Overwatch 2 sai uutta pelivideota BlizzCon -tapahtumassa – julkaisuajankohta vielä pimennossa Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 sai uutta pelivideota BlizzCon -tapahtumassa – julkaisuajankohta vielä pimennossa

Overwatch 2

on paljastanut perjantaina ja lauantaina järjestetyssä -tapahtumassa uutta pelivideota tulevasta -pelistä. Pelillä ei edelleenkään ole virallista julkaisuajankohtaa.

Videolla pelin kehitystiimi avaa tarkempia tietoja mm. uusista Rome ja New York -kentistä, uudistuneista pelihahmoista, uusista aseista sekä Hero Mission -tehtävistä.

Overwatch 2 -pelillä ei ole vielä tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta pelin pitäisi ilmestyä tämän vuoden puolella..

Kommentoi

Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Tuleva Diablo 2 -uusinto tulee hyödyntämään PS5:n DualSense-ominaisuuksia

Diablo II: Resurrected

Paljon huhuiltu Diablo II: Resurrected -uusinto julkistettiin Blizzardin toimesta tovi sitten. Uusinnosta on saatavilla lisää tietoa aina tasaisin väliajoin, ja nyt uutena informaationa on se, että peli aikoo hyödyntää PS5-konsolin DualSense-ominaisuuksia.

Pelin kehittäjät eivät ole selventäneet kovin yksityiskohtaisesti, miten ominaisuuksia aiotaan hyödyntää, mutta esimerkiksi konsolin peliohjainten haptista teknologiaa aiotaan käyttää hyödyksi pelikokemuksessa.

Yksi uusi ominaisuus pelissä on myös esimerkiksi kursorin sisällyttäminen teleporttaamisen helpottamiseksi.

Pelin grafiikat on päivitetty tähän päivään ja se tukee 4K -resoluutiota. Kaikki hahmot, tavarat ja varusteet on myös remasteroitu. Myös pelin Battle.net -moninpelituki on päivitetty.

Diablo II: Resurrected sisältää perus pelin lisäksi Lord of Destruction -lisäosan ja se saapuu :lle sekä aiemmalle ja uudelle konsolisukupolvelle sekä Switchille. Peli tukee myös ristiinetenemistä eri alustojen välillä

Puristeille on luvassa myös valinta, jolla peli muuntuu täysin alkuperäisen näköiseksi.

Diablo II: Resurrected ilmestyy vielä tämän vuoden puolella  ja S,  ja  -konsoleille ja PC:lle.

Kommentoi

World of Warcraft: Classic saa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa World of Warcraft: Classic saa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna

World of Warcraft: Classic

World of Warcraft: Classic on saamassa Burning Crusade -lisäosan tänä vuonna. paljasti asian kuluneena viikonloppuna järjestetyssä -tapahtumassa.

Kuten alkuperäisessä vuonna 2007 ilmestyneessä Burning Crusade -lisäosassa, pelaajat pääsevät tutkimaan apokalyptistä Outlandsiä ja sen alueita kuten Hellfire Peninsula ja Zangarmarsh. Tasoraja nousee aiemmasta 60 tasosta 70 tasoon. Luvassa on ajan myötä julkaistavia uusia raideja ja luolastoja.

Burning Crusade -lisäosa ilmestyy World of Warcraft: Classic -peliin tänä vuonna.

Kommentoi