Ouran kilpailijasta tihkui lisää infoa – Samsungin älysormus sai myös virallisen nimen? Kommentit pois päältä artikkelissa Ouran kilpailijasta tihkui lisää infoa – Samsungin älysormus sai myös virallisen nimen?

Huhut Samsungin tulevasta älysormuksesta ovat kiertäneet internetin ihmeellisessä maailmassa jo hyvän tovin. Ensin sormuksesta vuosi verkkoon infoa kuvakaappauksen muodossa Samsungin Wearable -sovelluksesta, mutta vuotojen tulva ei jäänytkään pelkästään tähän, sillä nyt olemme rakkaat lukijamme, saaneet jälleen kaksi mielenkiintoista infopläjäystä tulevasta sormuksesta.

9To5Google-raportin mukaan Galaxy Wearable -sovelluksen uusin versio on paljastanut Samsungin älysormuksen nimen sekä julkaisupäivän. Julkaisun APK-analyysin jälkeen aikoo nimetä virallisesti älysormuksensa Galaxy Ringiksi, ja se julkaistaan joskus ensi vuonna. Ennen tätä, eteläkorealaisella foorumilla havaittiin suunnittelu, joka antaa karkean kuvan siitä, miltä Galaxy Ring saattaa näyttää.

Samsung käyttää nimeä 'Galaxy Ring' viitatessaan älysormukseen Galaxy Wearable -sovelluksen sisällä, mikä on sama nimi, jonka yritys rekisteröi maaliskuussa 2023. Raportin mukaan Samsung asentaa erillisen sovelluksen käyttäjän laitteelle liitännäisenä Galaxy Wearable -sovellukseen. Tämä sovellus tuo lisää ominaisuuksia ja lisäohjauksia Galaxy Ringille.

Galaxy Ringin odotetaan olevan terveyden seurantalaitteisto. Jotkin merkkijonot, jotka liittyvät Bluetooth-yhteyteen ja siihen, miten viestit näkyvät asennettaessa tarvittava ohjelmisto, löydettiin myös Galaxy Wearable -sovelluksen uusimmasta versiosta.

Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Samsungin ensimmäinen älysormus esittäytyy latauskotelossa uudessa internettiin lipsahtaneessa kuvassa

on käytännössä vahvistanut julkaisevansa ensimmäisen -älysormuksensa myöhemmin vuonna 2024 rinnalle Galaxy Z Flip6:n, Fold6:n, Watch7:n ja/tai Watch Ultran kanssa. Nyt laite on ilmestynyt uudessa vuotokuvassa, joka näyttää myös kuinka ladataan tätä uutta lisälaitetta.

Viimeisimmät Ice Universen Samsung-vuodot, jotka pyrkivät paljastamaan valmistajan aikeet haastaa Apple Watch Ultran, ovat kohdistuneet myös tulevaan Ring -kilpailijaan ja sen muutamiin jäljellä oleviin salaisuuksiin.

Nimensä mukaisesti ensimmäinen Galaxy Ring tulee todennäköisesti rasiassa, joka toimii myös sen latausasemana.

Tunnetun vuotajan uuden kuvan mukaan sormus asetetaan rasian kohotetulle pyöreälle alustalle. Alustassa on oranssi väri, joka vastaa renkaan reunassa olevaa väriä ja toimii latauskoskettimen ohjaimena.

Rasian yläosassa on myös suurikokoinen kolo, joka auttaa pitämään renkaan (kuvassa hopea, mutta myös kullanvärinen vaihtoehto saattaa olla mahdollinen) paikallaan. Telakka on kuvattu edestä kulmasta, joka vahvistaa sen Samsung-tuotteeksi etuosassa olevan logon ansiosta.

FCC-rekisteröinnin mukaan latauskotelossa pitäisi kuitenkin olla USB-portti takana. Galaxy Ringin odotetaan tulevan jopa yhdeksässä eri koossa, joista jokainen saattaa myös vaatia oman latausalustansa.

Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung julkisti Galaxy Watch FE:n – tyylikkään ja kestävän älykellon, joka auttaa parantamaan jokapäiväistä hyvinvointia

Samsung Electronics julkisti :n, uuden älykellon, joka on suunniteltu tuomaan Samsungin kehittyneen ja kokonaisvaltaisen hyvinvointikokemuksen entistä useammille käyttäjille. Uusi älykello on saatavana 40 mm:n koossa ja sen päivitetty ulkoasu perustuu ikoniseen Galaxy Watch -sarjan muotoiluun. Kolme värivaihtoehtoa ovat musta (Black), ruusukulta (Pink Gold) ja hopea (Silver).

Galaxy Watch FE:ssä on useita tehokkaita treeni- ja hyvinvointitoimintoja, jotka antavat henkilökohtaisia ja toimivia vinkkejä ympäri vuorokauden. Uusia ominaisuuksia ovat:

  • Edistynyt juoksuanalyysi: auttaa juoksijoita analysoimaan kokonaissuorituskykyään maksimoidakseen tehokkuuden ja saamaan tietoa ja ohjeita loukkaantumisten ehkäisemiseksi.
  • Kehonkoostumus: tarjoaa kokonaisvaltaista keho- ja treenidataa, joiden avulla kehitystä voi seurata.
  • Sydänterveyden seuranta: sisältää ominaisuuksia, kuten sykehälytys, epäsäännöllisen sykkeen seuranta (IHRN), verenpaineen seuranta ja EKG.
  • Uniseuranta: sisältää unirytmin seurannan ja univalmennuksen.

Galaxy Watch FE on myös veden- ja pölynkestävä, ja siinä on kestävä safiirikristallilasi. Se tukee myös Wallet -lompakkoa, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa ostoksia ja käyttää henkilökortteja, kuten ajokorttia tai opiskelijakorttia.

Galaxy Watch FE on saatavana Suomessa 17. kesäkuuta alkaen. Laitteen suositushinta on 219 €.