Oscar Isaac on Metal Gear -elokuvan Solid Snake Kommentit pois päältä artikkelissa Oscar Isaac on Metal Gear -elokuvan Solid Snake

Pitkään tuotannossa ollut -pelisarjan elokuvasovitus on nähnyt suuren edistysharppauksen Oscar Isaacin saatua Solid Snaken roolin.

Metal Gear -elokuvaa tuotetaan paraikaa Sony Picturesin studiolla ja sitä ohjaa Kong: Pääkallosaaren luotsinut Jordan Vogt-Roberts.

Ottaen huomioon Oscar Isaacin kiireisen aikataulun, kuvauksia tuskin voidaan aloittaa pitkään aikaan. Näyttelijä on seuraavina kuukausina kiinnitettynä :n Scenes From A Marriage minisarjan sekä Marvelin Disney+ tuotantoon kuuluvan Moon Knightin kuvauksissa.

Kommentoi

Guardians Of The Galaxy vol.3 sai uuden mainosvideon Kommentit pois päältä artikkelissa Guardians Of The Galaxy vol.3 sai uuden mainosvideon

on julkaissut uuden mainosvideon Vol. 3 -elokuvalle, jossa nähdään ensimmäistä kertaa paluun tekeviä hahmoja, kuten esimerkiksi toimintalegenda Sylvester Stallonen esittämä Stakar.

Guardians of the Galaxy -elokuvasarja on Marvelin yksi suosituimmista uusista elokuvasarjoista, joka keskittyy ryhmään avaruusseikkailijoita, jotka yhdistävät voimansa taistellakseen galaksin vaarallisia uhkia vastaan.

Ensimmäinen elokuva, ”Guardians of the Galaxy” julkaistiin vuonna 2014 ja esitteli päähenkilöt: Peter ”Star-Lord” Quillin (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax the Destroyerin (Dave Bautista), Rocket Raccoonin (äänenä Bradley Cooper) ja Grootin (äänenä Vin Diesel). Elokuvassa he joutuvat yhteen taisteluun pahuuden mahtia Ronania vastaan.

Toinen elokuva, ”Guardians of the Galaxy Vol. 2” ilmestyi vuonna 2017. Siinä päähenkilöt tapaavat uusia hahmoja ja ratkovat Star-Lordin henkilökohtaisia ongelmia, samalla kun he kohtaavat uusia uhkia. Uuden Guardians Of The Galaxy vol. 3 -elokuvan on määrä ilmestyä elokuvateattereihin 3.toukokuuta

Uudessa ”Greatest Hits” -mainosvideossa Guardians of the Galaxy Vol. 3 -elokuvalle Stallonen esittämä Stakar nähdään avaruudessa kypärä päässään, vihjaillen että yleisö saattaa vihdoin nähdä MCU:n Starhawkin toiminnassa. Lisäksi Fillionin cameorooleista Guardians-leffassa mainitaan myös mainosvideolla, jossa hän esittää täysin uutta hahmoa ensimmäisen elokuvan siniseen ihoon ääninäytteensä antaman roolin sijaan.

Kommentoi

HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle Kommentit pois päältä artikkelissa HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle

God of War

:n The -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of Warin tv-sovitukselle, myöntää pelin suunnittelija Cory Barlog.

Naughty Dog-yhtiön ylistettyyn Last of Us -videopeliin perustuva HBO-sovitus sai tammikuun ensi-iltansa jälkeen laajalti ylistystä ja se on laajentanut katsojakuntaansa jokaisen jakson myötä. The Last of Us -sarjaa on mainostettu sovituksena, joka on vihdoinkin murtanut niin sanotun videopelien kirouksen ja se on asettanut riman uskomattoman korkealle tuleville videopelisovituksille, kuten Prime Videon -sarjalle joka viime vuonna ilmoitettiin olevan kehitteillä.

Kun The Last of Us jatkoi huomion herättämistä menestyksellään, ja God of War -kirjoittaja Cory Barlog kertoi Twitterissä reaktioistaan ylistettyyn HBO-sovitukseen.

Barlog kuvaili HBO:n The Last of Us -sarjaa ”todella hämmästyttäväksi, nöyryyttäväksi, inspiroivaksi ja monumentaaliseksi”. Ja samalla hän myös myönsi, että sen sarjan menestys asettaa ”melkoisessa määrin painetta” Prime Videon God of War -sovitukselle, jossa Barlog on mukana.

The Last of Us
HBO:n The Last Of Us on osoittautunut valtaisaksi menestykseksi niin yleisön, kuin myös kriitikoidenkin silmissä

Voisiko God of War TV-sarja olla jopa parempi kuin The Last of Us?

Tällä hetkellä yhdeksästä osasta useilla eri alustoilla koostuva God of War -pelisarja seuraa spartalaisen soturi Kratosin kostoretkeä sen jälkeen, kun hänen isäntänsä Ares huijaa hänet tappamaan perheensä. ilmoitti viime vuonna God of War -sarjan olevan työn alla, ja siinä ovat mukana The Expanse -sarjan luojat Mark Fergus ja Hawk Ostby sekä The Wheel of Time -sarjan showrunner Rafe Judkins. Vaikka sarja on vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa ja edistymisestä on tullut vain muutamia päivityksiä, niin sarjasta on jo muutamia lupaavia ennusmerkkejä.

Samalla tavoin kuin HBO:n teki Neil Druckmannin kanssa The Last of Us -sarjan tapauksessa, Prime Videon God of War on ottanut mukaan yhden pelisarjan aivoista, Cory Barlogin, toimeenpanevaksi tuottajaksi. Amazonin johtoporras on myös luvannut, että myös God of War -sarja tulee olemaan uskollinen sovitus, mikä on ollut merkittävä syy siihen, että HBO:n The Last of Us on menestynyt niin hyvin. Vaikkakin Druckmann ja toinen luoja Craig Mazin ovat laajentaneet tarinaa ja poikenneet lähdemateriaalista, silloin kun se on ollut sarjan kannalta kannattavaa.

Koska HBO:n The Last of Us asettaa riman niin uskomattoman korkealle, joten vain aika näyttää, pääseekö God of War -sarja lähellekään vastaavaa.

Kommentoi