Overwatch 2 -pelin beta-versio ilmestyy huhtikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin beta-versio ilmestyy huhtikuussa

Overwatch 2

on ilmoittanut käynnistävänsä tulevan Overwatch 2 -pelin suljetut -kokeilut huhtikuun lopulla. Pelin alpha-kokeilut ovat jo alkaneet ja Blizzardin työntekijöiden keskuudessa.

Pelin kokeilujaksolla ei tulla kuitenkaan näkemään paljon puhuttua PvE -ominaisuutta vaan ainoastaan PvP tulee olemaan saatavilla. Blizzardin mukaan PvE -ominaisuuden kehittämiseen vaaditaan lisää aikaa.

-kokeilussa tiimikoko on pienentynyt 5 vastaan 5. Mukana on neljä uutta karttaa sekä uusi pingausjärjestelmä. Mukana on myös uusi sankari Sojourn. Joitain sankareita on myös muuteltu.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 -pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta pelin pitäisi ilmestyä ensi vuoden puolella.

Kommentoi

Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Destiny -aiheinen mobiilipeli tulossa

Destiny 2

Huhujen mukaan olisi parhaillaan kehittämässä Destiny -aiheista mobiilipeliä kiinalaisen NetEasen kanssa.

Huhut ovat peräisin LinkedIn profiilista, jossa eräs artisti on maininnut vielä julkaisemattoman ensimmäisen persoonan räiskintämobiilipelin. Artisti työskentelee Gamesin riveissä ja maininnassa puhutaan myös yhteistyöstä Bungien kanssa.

investoi vuonna 2018 Bungieen 100 miljoonaa dollaria ja niiden avulla yrityksen kerrottiin pystyvän kokeilemaan uusia suuntia ja rakentamaan uusia pelimaailmoja.

tunnetaan lukuisten suosittujen pelien tuomisesta Kiinan markkinoille. Näihin kuuluvat mm. Minecraft, sekä EVE: Online.

NetEase tunnetaan myös kehittäjänä Blizzardin hiljattaisesta Diablo: Immortal -mobiilipelistä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi