Overwatch 2 -pelissä tullaan pelaamaan 5 vastaan 5 joukkueilla Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelissä tullaan pelaamaan 5 vastaan 5 joukkueilla

Overwatch 2

Tulevassa 2 -pelissä tullaan pelaamaan aiemman kuuden pelaajan joukkueiden sijaan viidellä pelaajalla. Edelleen käytössä on kaksi Support pelaajaa ja kaksi Damage pelaajaa, mutta Tank rooleja on vain yksi jaossa.

https://www..tv/videos/1029323978

Asia paljastui pelin hiljattaisesta pelin PVP-striimistä, jota isännöi pelin uusi johtaja Aaron Keller. Striimi on ensimmäinen katsaus miltä tuleva peli tulee näyttämään todellisuudessa.

2 -pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta pelin pitäisi ilmestyä tämän vuoden puolella.

Kommentoi

Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää kustomoitu Diablo II: Resurrected -peliaiheinen Xbox Series X -konsoli

Diablo II: Resurrected

Tänään vihdoin ilmestyvä ja kovasti odotettu II: Resurrected -uusinto on saanut kustomoidun X -konsolin Microsoftin ja Blizzardin toimesta.

Ainutlaatuinen jaetaan kilpailussa ja osallistua voi twiittaamalla oman arvokkaimman Diablo -aiheisen omistuksen. Ihmiset ovat osallistuneet mm. keräilyesineitä, pelin sisäisiä saavutuksia ja muita tavaroita.

II: Resurrected ilmestyy tänään syyskuun 23. päivä :lle sekä 4, PlayStation 5, Xbox One, X ja S, että Switch -konsoleille.

Kommentoi

Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Ensi viikolla ilmestyvän Diablo II: Resurrected -pelin elokuvamainen traileri katsottavissa

Diablo II: Resurrected

Ensi viikolla ilmestyvästä ja kovasti odotetusta Diablo II: Resurrected -uusinnosta on saatu uusi elokuvamainen traileri, jonka voit katsoa alta.

Diablo II: Resurrected ilmestyy syyskuun 23. päivä :lle sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, ja S, että Nintendo Switch -konsoleille.

Kommentoi