaonnettomuutena, sai uutta huomiota :n saman nimisen arvostetun minisarjan ansiosta. Se on myös tuttu paikka pelaajille, sillä se on keskeinen alue S.T.A.L.K.E.R. -pelisarjassa ja mieleenpainuva tehtävä Call of Duty 4: Modern Warfare -pelissä.

Sekä kehittäjä (tunnettu – ja -peleistä) että julkaisija ovat puolalaisia studioita. Chornobyl Liquidators julkaistaan Steamissä 6. kesäkuuta alkaen.

LÄHDE

Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Paluu Emerald Cityyn – Kulttisarja Oz on saamassa jatkoa

Hyviä uutisia :n uraauurtavasta vankiladraama :sta pitäneille! Lyhytelokuva jatko-osa nimeltään Zo on tulossa, ja se yhdistää jälleen joitakin sarjan alkuperäisiä tähtiä.

Ennen kuin Sopranos ja valtasivat HBO:n ohjelmistotarjonnan, premium-kaapelikanava teki läpimurtonsa Tom Fontanan Oz:lla. Vuonna 1997 debytoinut ja kuuden tuotantokauden ajan pyörinyt sarja tarjosi raadollisen ja tinkimättömän kuvan elämästä korkeimman turvallisuustason vankilassa, käsitellen samalla arkoja teemoja kuten väkivaltaa, huumeiden käyttöä ja yhteiskunnallisia ongelmia. Sarja ei ainoastaan vanginnut yleisön mielenkiintoa, vaan se myös laukaisi näyttelijöiden kuten J.K. Simmonsin, Christopher Melonin ja Rita Morenon urat.

Nyt sarjan vakiokasvo Kirk , joka näytteli vankia Miguel Alvarezia kaikkien kuuden kauden ajan, on herättänyt innostusta uutisella uudesta -lyhytelokuvasta nimeltä Zo. Alkuperäisen sarjan showrunnerin Tom Fontanan käsikirjoittama ja ohjaama Zo on YouTube-lyhytelokuva, joka seuraa joidenkin hahmojen elämää heidän Oz-aikansa jälkeen.

Dean Wintersin ja Lee Tergesenin, jotka esittivät räjähdysherkkää Ryan O'Reilyä ja uudistunutta asianajajasta vangiksi joutunutta Tobias Beecheriä, on varmistettu näyttelevän sivurooleissa Zo:ssa. Lyhytelokuvan nimi, Oz vankilan jälkeen, viittaa siihen, että se tulee käsittelemään sitä, kuinka kysieset hahmot selviytyvät elämässä vankilan ankarien todellisuuksien ulkopuolella, Emerald Cityssä, joka oli alkuperäisessä sarjassa kuvattu vankilan osasto.

Mahdollinen täysiverinen paluu?

Acevedo on vihjaillut, että positiivinen vastaanotto Zo:lle voisi raivata tien merkittävämmälle paluulle Oz:n maailmaan. Vaikka Beecherin kohtalo jäi epävarmaksi sarjan finaalissa, olivat sekä hänen hahmonsa että O'Reily elossa, mikä jättää tilaa jatkotutkimiselle.

Tuleva lyhytelokuva on kokeneen TV-ohjaaja Christoph Shrewen käsissä, joka on ohjannut jaksoja sarjoista kuten Mr. Robot ja . Zo:n ensi-ilta YouTubessa on suunniteltu 1. toukokuuta, ja se tarjoaa houkuttelevan kurkistuksen näiden unohtumattomien hahmojen tulevaisuuteen.

Lähde: Dark Horizons